Teşekkürler @elifycdg 😊
Diyet yaparken istikrarlı mısınız?
Teşekkürler @elifycdg 😊

Nasıl bir duygu onu dahi bilmiyorum.. Sahi diyet yapmak nasıl bir duygu bana anlatır mısın? 😅 Diyetten ziyade daha çok yemek yemeye ihtiyacım var.. Kilo almak için ams bu yaşıma kadar pek mümkün olmadı bundan sonra da hiç umudum yok.. 😄
Çok keyifli bişey.. Bir kere iradene hakim olmanın nasıl bir şey oldugunu daha iyi anlıyorsun.. Vucuduna arada bir format atıyorsun, sonra yeni bir güncelleme geliyor.. Saglıklı besleniyorsun, vücuttan sadece yağ eksilmiyor.. O dönemde bütün organlar zararlı ürünlerden uzak durdugu için yenileniyor..
Fizikende kilo alıp verebiliyor olmak güzel bir şey aslında. Vucudunun hakimi kendin oluyorsun, ne olmak ne kadar olmak istiyorsan buna kendin karar veriyorsun.. Sürekli elbise askısı olmak, ya da sürekli fazlalıkları gizlemek zorunda kalmıyorsun.. 😊
Bende kilo almayarak daha doğrusu alamayarak vücudumun hakimi oluyorum.. Ben halimden memnunum sadece birkaç kilo alsam yeter ama napalım sağlık olsun.. Sağlıktan ötesi yalan.. 😄
Almayarak dedin orada okeydim 😀
Ama alamayarak dedin orada kaybettin hakimiyeti 😄
Napim elimde olmayan nedenler.. 😄 Düşün lise üniformamın içine hala sığabiliyorum.. 😅 Ne güzel hiç yaşlanmıyorum.. 😅
Kız kilo ile yaşlanmanın ne ilğisi var..😂
Ben senle aynı yaştayım, göründüğüm yaş profildeki kadar.
Demek ki neymiş ilğisi yokmuş 😄
Sende öyle olmayabilir.. Ama çevremdeki arkadaşlardan gördüğüm o yönde olduğu için böyle bir şey söyledim..
Diyet yapıyorum düşüncesi çok saçma bir davranış ve diyete sadık olamayanların çoğunun da sebebi bu "diyet yapıyorum" kafasında olmalarıdır. Çünkü kendilerini sınırlandırıyorlar. Onu yememeliyim, bunu yapmamalıyım, aaa çok yedim diyetim falan. Kendilerini bu şekilde sıktıkları için de strese giriyorlar. Vücut bu durumdan kurtulmak için stresi ortaya çıkartan şeyi yani diyeti sonlandırmak için elinden geleni yapıyor. Asıl yapılması gereken "beslenme alışkanlığını değiştirmek". Yani abur cubur, tuz , şeker bu tarz şeyleri hayatından çıkartmak ve spor yapmak. Hayatınıza bu şekilde devam etmek kararını aldığınızda o stresi de yaşamazsınız ama diyet bitsin de çikolata yiyeceğim, ne zaman çikolata yiyebileceğimmm doktor hanım falan diye ağlayan kişiler asla istediklerine ulaşamayacaklar. Kilo vermek zaten basit matematik işlemi. Aldığın kalori yaktığın kaloriden az olursa kilo verirsin. bu kadar basit. saat koş sonra gel dilim baklava ye mesela. Baklavadan aldığın kalori saat koşarak yaktığından fazla :D Diyet yapmayın beslenme alışkanlıklarınız kökten değiştirin.
Katılıyorum.. Sizin dediğinizi yapıp ciddi anlamda kilo kaybettim. Yememem gereken şeyleri liste yapıp yemem gerekenlerle değiştirdim.. Egzersizle destekledim.
Demek ki tam kökten olmamış ki bozulma başladı. Tekrar o kafaya girmem lazım 😀
İşte o listenin ömür boyu sürmesi lazım. Tabi ki insanın canı bir şeyler isteyince yiyebilir ama çok nadir olarak
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😊
Hiç ihtiyacım yok, olmadı da..
Olur olur üzülme..😀
Teşekkür ederim.. 😄
Rica ederim.. Beklemiyordum 😂
Bekleseydin etmezdim.. 😄
Eder misin hiç sen.. 😄
Etmem mi ben hiç.. 😂
Etmezsin.. Çünkü uyuzsun 😄
Bayılıyorum bu halime.. 😄
selam
diyet yapmıyorum çünkü yapamayacağıma eminim. Kendimi zorlamak yerine spor yapmaya yöneliyorum yüzüyorum. Kilo benim için çok önemli değil kendimle barışığım önemli olan sağlıklı bir yaşamının olması.
