Aşağı inerken sorun yok ama yukarı çıkarken çok zorlanıyorum eve kendimi zor atıyorum baygın düşüyorum resmen 2 saat hatta midem bulanıyor çok daralıyorum
sigara ve alkol kullanmıyorum cidden bazen kafayı yiyorum bu şekilde bayılacak gibi oluyorum
Aşağı inerken sorun yok ama yukarı çıkarken çok zorlanıyorum eve kendimi zor atıyorum baygın düşüyorum resmen 2 saat hatta midem bulanıyor çok daralıyorum
sigara ve alkol kullanmıyorum cidden bazen kafayı yiyorum bu şekilde bayılacak gibi oluyorum
Büyük ihtimalle çok aktif hareket eden biri değilsin bu yüzden çabuk yorulursun cıkmak inmekten daha fazla efor ister daha çok yorar benimde bu sıkıntım var hızlı yürüyemem merdiven cıkarken zorlanırım daha 19 yaşindayım doktora gittim 2 gün cihaz taktim ama maşallah sorun yok dedi ki benim bazen durduk yere yatarken bile kalbim carpar uyurken çarpar sanki heyecanlanır gibi batar
Cevap
3Cevap
Spor yapmıyorsan vücudun tembelliğe alışmış ve merdiven sert kardio etkisi yapıyo.
Sigara içiyor musun, ciğerlerindeki oksijen oranı azalmış olabilir ya da kondisyonun çok zayıf
Sigara icmiyorum alkol de yok sabah kalkinca da cok nefesssiz uyanirim bogilacak gibi
Bir doktora görün için rahat etsin
Sigara balli tiner kullanımı var mı
Hancjsgd hayir hicbisi kullanmiyorum
Sigara içiyonmu
Yok icmiyorum
Çevrende içen var mı
Yok
evde misin sürekli
kilolu musun az belki ondandır
Nefes darlığı çekiyor olabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?