Sağlık En fazla kaç kilo verdiniz? TlcAğıryaşamlar Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Zayıflama hikâyelerinizi anlatır mısınız ihtiyacım var😫 Güncellemeler+1 yıl ... En fazla kaç kilo verdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Boavistaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Kilo verme gibi çabam olmadı çünkü ihtiyacım yoktu. 5 Kilo vermişimdir 0 0 Yorumla
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kilo verme ihtiyacım olmadı daha alsam iyi olur 😂 0 2 Yorumla TlcAğıryaşamlar +1 yıl Ben sana vereyim kilolarımı 😀 Yorumla Gktugaslan +1 yıl Asla yok demem😂 ne kadar fazla var Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Askerden geldiğimde 96 kiloydum , hiç bi diyet felann yapmadım ,1 ay 40 günde felan 69 a düşmüştüm şimdide 75 kiloyum hiç 75 den yukarı çıkmadım 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 80den 61 e düştüm 19 kilo en fazla verdigim oda zaten stresten vermistim 0 2 Yorumla TlcAğıryaşamlar +1 yıl Ben stres yapınca yiyorum ya Yorumla deli_xatûn +1 yıl Bende yiyorum uzuldukce stres yaptikca ama o ara oyle olmadi verirsin ya takma Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Zayıflama derdine düşecek kadar çok kilo almadım hiç. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kilo verme gibi çabam olmadı çünkü ihtiyacım yoktu. 5 Kilo vermişimdir
Kilo verme ihtiyacım olmadı daha alsam iyi olur 😂
Ben sana vereyim kilolarımı 😀
Asla yok demem😂 ne kadar fazla var
Askerden geldiğimde 96 kiloydum , hiç bi diyet felann yapmadım ,1 ay 40 günde felan 69 a düşmüştüm şimdide 75 kiloyum hiç 75 den yukarı çıkmadım
80den 61 e düştüm 19 kilo en fazla verdigim oda zaten stresten vermistim
Ben stres yapınca yiyorum ya
Bende yiyorum uzuldukce stres yaptikca ama o ara oyle olmadi verirsin ya takma
Zayıflama derdine düşecek kadar çok kilo almadım hiç.
kontrollü yemeye alıştır 98 den seksenbir oldum
Bir senede oruç tutarak on kilo vermiştim
15 kilo