Cevap
19Cevap
Evet istikrarlıyım çünkü bir şeyi istiyorsam ve seviyorsam sonuna kadar giderim kesinlikle
Değilim ya iki gün önce az yemeye karar verdim ama şimdi ağlayan kek yaptım ve kesin yarına kalmaz 🥲
Diyette öyle tehlikeli toplara girilir mi hiç 😀
Diyet miyet bize göre değil 😃
Evet istikrarlıyım. Her zaman istikrarla yaptığım diyeti bozmaya devam ediyorum ☹️
Ahahaha.. Bu da istikrarın başka hali 😂
Evet, istikrarlıyım. Hatta 26 Eylül 2017'ye kadar 89-90 kg idim. Şimdi ise 64-65 kg civarındayım.
Çok az değil mi erkek için 64-65
Vücut kitle indeksine göre gayet ideal bir ağırlık.
Diyet mi ımmmm neydi o ya yenilen bişey mi 😂
Yok bu yenmiyor yaa.. En azından bi süre..
😂
Bikiniye son -6 kaldı bozamam 😀
İşte dirayet işte feraset. 😂
Hahaha.. Ver gazı 😂
Diyetlik bir durumum yok ama tam tersi olmam için bekleyen ferfecir gözler var..😉
Evet şuanda diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum tahıllı ekmek bile tüketmeye başladım beyaz ekmek un tuzlu şekerli vs. Herşeyden uzağım
Spora da tekrardan başladım şu an baldırlarım fena halde ağrıyor alışma sürecindeler 😄
Diyet yapıyorum kafasına girmedim hiç :D can boğazdan gelir, bunu yemeden ölürsem içimde kalır kafası iyidir, hojtur. Yiyelim güzelleşelim djsdj
2020’den 2021’e kadar 1 sene boyunca yapmıştım. (10 günde bir istediğimi yiyordum ilk 3 ay hariç.) 96 kilodan 73 kiloya düştüm.
(Boyum 176 cm)
bu süreci haftanın 4 günü 8-10 kilometrelik uzun yürüyüşlerle destekledim.
Şu an 77 kiloyum bu sebeple 4 gün önce tekrardan diyete başladım bu kez hedefim 70 kg olmak. 🥹🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Hırslanınca evet. Bir keresinde azmederek diyete başlamıştım. 1 ayda 8,5 kilo vermiştim (sporla birlikte ki 1,5 saat spor + devamlı yürüdüm dışarıda) Artık böyle yorgunluktan ölüyordum resmen kffdj
@Coolguy86 hızlı vermiş olmam, sağlıksız verdiğim anlamına gelmiyor
Her gün 2 saat spor yürüyüş ile geçti. Sarkma vs de olmadı
Diyet değil ama dengeli, düzenli ve sağlıklı beslenmekte evet istikrarlıyım.
Diyete hiç ihtiyacım yok aksine almam gerekiyor kilo ama alamıyorum 🙄
Hayır değilim diyet yapacağım diyince daha çok yiyorum kelimeyi kendime yasak etmem gerekiyor
Yemek yemeye üşenmeyi alışkanlik haline getirirsen on numara diyet oluyor sjwbajbshs
Yiyorum yiyorum kazık yiyorum mecburi olarak diyet yapıyorum
istikrarliyim basladigim gun bozarim hic saşmaz. meyveli asitli iceceklerden vazgecemiyorum
1 sene kadardır değilim maalesef sanırım kanım azaldı şekerim düştü dayanamıyorum.
aksam yemegine kadar evet
Diyete ihtiyacım hiç olmadı
15 kg verdim devam daha
Hayır hiç hem de
Benimde bir arkadaşım var yemin ederim abartmıyorum spor vs story atıp sonra full hamur işi dolu bildiğin gün tabağı paylaşıyor 😂
Evet inatçı, hırslıyım
Hayır
Elimden geleni yapıyorum
Evet istikrarlıyım
En istikrarlı olduğum konuların başında gelir 😎
istikrarlı gidiyor şimdilik benimkisi :))
pek değilim :D
Ne kadar rahatsız olduğuma bağlı.
maalesef değilim cips kola yedim bugün
Hiç diyet yapmadım, yapmam da..
İstikrar bende pek yok
diyet yapma ihtiyacı duymadım hiç 😂
Tabi ki de değilim ahahahahshahbs
İlk bir saat evet😂
maalesef
Degilim
Yapamdim yapmam
Diyet yapmıyorum 😂