Rektum ya da kolon kanseri 3 4 senede belirti verir miydi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vallahi babamın teşhis ve vefatı 11 ay.
Öncelikle başınız sağ olsun Allah sabır versin , mekani cennet olsun inşallah. Rabb'im sizlere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin 🤲🏻 Belirtileri neydi acaba ve 11 ay içinde mi başladı belirtiler yoksa yıllar önce yavaş yavaş başlamış mıydı?
Büyük abdestinde kan
Ve kilo verme
Bu belirtiler 11 ay içinde mi oldu yoksa yıllardan beri var miydi bir şeyler karın ağrısı falan
Teşhis ile vefat arası 11 ay
Belirti olduğu zaman hemen hastaneye gittiniz yani bir şey olmaz diyerek yıllarca beklemediniz dimi
Yok hayır beklemedik.
Tamam teşekkür ederim Allah rahmet eylesin inşallah
Sizde sorun nedir
Benim yıllardan beri bazı günlerde karın ağrısı oluyor. Mesela 1 hafta ağrıyor sonra haftalarca veya aylarca ağrımıyor , daha sonra tekrar ağrıyor. Bu şekilde döngü halinde yıllarca devam ediyor. Ve bazen ishal bazen kabız oluyorum ama genelde yumuşak dışkılama oluyor ve arada bir mukus oluyor. Ve aşırı kötü kokulu diskilama oluyor. Ve makatın etrafında şişlik var bazen de peçetede kan görüyorum. Dışkılama sonrası ufakta olsa bi rahatlama oluyor ama sonra sanki hiç tuvalete çıkmamışım gibi bi his oluyor , tekrar tuvalete çıkmak istiyorum. Bu belirtiler kanser olsa her gün daha da şiddetli ağrım olmaz mıydı? Veya bu belirtiler şiddetlenmez mıydı? Çünkü yıllardan beri bu belirtiler var ama kanser olsa muhakkak bu zamana kadar daha farklı şeyler olmaz mıydı
Yahu canım bu rahatsızlığını kimse ile paylaşmsdın mı? Bir endoskopi bir koloskopi yapılacak
Kanser olabilir mi
Sen bir hastaneye git. Bizler bilemeyiz bunu yaşın kaç
23
2 3 senede daha farklı şeyler olmaz miydi
Niye doktordan korkuyorsun
Var mu ailede geçiren
Öz ailemi tanımıyorum o yüzden bilmiyorum
Verir evet
Benim yıllardan beri ara ara karın ağrım oluyor. Mesela 1 hafta ağrıyor sonra haftalarca ya da aylarca ağrımıyor. Sonra tekrar ağrıyor , bu şekilde döngü halinde agriyor. Ve bazen ishal bazen kabız oluyorum ama genelde normal oluyor yumuşak dışkılama oluyor ve bazen mukus geliyor. Makatta sislikte var arada bir kan geliyor. Ve dışkılama sonrası hafif rahatlama oluyor ama sonrasında tekrar tuvalet hissi oluyor. Bunlar kanser olabilir mi? Ama kanser olsa 3 4 senede daha başka şeyler olmaz mıydı? Mesela benim arada bir agrım olduğu zaman tuvaletimi yapsam bile tuvalet hissi geçmiyor fakat agrimadigi zamanlarda çok rahatım hiç sıkıntım yok sadece ağrılı zamanlarda yaşıyorum bunu. Kanser olsa sürekli yaşamaz miydim bunları?
Yaa kolon kanseri zaten hemen kendini belli ettirebilir ve ölümle sonuçlanma ihtimali çok yüksektir eğer bir şüphende var ise bir doktora git
yaşın kaç
23