Deprem bölgesinde yaşıyorum ve sık sık depremler oluyor hala az önce 4 büyüklüğünde tekrar oldu ama ilk deprem gibi hissettirdi. Artık çadırda kalmakta zorlanıyorum, evimiz hafif hasarlı ve içinde kalabiliyoruz. 03:03 geçe deprem oldu ve annem için çok korktuğum için annemin tepkisi sonucunda aniden korkup dilim tutuldu, hayatımda ilk defa bunu yaşadım. Bildiğiniz konuşmak için çabaladım ama konuşamadım, dilsizlerin çıkardığı ses misali ses çıktı biraz cabaladiktan sonra duzeldim. Tekrar olur da öyle kalırım diye korkuyorum ama evde kalmaktan başka çaremiz de yok.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok üzücü bunu yaşamış olman.. Tekrar olma olasılığı vardır muhtemelen ama dua edelim ki olmasın. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim
Yasadigin travma sonucu normal bir tepki. Psikiyatrist e görünmeyi denedin mi? Travma terapisi iyi gelebilir
Henüz öyle bir şansım olmadı maalesef ama en yakın zamanda imkanım olursa gideceğim teşekkür ederim
Rica ederim olmazsa şimdilik sakinleştirici alabilirsin biraz da olsa uyumanı ve rahatlamani sağlar. Benim de bi aralar panik şeklinde korkularım vardı
Umarım şu an iyisinizdir
Allah yardimciniz olsun, devlet hic mi destek olmuyor daha saglam yer ayarlamiyor..
evi yikilanlara konteyner verdiler ve ev yapıyorlar ama bizim evimiz hafif hasarlı olduğu için böyle şeylerden yararlanamiyoruz
O zaman hasari yapsinlar boyle hasarli evde mi kalacakmis millet omur boyu...
O durumda normal korkman ama sen kafana cok takmisin depremi o yüzden baska seyler düsün canım
Bu ara gecmis olsun umarim kayibin yoktur
Aslında çok kafama takmıyorum atlattım ama bugün 4 şiddetinde olmasına rağmen 4 gibi hissetmedik, bu bana ilk depremi hatırlattı onun gibiydi sanki, bı de annemle tek kalıyoruz ona bişey olacak diye korkuyorum zaten onun panik atağı var onu sakinleştirmeye çalışırken oldu.
Hangi sehirde yasiyorsunuz annenin yasi kacda sakinlestirmeye ugrasiyorsun canım
Ordan tasinmayi düsündünüzmü hic
Nurdagindan yazıyorum ben, annem 47 yaşında ama çok korkak ve takıntılı birisi, bende mecburum onu sakinlestirmeye. Taşınmayı düşündük ama annem istemiyor.
Okadar korkuyorda neden tasinmak istemiyor annen tasinsaniz bence daha rahat edersiniz
Banan yokmu senin
İnsan evini de bırakıp gidemiyor, babam var ama iş yüzünden yanımızda pek olamıyor, birkaç ayda bir eve geliyor.
Hep korku icinde yasamaktansa tasinmak bence en iyisi canım
Bence baban sizin yaninizda olmali annene destek olmadi onunla ilgilenmeli ihtiyaclari var cünkü
Ak partiye verdiyesen oyunu üzülmüyorum
Oyum ak Parti'ye değildi fakat soyledikleriniz çok kırıcı bence, insanlar korkuyor , evet burada takım tutar gibi oy veren bı kesim de var ama bunlardan yanı sıra yine bir şey bilmeyen "akp kazanmazsa yapılan evlere devam edilmez, ortada kaliriz" düşüncesiyle veren de çok var. Onlara hak vermiyorum fakat bu sizlerin söylediklerini de haklı kılmıyor. Acımasız insanlarsiniz, ben şahsen bazen diyorum keşke o söylenenleri duymasaydim da yardım da etmeseydiniz. Bir gün sizlerin başına gelince anlarsınız ama umarım böyle bir şey yaşanmaz.
