Araştırmalara göre bir adet poğaçanın verdiği kiloları yakabilmek için ise 7 bin 500 adım atmak gerekli. Sabahları pratik olduğu için poğaça çok sık tüketilmekte.
Siz sabah kahvaltısını nasıl yaparsınız?

Araştırmalara göre bir adet poğaçanın verdiği kiloları yakabilmek için ise 7 bin 500 adım atmak gerekli. Sabahları pratik olduğu için poğaça çok sık tüketilmekte.
Siz sabah kahvaltısını nasıl yaparsınız?

Türkiye’nin en iyi doktorları kalp doktorları çünkü bu sebeplerden o kadar çok kalp hastası var ki. Eski yaşantımda bende obez beslenme bozukluğu olan depresif ve hareketsiz bir insandım sağlık sorunu ile zayıfladım sonra da ameliyat oldum çok şükür bu tarz şeyleri hayatımdan çıkardım 10-15 k adım atıyorum fitness ve yüzme yapmaya başladım protein ağırlıklı besleniyorum sanırım yirmili yaşlarımı çöpe atmışım dünyadaki tüm besinleri yiyemeyiz ama sağlığı kaybedince sonrası çok kötü umarım ülkece beslenme düzenimiz değişir daha sağlıklı ve mutlu hayata geçeriz
Normal öğünlerimde genelde ekmek tüketmem sabahları zorunlu olarak az da olsa ekmek yiyorum ama onu da bırakacam az kaldı. Poğaça türü şeyleri zaten oldukça az tüketiyorum zor durumda kalırsam falan, onun dışında genelde normal bir türk kahvaltısı ile geçiyor sabahları. Bu sabah ise normalin dışına çıkarak sadece ezme salata ile kaşık kaşık yedim.
Cevap
10Cevap
Ben kahvaltı yapmıyorum
Sabah poğaça yemektense yemek yememek daha iyi. Hem yağlı hem ağır. Mideyi yakması da cabası.
Tost seviyorum ben, omlet falan filan. Her sabah aynı şeyi yemem.
Güzel tost yaparım efsaneeedir parmaklarını yersin
İddialıyız :D
Kaşar eriyip akıyor böyle misss 😌
Yani sonuçta tost djsj
Eritebilmek önemli ama meziyet ister dndjdj
Sıcağı görünce eriyor zaten hshs
Yav hep gıcıklık yapıp beni sinir etmek zorunda mısın 🤨🤨ddndj
Lan kaç senelik arkadaşımsın :D hala bu duruma şaşırıyorsun
Mısır gevreği yiyorum, bazen peynir zeytin, bazen kefir. 2 ay boyunca her sabah poğaça yesem bir daha poğaçanın yüzünü görmek istemem sjsjsj
Yumurta, salatalik, domates, süzme peynir, maydanoz, zeytin çeşitleri, dana macar salam, tereyağı, tam buğday ekmeği
Yumurta
Peynir
Salatalık
Yeşil çay
1 dilim kepekli ekmek
Ama önce su içmek
Sabahları pastane pogacasi yemeyin ya 😑 ful margarinnnnn damarlarınıza bedeninize zihninize yazık
Araştırma saçma da benim kahvaltı yumurta peynir ceviz salata ve ekmekten oluşuyor
Kahvaltı kültürüm yok, sadece kahve yeterli oluyor..
Allah'tan vücudumuza aldığımız bütün besinler kalmıyor 😂😂
Yumurta peynir ekmek domates zeytin bu kadar asla poğaça yemem çok yağlı. Yemeyi bırakalı çok oluyor.
Tam bana gore o zaman, cok da severim zaten hem sevdigimi yerim hem kilomu alirim cok ihtiyacim var be hocam..
Yulaf Kuru üzüm tarçın muz bal süt sabah kahvaltısı
Ben yumurta olmadan doymuyorum
Bende bayılırım yumurtaya iyi ki tavuklar var fkdk
Eveeet mnaskbskxan
Bende şimdi evde ördek beslemeyi düşünüyorum her sabah hazır yumurta taze taze dndjd
Ördek yunurtası daha güzel oluyo sapsarıı
Büsbüyükk
😄evet
börek yiyorum o kilo yapmaz : )
Kahvaltıyı çoğu zaman atlarım
Allah'tan her gün poğaça yemiyorum.
Allah'tan yakıyorum yoksa vay halime haha
poğaça yemem tost severimm
Sağlıklı şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?