Birinci evre karaciğer yağlanması 2 buçuk senede kansere çevirir mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayır? İyi bir beslenme be strest yapmazsan+ spor yaparsan iyileşir
2 buçuk sene önce karaciğer yağlanması teşhisi kondu ve o zamanlar kan değerlerim normaldi ama 2 hafta önce kan tahlilinde karaciğer enzimlerim yüksek çıktı bide ben hiç dikkat etmedim aksine daha da kilo aldım o yüzden acaba 2 buçuk senede kansere mi çevirmiştir diye düşündüm
İyi de tahminle teşhis mi konulur hastaneye gidemiyor musun? Ve sanmıyorum yine de geçmiş olsun Allah şifa versin
Dikkat et temiz beslen lütfen 🙏
1 aydan beri diyetteyim ve sadece 3 kilo verdim ama pes etmek yok devam ediyorum hastaneye bugün gittim ultrason sırası verdi 1 hafta sonraya
Alkol var mı?
Yok kilodan oldu benim
Diyetisyenle zayıflamayı denedin mi kuzu
Hayır kendi kafama göre yapıyorum canım
Anladım diyet arkadaşı olabilirim istersen
Olur tabi ☺ ama şu an zayıflasam bile ya gerileme yapmazsa mesela siroz veya kanser olduysam istediğim kadar zayıfliyim bi faydası olmaz 😔😔
Zayıflıkla ilgisi yok benim arkadaşım 65 kilo onun da 1. Evre karaciğer yağlanması var. Sağlıklı beslenmen lazım
Kaç seneden beri öyle peki ve dikkat ediyor mu
Bu ay öğrendi dikkat edecek mecbur
Aslında çok yiyem biri de değil alkol almış zamanında ondan ve kızartma çok yiyormuş
Alkol ve dengesiz beslenme en başında geliyor aynen. Neyse ki onun daha yeniymis dikkat ederse geriler ama benim 2 buçuk sene oldu ve hiç dikkat etmedim kan değerlerime kadar yansıdı o yüzden çok korkuyorum
Yok önceden var mı bilmiyormuş o da. Bence yardım al doktor seni diyetisyene gönderir muhtemelen
Öyle yapcam mecbur sizce 2 buçuk senede evre 1 deki yağlanma kansere cevirmismidir
Cidden bilmiyorum ben doktor değilim. En azından şu anlık.
Tıp mı okuyorsunuz
Evet
Tamamdır teşekkür ederim :)
Rica ederim kolay gelsin 😊
Bendede var yıllardır
Karaciğer yağlanması mi var kaç yıldan beri var
Lütfen cevap verin sizde durumlar nasıl? Bana 2 buçuk sene önce karaciğer yağlanması evre 1 teşhisi koyuldu ve kan tahlillerim gayet normaldi 75 kiloydum ama şimdi 90 kiloyum ve kan tahlillerimde karaciğer değerlerim yüksek çıktı. Bende 2 buçuk senede kansere çevirdi diye düşünüyorum çok korkuyorum bide sağ üst karında ağrı oluyor 🥺 sizde durumlar nasıl bu şekilde detaylı anlatır mısınız lütfen
Bende insülin var karaciğer yağlanması var polikistik över var gastroözofagel reflü var sol göğüs hep ağrıyor bağırsak rahatsızlığım var varda var yani bende mide kanseri olduğumu düşünüyorum korkma sende bişey yoktur
Yaaa çok geçmiş olsun inşallah birşeyiniz yoktur. Karaciğer yağlanması ne kadar zamandan beri var bide sağ karın tarafların ağrıyor mu
Evet ağrıyor 12 yıldır var
Sağolun
Bana 2 buçuk sene önce teşhis koyuldu o zaman evre 1 deydi ve kan değerlerim normaldi. Ama 2 hafta önce yapilan kan tahlilinde karaciğer değerlerim yüksek çıktı ve doktor ultrason sırası verdi haftaya çektircem. Ama çok korkuyorum 2 sene önce de vardı yağlanma ama kan değerlerim normaldi fakat şimdi kan değerlerimde de yükselme oldu demek ki ilerlemiş ve belki de kanser bunun için çok korkuyorum. Sizin nasıl peki kaçıncı evre kan değerleriniz nasıl en son ne zaman usg çektirdiniz detaylı anlatır mısınız lütfen çok korkuyorum
Bende 12 yıldır var ondan sonra insülin oluştu ve regl olmuyordum arada sırada oluyordum 8 yıl geçti polikistik över dedi baya hormon hapları aldım doktor kilodan dedi kendimi zayıflatıyorum karaciğer yağlanması bi ara fazlalaştı bendede ama zayıflamaya çalışıyorum bakacağız
İstersen bana özelden anlatabilirsin
