Aynen hergün tempolu yürüyüş yapardım peşine de 10 dk kadar koşardım. Ama yürüyüş koşmadan daha fazla kalori yaktırır unutma :) arada yüzmeye giderdim birde zumba yapardım evde canım sıkıldıkça
Yani kısıtlama yapmamak lazım bence. İlk başlarda kısa yürü sonra zaten kendisi uzar ilk başta 10 bin atcam diye kendini sıkardın iki üç güne bırakırsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İstemeden üzüntü stresten geçtiğimiz birkaç ayda (2-3 aydır) 7 kilo verdim , zaten kilolu değilim öyle kilo vermek de istemedim en fazla verdiğim bu.
Rekorum bir haftada 10 kilo, ama flu görüyodum artık
80 kilodan 58e düşmüştüm yılllaaaar önce. Doğum yaptım 96 kiloya çıktım. Şu an onları veriyorum hedef tekrar 58 🤗
İnşallah verirsin nasıl vermiştin bol yürüyüşle mi
Aynen hergün tempolu yürüyüş yapardım peşine de 10 dk kadar koşardım. Ama yürüyüş koşmadan daha fazla kalori yaktırır unutma :) arada yüzmeye giderdim birde zumba yapardım evde canım sıkıldıkça
Günde 10 bin adım yeterli mi
Yani kısıtlama yapmamak lazım bence. İlk başlarda kısa yürü sonra zaten kendisi uzar ilk başta 10 bin atcam diye kendini sıkardın iki üç güne bırakırsın
Bir dönem bisklete sarmıştım sırf zevk için biniyordum ama inanılmaz kilo vermiştim -20 falan 2 ayda ve herşeyden yiyerek 😁
Vay be😂 harikaymış buu
Ama bisikleti satıp araba alınca tekrar aldım şimdi askere gidiyorum tek ümidim askerlik 🤣
Sanırım kovid döneminde 1 haftada 4 kilo verdim daha da alamadım
15 verdim harika oldu
20günde 12 kilo vermiştim sonra fazlasıyla aldım
Neeee😨 peki nasıl verdin çok mü yürüdün
Hem yürüdüm hem 2 haftasını aralıklı oruç yaptım 1 hafta da su orucu yaptım ama son zamanlarda kramplar giriyodu ve iyi hissetmiyodum
9 verdim ama hep geri aliyorum
9 kilo 2 haftada
Neeee😨sen ciddi misin? Kaç kilodan kaç kiloya düştün peki nasıl oldu o çok mu yürüdün
1 ay dagdaydik kumanya yemekten günde 27 km 45 kilo çantayla 86 dan 77 falan olmuştum
Çok zor Allah yardımcınız olsun size minnettarız
O yüzden çok kolay kilo alıp kolay verebiliorum 😊😊
Verdim ama yine çirkinim
Kilom hep aynı değişmez fazla +5 -5 gider