Selamlar 20 gün sonra biraz da olsa kilo vermek istiyorum neler yapsam kaç kilo veririm maxsimum
not:çok hareketsiz biriyim hareket edince kilo veriyorum bir de şey duydum kilolular daha çabuk kilo verirmiş
Selamlar 20 gün sonra biraz da olsa kilo vermek istiyorum neler yapsam kaç kilo veririm maxsimum
not:çok hareketsiz biriyim hareket edince kilo veriyorum bir de şey duydum kilolular daha çabuk kilo verirmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence hızlı kilo verme yavaş yavaş, adım adım sağlıklı bir sekilde ver kilonu. Aksi taktirde verdiğin kilonu fazlasıyla geri alırsın.
Bana 20 gün sonra bi incelme lazım canım benim o yüzden dedim mecburum
Kardeşim 100 kilo 15 günde 5 1 ayda 9 kilo vermişti diyet ve sporlar
Harikaaa darısı bana çok gaza geldim
Kilon ne kadar fazla olursa vermen o kadar kolay oluyor en başta çünkü hem ödem gidiyor hem de yağ çok olduğu için kastan vermediğin sürece daha kolay veriyorsun
Güzel Bir diyet ve güzel bir Spor ile vere bilirsin istersen yardımcı olurum
Sence en fazla kaç gider
Sana baglı ama ben yardımcı olur sam maksimum gitmesi gereken gider
Sen nerden bileceksin ki yaşın da 19muş
Yanlış oldu o 28 yaşım düzeltme yok burada mslesef
Ablacim spor yap 10 kilo gider
20 günde mi
Yani günde yarım kilo mu veririm
Evet gider ablacım, ilk verilen kilo genelde su atimi oluyor sporlada desteklersen 10 kilo gider
Harika ya🤩🤩 napmam lazım günde kaç bin adım atayım bunun için
14 gün olmuş verebildin mi?
Cok zor 20 gün kısa süre
Ya verilir bence az da olsa 😂 hani çok kilolular hızla kilo veriyormuş Ağır yaşamlardan biliyorux
Alakası yok o zaman 200 kilo ol hemen ver 😂
Ya öyle olmuyor yani 😂 mesela aynı yolu bi 70 kiloluk kız bir de 130 kiloluk ben yürüsek aynı yolu yürümüş olurum ama ben daha fazla kalori veririm bence
O zaman yürümeyle baslayıp deneyebilirsin veremezsen döverim ama 😂
Başladım bugün bakalım verecek miyim 20 gün sonra hatırlat 😂
Sen hatırlat ben niye hatırlatayım takip edecem seni😂
max 7-8 kg verebilirsin.
6 gun gevti diyete basladin mi