Yani benim çevremde bu sebeple oy veren coktu:)
Saygı çerçevesinde olan fikirlerinize saygı duyuyorum çünkü bende aynı düşüncedeyim ama insanların söylediği saygısızca şeyleri düşünmeden edemiyorum.
Mesele benim başıma gelip gelmemesi de değil olay, benim başıma gelse bu koyun kafasında da olmam basım dik şekilde hayatıma devam ederdim doğru olan neyse onun peşinden.
Ama ülkede koyun bitmiyor işte çok saf var güdülecek daha.
Dediğim gibi sen meclis dışındasın sana degil sözüm o kişilere ve neden üzülüyorsun ki konu sen değilsin onlar, ve hak ediyorlar.
Sen ne saçma bir insansın yaaa senin nefes alman bile haram kizin sorduğuna bak senin cevabına Allah'ındır bul
Haklısınız ama konu ben olmasam bile genel konuşuluyor, kurunun yanında yaş da yanar misali ve bilmiyorum, çok fazla şeye tanık oldum maalesef
Allah yardımcınız olsun
Sağolun Allah sizden razı olsun
Ben yaşamadan günlerce uyuyama dim birsuru plan kurdum geçen gün rüyamda deprem oldu öyle durdum bak ben böyle birsey yaşasam bilemiyorum eve bile girmezdim heralde belki zorundasin illa gireceksin ama düşün karavan alıp onda yaşamayı bile düşündüm yani nasıl olurum kendim bile kestiremiyorum heralde ben balkondan atlarım diye düşünüyorum
Hani yerinize bile koyamıyorum kendimi empati olmuyor yani yok burada
Benim yaşadığım yerde arabalar görüyorum deprem bölgesi plakalı arabalar pert yaa çam kalmmasis oyle buraya gelmişler ve şu zamanda öyle geziyorlar hala 1 2 gün olmuştur millet bunu bile yaptıramiyor
Neyse özürdilerim çok konuştum bidaha böyle bir durum yasmazsin insallah
Estağfurullah çok konusmadiniz, cidden parçalanmış arabaları bırak insanlar parçalandı:(. Ben artık memleketime baktığımda mezarlıktan başka bir şey göremiyorum.
Iste dedim yaa empati yoksunuyum bu durumda bırak konuşmamayı ben aklımı kaybederim sanki ben yaşamadan günlerce uyuyamadım bak bu acını hatırlatmak gibi olmasın haberde gördüğümüz kadsriyla o insanlar o daracık yerlerde saatlerce kaldı yaaa lan intihar bile edemiyorsun kimildayamiyirsun bile biri swni çıkarıyor açlık susuzluk yanında avladin ölmüş aynen baban ve sen hicbisey yapamıyorsun düşün olememiyirsun bile lan böyle hayat mı olur swni gelip biri çıkarıyor bak bir kaç gördük biri eğer babam öldüyse kocam cocgum çıkarmayın beni diye yalvarıyor du biri gelmiş ak parti ye oy verdiysen popona girsin o oy lan * oyunu serefsiz
Sen ne diyorsun o ne diyor
İnsanlar işte gercekten insan olmaktan nefret ediyorum bazen
Gerçekten öyle insanlar bir oy uğruna o kadar cirkinlestiler ki
Bu tercih yapıldı ve bitti hayir burada sana yürümek istiyor dicem Hani abaza Türk gençliği dicem ama yok yani zihniyet o konusmak icin bile yapimayacak bi yorum sacma yani senin derdin ne adam neyin peşinde senin acın üzerinden siyaset yapıyor ki bitti oldu geçti yani sizin hiçbir anınız geçmedi ve gecmicekte zor gerçekten çok zor sende ilaç filan kullan pskiyatriye git faydası olur mu bilmemde şu yaşadığın olay bile çok acı kendimi mutlu etmeye çalışıyorum tek aklıma getirmeye çalıştığım swy şu küfreden bi amca vardı o yaaa o superdi biliyomusun onu
Yaaa yorumumu silermisin rica etsem
Ben silemiyorum
Neyse tamam
Offffff
Olur