Canım tatlı çekiyordu ama diyetteyim. Ben de 2 tane çöreği çiğneyip çiğneyip geri tükürdüm hiç yutmadan. Bir de 10 tane cici bebe bisküvisini böyle yaptım. Bu yiyeceklerin kalorisini almıs mıyımdır, almışsam ne kadarını almışımdır? İhmal edilebilir düzeyde mı kalori almısımdır yoksa büyük kısmını mı? Hiç yutmadım sadece sakız gibi çiğneyip tükürdüm.
İlk kez yaptım bir daha da yapmayacağım. Ama merak ediyorum. Ona göre akşam yemeyeceğim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yahu bunun için seni kim yadırgayacak kendinizi bu kadar düşürürseniz artık düşük olursunuz.
her siyah giydiğinde siyah bana yakısmaz dersın o kısının bılıncaltına gırer bır gun esın ıcın ıddıalı sutyen takımı gıyersın ıyggg der neden bılıncaltına sıyah rengı guzel degıl demıswsın BU ÖRNEKTEN YOLA CEK VE BIR DAHA DA KENDINI BU SÖZLERLE DUSURME
şekerin sindirimi ağızda başlıyor. almışsındır kalori. onun yerine tatlı açlığını bastıracak sağlıklı atıştırmalıklar kullanmalısın
Sence kaçta kaçını almışımdır?
10 cici bebe, 2 çörekten tükürerek muhtemelen 100 150 kalori civarı almışsındır
Eh tamam ondan bir şey olmaz ya😅30 dakika kardiyo yaptım yedikten bu olaydan sonra. Eritmisimdir muhtemelen
Normalde fıstık ezmesi yerdim bu durumlarda ama evde kalmamış🥹Benim sanssızlıgım
fıstık ezmesi çok yağlı :) cici bebe ondan daha iyi olabilir eğer amacın kilo vermekse
Ciddi misin? Kilo korumak asl8nda amacım. Cici bebede şeker yok mu ama
var canım ikisi de diyet için uygun değil, ama fıstık ezmesi cici bebeden daha kalorilidir muhtemelen. yağ oranı çok yüksek çünkü.
1 tatlı kasıgı tüketiyorum şekersiz fist8k ezmesi den.30 kalori kadardı yanlış bilmiyorsam
1 adet cici bebe de 18 kaloriymis
100gr fıstık ezmesi 588 kalori. bir de kalori değeri her şeyi anlatmıyor. kalori içeriği de önemli. şekerden geleni kardiyo ile hemen yakıyorsun ama yağ öyle değil.
Ben fitnut alıyordum,554 kalori. Bir tatlı kasıgı da 33 kalori yapıyor. Kaşık kasık yemiyorum ki bir anda😅Ben de şeker zararlı diye böyle yapıyorsum, bu söyledigini dikkate alacağım sağol👍👍
rica ederim. spor ve diyet konuları uzun süredir ilgiliyim PT lik yaptım. başka merak ettiğin soru olursa sorabilirsin.
Şu negatif kalorili besin olayı gerçek mi? Bir bilgin var mı? Bir de karın kası olmadı için ne yapmak lazım?
katabolikten bahsediyorsun sanırım. hem gerçek hem değil. evet katabolik yiyecekleri diyetine dahil etmenin faydası var ama onlarla öğün düzenleyemezsin, ihtiyacın olanı protein, lif, sağlıklı karb ve yağ olarak hesaplamalısın kataboliklerden bunları alamazsın. ben bu tür şeyleri insanlara hayal satmak olarak görüyorum.
karın kası kolay değil ve yapmanın genel bir yolu yok. kişiye özel tavsiye vermek gerekiyor. ben çok fazla zorladığım zamanlar oldu ve karın Kasım yoktu mesela, kendim için doğru rutinleri bulunca ancak baklavalara sahip olabildim
Yani aralarda salatalık falan yiyorum da negatif kalorili diyorlardı. Ben de merak ettim. Karın kası için de spor yapıyorum ama protein çok yok maalesef. Kırmızı et sevmiyorum sürekli evde bunu yapıyorlar. Balık tavuk falan yemeye calısıyorum ama imkanlar işte. Göbegim yok karnım taş gibi semsert ama hiç kas yok🥲
yanlış çalışıyor olabilirsin :)
Proteini az tüketmemden de olabilir.10 gram falan protein aldıgım oluyor gün boyunca
her şey mümkün, vücudunu, programını ve diyetini bilmeden bir şey söylemem doğru olmaz.
belki görsem daha fazlasını söyleyebilrdim