1 hafta boyunca sadece kahve su çay çorba gibi sıvı şeyler tüketsek ve egzersiz yapsak kaç kilo veririz bilmiyorum falan demeyin saçma sapan tahmin de yürütseniz olur
1 hafta boyunca sıvı tüketmek, ne kadar kilo verdirir?
ama asla kilo veremiyorum ne yapsam sürekli 57 de takılıyorum kaç senedir kilom 57-60 aradı gidip geliyor istersem 3 saat spor yapayım direnç kilosunu kıramıyorum ne yapmam lazım kilo vermem için sence
Sarkık iğrenç bir görüntü oluşur hastalık riskin artar spor yap düzenli beslen ağırlık kaldır bak bizim salonda kız öğrenciler var ağırlık çalışıyoruz yeri geliyor yardımcı oluyorum öyle sıvıyla olmaz bu işler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sonra normal beslenme duzenine gecince iki kat fazlasini al denede
emin misin
biye moralimi bozdun ki şimdi 🥲
Metabolizman yavaslicak cunku ve asiri sagliksiz
ama asla kilo veremiyorum ne yapsam sürekli 57 de takılıyorum kaç senedir kilom 57-60 aradı gidip geliyor istersem 3 saat spor yapayım direnç kilosunu kıramıyorum ne yapmam lazım kilo vermem için sence
Yemek yeme saatini ve egzersiz saatini degistirmenin ise yaradigini duymustum ama ne kadar dogru bilmiyorum
Spor da yaparsan fahat 6-7 kilo verirsin ama spor yapman tehlikeli olabilir
neden ki aç kalmayacağım sonuçta çorba falan
Beyilip gidersin bilemem besin olmadan spor yaparsan gözün kararir bakmissin komadasin bunun dunyada ornekleri var
Su diyeti denen bisey var 7 gun su iciyorsun sadece hiç bisey yemiyon baska cok kilo verdiriyormus onu dene
Ama doktora danisilmadan yapilmaz bu belki vucudun dayanmaz
Saçma sapan şekilde bilmiyorum
saka mısın
Komik mi dediğim
Ayrıca Saka değilim, Oğuz Türküyüm.
ne alaka ben onu mu dedim
Saka dedin.
şaka mısın dedim sadece benim yapma dedğim şeyi yaptığın için bunun senin cevapla ne alaka
Günde üç sürahi su iç
Çok sağlıksız
neden
Sarkık iğrenç bir görüntü oluşur hastalık riskin artar spor yap düzenli beslen ağırlık kaldır bak bizim salonda kız öğrenciler var ağırlık çalışıyoruz yeri geliyor yardımcı oluyorum öyle sıvıyla olmaz bu işler
dogru diyorsun
Evett
Üç ideal bence
az değil mi ua
Hareketsiz yaşamın etkisindeysen 3 normal bence