Güncellemeler
+1 yıl
Ben hiç dikkat etmedim hatta ilk zamanlar kan değerlerim normaldi ama 2 buçuk sene oldu şimdi karaciger değerlerim yüksek çıkıyor kanda. Ya kansere çevirdiyse 🥺
3 sene önce karaciğer yağlanmam vardı şimdi de LDH ve ALT değerlerim yüksek. Yağlanmadan dolayı midir yoksa kansere mi çevirmiştir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu uygula düzelirsin
https://www.youtube.com/watch?v=AIWz2Sfk9Z4Alt neyse de ldh yaglanmaya bağlı olmayabilir
Ldh neyden dolayıdır peki? Karaciğer kanseri falan mi
Lütfen cevap verin 2 buçuk sene önce karaciğer yağlanması teşhisi aldım fazla kilodan dolayı ve ilk evreydi ama 2 hafta önce yapilan kan testinde ALT ve LDH değerlerim yüksek çıktı. Kansere mi cevirmistir
Kansere çevirme öyle kolay olmaz. Kanser olduğunu düşünmüyorum
Ne olabilir o zaman
Sağ üst karında ağrıda var
Buradan bir şey söylemek zor. Ayrıntılı tahlilleri ve muayeneyi beraber değerlendirmek gerekir
Kanserde olabilir yani
Kanser olmayı ister gibi duruyorsun
Kanser olmayı isteyen var mıdır sizce? Hastalık hastasiyim ve korkuyorum ultrasondan kötü bir şey çıkacak diye alt değerine yağlanma dediniz ldh yağlanmadan olmaz dediniz benim de aklıma kanser geldi
Kanser degilsindir. Doktoruna git, tetkiklerin yapılır sebeb ortaya çıkar
istemsiz aşırı kilo kaybın var mı?
Yok
kanser hastalarının istemsiz aşırı kilo kaybı olur. yediklerinizi özellikle o kanseri hücresi yer bu yüzden çok zayıflanır. hatta bazen biliminsanları kanser hücresini bulmak için vücuda şeker veriyorlarmış. şekerin gittiği yolu takip edip kanserli hücreyi buluyorlarmış çünkü kanserli hücre direkt şekeri kendine çekiyormuş
Kilo kaybı oluyormuş bir çok hastada evet ama bazı hastalarda hiç belirti olmayadabiliyormus. Sizde veya tanidiklarinizda karaciğerle ilgili bi hastalık var mıydı
yani benim tanıdığım birçok kişi de karaciğer yağlanması var ama sağlıklı gıdalarla beslenip gidermeye çalışıyorlar. özellikle alkol kullanan kişilerde olur bu ve enginarla beslenirler. enginar karaciğer dostu bir besin
bir de bu hani marketlerde kavanozlarda satılan garnitürler var ya. onlarda sanırım beslenme için ideal bir ürün.
Ben hiç dikkat etmedim hatta ilk zamanlar kan değerlerim normaldi ama 2 buçuk sene oldu şimdi karaciger değerlerim yüksek çıkıyor kanda. Ya kansere çevirdiyse 🥺
aklına öyle kötü şeyleri getirme yaa. ne kanseri. dur sakin ol bakalım. açacaksın internetini karaciğer dostu besinler diye yazacaksın karşına sonuçlar çıkacak. bir bağlantıya tıkla ve çıkan besinlerle beslen. sebze ağırlıklıdır muhtemelen. karaciğer nasıl ki yağlandıysa onlarla beslendikçe de o yağlar erir gider zamanla yani
İnşallah dediginiz gibi olur denicem teşekkür ederim
rica ederim İnşallah düzelirsiniz en kısa zamanda 🙏
yaşın kaç ve neden başladı yağlanma?
22 yaşındayım yaklaşık olarak 2 buçuk sene önce fazla kilodan yağlanma ortaya çıktı ama o zamanlar kan değerlerim normaldi fakat 2 hafta önce yapilan kan testinde ALT ve LDH değerlerim yüksek çıktı. Kansere mi çevirmiştir acaba
doktorla konuşmalı ve kapsamlı bir test yaptırmalısn
Sağlıktan anlıyor musunuz
sağ üst karında ağrı var demişsn. bence bir ultrason yaptırt. safra da olabilir
hayır bu tip konuları buraya ya da googlea sormamalısn. kendini korkutursn boşu boşuna. doktora danışmalısn
Safra kesem yok ameliyat oldum daha önce
doktora git. böyle kendini korkutursn oraya buraya sorarak
Tamam teşekkür ederim
rica ederm. geçmşş olsn
Ne kanseri ya