Bi ay içinde hayatımda sürekli üst üste bişeyler oldu ve kendimi hiç iyi hissetmiyorum vücudum kasılıyor istemsizce titreme nefes alamıyormuş gibi bi hissiyat ve duvarlar üzerime geliyor kafamı dağıtcak çevremde yok bu sıra evde oldukça fazlasıyla düşünüyorum yemeden içmeden kesiliyorum böyle olmak istemiyorum şuanki durumda da psikoloğa gidemem napmalıyım her an atak kriz geçirecek gibi geriliyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu anlattıklarının aynısını bir arkadaşının sana anlattığını düşün ona ne tavsiye verirsin ne yapmasını istersin
Uygulayamıyorum kendim mesela bilincindeyim değmişler konu diyelim ama istemsizce kafam susmuyor sürekli düşünüyor böyle böyle hasta ediyor beni engel olamıyorum napcamı bilmiyorum cidden
Kafanın susmaması boş kaldiğından dolayı olabilirmi sürekli bir seylerle meşgul etmelisin ki beyinde ona odaklansın ilk baslarda zor olur belki ama olur
Evet normalde zaten çok düşünüyorum evde olduğum için bu daha artıyor ve bu tarz ataklara neden oluyor ama şu an kafa dağıtmak için uygun ortama ya da arkadaşlara sahip değilim olanlar bazıları uzakta burada olanla da aram limoni bende sırf yalnızım diye öyle aramam vakit geçirmek için yalandan samimiyet yapamam ama böyle de kötü hissediyorum annemle de paylaşamıyorum ananem hastanede yatıyor 7 aydır o yeterince ona üzülüyor bide kendimle meşgul edip üzmek istemiyorum ama bilmiyorum kötü bi his cidden Arıcak kimsenin olmaması olsa da arayamaman
Böyle olmaz ama mutlaka bir seylerle meşgul olmalısın bunun için arakadaşa gerek yok kulaklığı tak çık gez, kitap oku, spor yap, namaz kıl, evi temizle, meditasyon yap, kitap oku, film-dizi izle hedef koy kendini gelişirmeye odaklan şunuda bil hayatta hiç bir şey sonsuz değildir ne sonsuza dek mutlu olursun her sey yolunda gider nede sonsuza dek mutsuz olursun bu geçici bi dönem..
Ya tabiisi sonsuz mutluluk yok ama mesela şu an annem yanımda olsaydı ya da arkadaşlarım vs ortamım iyi olsaydı çok kolay atlatırdım bunları
Herkes anksiyete bozukluğu yaşıyor. Bu yaşadığımız hayatla alakalı.
Evet yaşadıklarımız etkiliyor
Size hobi edinmenizi öneriyorum. Fotoğraf size ait ise çevrenizi resimleyin, kara kalem çalışın. Aslında kafa dağıtacak etkinlik lazım ise. Burada en iyi çözüm hobi edinmek.
Haklısın bi uğraşla ilgilensem kafam bu kadar meşgul olmaz belki
Evet. Siz yapı olarak duygusal bir bağ var yaratılışınızda. Bunun için bu sorunumuzu uğraşla düzeltmeliyiz. Aşk işiniz varsa onlarla hesaplaşıp, çözüme getirin.
Aşk arkadaş aile kendimle kavgam ayrı çok değişik bilmiyorum üzülen taraf hep ben oluyorum
Çalışıyor musunuz?
Hayır
Bununda etkisi var.
Evet okulun geçen yaz bitti bi senedir evdeyimm ve aile evine alışık değilim normalde hep yatılı okuduğum için
Kesinlikle iş arıyor musunuz peki?
Bulmuştum yaşadığım yerde ama ananemin yanına refakatçi olarak gidicem annem gelecek o var yanında bi hafta idare et teyzen gelecek dedi bişey diyemedim öyle olunca başvurmadım bi hafta sonra gelcem diyemem ki babamın iş yeri değil sonuçta
Hayatınız bayağı karışık
Evet o yüzden bu haldeyim annem yokken evle ben ilgileniyorum ona bi şekilde katlansam da illa bi süre sonra bıkkınlık yapıyor ve sürekli evde tek kalıyorum kardeşimle babam yemek yiyip çıkıyor
İşin gerçeği sizin hatta 21 yaş sonra kadınlar evlenmesi lazım. Hayatımız bekarlıkla aile içinde belli süre geçmiyor.
