Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7 8 aydır bacak kaslarımda ayakta durunca titreme oluyor seğirme tarzı gibi ama titreme aynı şey zaten sanırım oturunca ya da hareket edince olmuyor sebebi ne olabilir yaşayan var mı bu durumu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi ben senin özelliklerini sayicam erken yoruluyon yorulduğunda daha çok titreme oluyo yorulmasan da normal egildihin anda bile bazen oluyo gece erkm uykun geliyo sürekli karnın girildiuo normal mis gibi devam ediyon vucunda çok nadir sanki böcek geziyomus gibi oluyon damarların da pot pıt diye baxdn atiyo bazen insanların içine girince azda olsa Pamir atak oluyo vs
Fazlası var eksiği yok titreme normalde oluyor ama dediğin gibi insan içine girince şimdi titreteceğim herkes beni görecek diye düşünüyorum çok hafifken yemin ederim zangır zangır titriyorum yani beni görsen korkarsın ne oluyor diye ama otururken ya da yattığım yerde misal yani 50 kişi bile olsa hiç gram tık yok ama ayaktayken çok fena oluyorum niye böyle oluyorum anlamadım
Saydıklarımin hepsi var dimi
Evet var yani ne var ne bu
Şöyle diyim üstünde ağırlık var sadece nazar diyebilirim
Ya tamam da bende bir şey diyeceksin sandım ben bilimsel olarak ne bu diyorum yani nazar var evet nazar insanı öldürür ama neyse gerçekten acaba bir şey mi diyeceksin sandım hani biliyorsun yaşadın felan neyse ☺️
Şunu diyim sana başka bir sebebi yok eğer doktor falan da tedavi görüp düzelme olmadıysa nazar
Yok yani bütün vitaminlerim çok düşük çok kalsiyum b12 ne kadar varsa alayı dipte ama ben Parkinson tremor felan bunlardan endişe ediyorum anladın ve nazarı çok çeken bir insanım öyle diyim bilmiyorum ama dedim hani var mı bu rahatsızlığı yaşayan eden onun için sordum 7 aydır felan böyleyim otururken yatarken sıkıntı yok ama ayağa sikilince bacak kaslarım titremeye başlıyor
Gizliden cikcam takip et kanka
Ettim
Huzursuz bacak sendromu
Yaşadın mı bro olabilir ama o titremeden daha çok hareket ettirme isteği oluşuyor kendiliğinden diye biliyorum titreme de var mı
Hepsi varda aşağıda bir bağyan sana bazı belirtiler beyaz etmiş sende teyit etmişsin sende fibromiyaljide olabilir huzursuz bacak sendromuda doktora git korkma öldürmez ama rahatsız eder şu an bendede huzursuz bacak sendromu var mütemadiyen hareket etme isteği hâsıl oluyor
Beyan*
Evet bayanın söylediği şeyler de var bende o söylediğin nasıl bir şey yani bunlar geçici mı kronik mi ben Parkinson dan felan çok endişe ediyorum kanka sanada çok geçmiş olsun bu arada
Ellerde titreme var mı?
Var ama dinlenirken değil bazen böyle sağa sola çevirince felan ya da ağır bir şey taşıyınca hani dümdüz uzatınca ya da dediğim gibi dinlenirken yok ama sağa sola çevirince çok yavaş çok çok yavaş hareket ettirince parmaklarda titreme oluyor ağır bir şey taşıyınca kollarım da titriyor
Kanka doktora git Parkinson başlangıcıda olabilir ama yüksek ihtimal sende huzur bacak sendromu ile beraber fibromiyaljide var doktorunun sana pregabalin yazması lazım
Sendeki nasıl bro aynı benimki gibi mi titreme sallanma oluyor mu ayakta az bir şey durunca bende yatarken yani istirahat halinde iken bir sıkıntı yok çok şükür ayakta durunca işte birde bazı hareketler de oluşuyor bu sıkıntı
Kanka git işte doktora ya onu mu anlatcam şimdi