En son ne zaman ultrasonla bakıldı 12 sene uzun bir süre çünkü Allah korusun farklı bir boyuta geçmiş olması gerekmiyor muyuz siroz veya kanser gibi şeyler
İlerlerse olabilir dedi ama ben hep kilo verip aldığım için yerinde sayıyor midem çok rahatsız belki mide kanseri olma ihtimalim var veya bağırsak
Allah korusun inşallah öyle bir şey yoktur. Peki kan değerleriniz nasıl mesela benim 2 buçuk sene önce normaldi ama şu an karaciğer değerlerim yüksek
şu an evet hala yağlı karaciğerim ama kilo vermessem kötü olur dedi doktor verip alıyorum her tarafimda sivilceler çıkıyordu sende var mı
Ah be canım sende biraz diyet yap spor yap bak geçer çok basit
Ya bana 2 buçuk sene önce yağlanma teşhisi koyuldu o zamanlar 75 kiloydum şimdi 90 kiloyum ve o zamanlar kan değerlerim normaldi ama şimdi yüksek 🥺 ya kansere çevirdiyse? 1 aydan beri diyet yapıyorum sadece 3 kilo verdim
Sana taktik vereyim bak gör çöp gibi olursun 🤗 bende 35 kilo verdim
Masallah de bakalım 😂
35 miiiii 😮😮 maşallah maşallah 😄 ver bakalım taktik bende öyle olayım 😁
Sonra üzüntüden aldım 😭. Ama yine veriyorum çok şükür 🤗
Veriyormuşsun sen ama o yüzden ilerleme olmamıştır. Ben aksine fazlasıyla geri aldım ve 2 buçuk sene yani kesin ilerlemiştir haftaya cuma ultrason cekilecek ve aşırı korkuyorum kansere çevirmiştir diye 🥺
Sen bilirsin ister burdan ister özelden yazım sana
Özeli boş ver ya 😄
Kan değerlerin nasıl? Benim ALT ve LDH değerim yüksek biraz
😂 yanlış anlaşılmak istemem ondan burdan yazayım 😂 benim kullanmadık iğne hap gitmedik diyetisyen kalmadı ama son çareyi bı yerde buldum ❌ ben forx5 kahve kullanıyorum araştır sende al istersen iştah kesiyor ve güzel bir diyet listesi yap kendine hamur işi beyaz ekmek kek pasta yeme alışkanlığı bırak ❌ yeşil çay hergün iç ister Dukan birası olarak ister normal yeşilçay ❌ porsiyonları azalt kalorili beslen ❌ haftada 4 kez spor yap 3 gün dinlen ,❌ zeytinyağı kullan yemekte ❌ şeker bırak ❌ arada sırada güzel detokslar yap gece kürleri yap ayda en az 8 verirsin
Bu arada karaciğeri yanganması için git araştır bazen sabah aç karnına ısırgan otu kaynat iç
Bu diyeti uyguluyorum yani çoğunu yapıyorum zaten ama bi boğazımı tutabilsem her şey çok iyi olcak ama hamur işi görünce kendimi kaybediyorum 😄 ama tutcam kendimi artık yoksa gidişat hiç iyi değil. Isırgan otunu da araştırıcam yapicam teşekkür ederim
Kahve çok iyi haberin olsun ben kullanıyorum eğer iştahın açıksa öneririm ama araştırmadan alma rica ederim
Aynen onu da araştırıp alicam iştahım açık evet onu da deniyim :)
Sizin kan değerleriniz nasıldı benim 2 buçuk sene önce normaldi ama şu an ALT ve LDH değerim hafif yüksek sizin nasıl
Canım benimkiler hep yüksek
Kanda karaciğer değerlerin mi yüksek sadece yoksa başka değerlerde yüksek mi
İnsülin karaciğer ve prolaktin hepsi yüksek
Karaciğerde hangi değerler peki ALT AST LDH GGT falan bunlar mi
Tümünü yaptırdım ben fazla anlamam başka sağlık sorunlarım olduğu için onu umursamıyorum ama hatırladığım kadarıyla büyüme olmuştu biraz
Yani hem karaciğer yağlanması var hem karaciğer büyümesi var hem de kan tahlillerinde karaciğer değerleriniz yüksek öyle mi yani?
Evt biraz büyümüş hafif
Oh rahatladım ya benim de kanımda Karaciger değerlerim yüksek çıktı bende kana yansıyınca kanserdir diye düşünmüştüm yani alakası yok dimi karaciğer yaglanmasindan dolayı kan değerlerimdeki karaciğer değerleri yüksek çıkmıştır o zaman dimi
Tabiki kilodan dolayı yağlanma fazlasıyor ve kanda daha fazla belli oluyor kanser olmanın imkanı yok bende aynısı vardı hatta daha fazla
Midemde bulanıyor sizinde bulanıyor mu
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!