Yani evlilik gibi bi düşüncem yok düzenli bi ilişkim de yok o yüzden başka çözümler artık düzelir miyim bilmem
Evlilik olsaydı sıkıntılar böyle olmazdı demek istemiştim.
Evet belkide yanında eşin olacak sonuçta
Kesinlikle hepimizin duygusal ihtiyaçları bir kol veya omza ihtiyacımız var.
Evet bazı insanlar vakit geçirmek için konuşmadıkları insanlarla takılırlar falan sırf vakit doldurmak için ben öyle olamıyorum olamadığım için de evde böyle bunalım üzerine bunalım yaşıyorum
Düzgün erkekler kadına yaklaşmaz hemen. Niyeti bozuk atlar ve ameline hızlıca yaklaşır sorun burada.
Bilmiyorum ya bi süre kafa dinlemek istiyorum ama yalnız kalınca aşırı depresif ve hasta bi hal alıyorum
İlk önerdiklerimi yapın. Başka öneriye aslında ihtiyacınız yok. Kendinizi sevin ve okşayın.
Katılıyorum
İyi günler dilerim.
Sağolun şişede
Sizede
Ricalar.
Nefes egzersizlerine bak o anda farklı duyu organlarınin neler gördüğü, işittiği,
Zaten farkettiğim an nefes egzersizi yapıyorum ama çok zor rahatlamam garip bi his
Bende de panik atak ve anksiyete bozukluğu var. Yapamadığın daha doğrusu o şekle girdigin şeylerin üzerine gidip normal olduğunu Zamanla kendimize öğretmemjz lazım
Ya zaten ya bişeyi kafaya takarsam ya da üzülürsem falan oluyor genelde duygularımı en uçta yaşadığım için fazla etkileniyorum herşeyden
Bende huzursuz bağırsak sendromu oldu çok daha zorlaştı her şey
Bende kilo veriyorum iyice farkındayım kendimi kötü etkiliyor 42 Ydim bugün 39 olmuşum bilmiyorum. Keyifsiz olunca yemek de yiyemiyor insan
Özelden yazarmisin
Ne için
oyle bir sey olunca yaslan bir yere gececek diyerek kendine twlkin ver ve nefws terapisi yap. derin nefes al yavasca bir kac nefeste ver
Yapıyorum zaten iki üç gündür nefes darlığı elerimde titreme uyuşma bi şekilde rahatlatmaya çalışıyorum kendimi ama anlık unutsam da kafam susmuyor aklıma geldikçe tekrarlıyor hepsi
beyin senaryo yazmaya devam eder. beynindeki dusuncelrin sana kotu senaryolar yazicak ama merak etme hic biri olmicak. cunku bu bir rahatsizlik. bunu bil ve o fikirlere onem vermeden sanki bir kutuya koyup akarduyabirakiverir gibi yap aksin gitsin.
Evet kafam büyütüyor ya da bambaşka yerlere çekiyor daha da büyüyor bu sefer kurtulmam lazım bi an önce
yuruyus yap gunluk 30 dakika ilac kadar etkisi var. onemsemeyip hayatina drvam etmek en buyuk adim olur. onemsememek en buyuk ilac
Her akşam nerdeyse yapıyorum ama kafam dağılmıyor aynı düşünceler devam
birakmiyosun ki tedirginsin hep... kafanda hep bi acaba vardir. baska biseyle meskul ol.
Evet kafamı dağıtmam lazım:(
Aile desteĝi nasıl?
Psikoloğa gittin mi?
Ailemin sadece bi kere atak geçirdim ona şahit oldular o da uzun süre oldu unutmuşlardır onlarla paylaşmıyorum psikoloğa gitmedim
Peki teyikleyen ne olabilir,?
Mesaja gelirsen daha uygun olur.
Olayları fazlasıyla kafaya takmam vücudumu etkiliyor oda istemsizce kasılıyor üzüntü stres bunlardan kaynaklanıyor
Gecmis olsun