Lütfen ön yargılı olmadan cevaplayın Ben mi suçluyum şimdi. Ben ne yapabilirim?

• Merhabalar. Benden yaşça büyük ve ailemin de tanıdığı bizimde yakından tanıdığımız bi adam bana mesaj atmaya başladı. Benden hoşlandığını farklı ilgisi olduğunu söyledi. Kendisini reddettim ve asla böyle bişey olmayacağını eşine ve çocuklarına yönelmesini söyledim. Ancak sosyal medyadan pek çok hesaptan yazmaya devam etti engelledim yine bu şekilde devam etti. Aradan zaman geçti yaşadığım yer de küçük bir yer kulağıma bazı dedikodular gelmeye başladı bu kişiyle konuştuğuma dair. Dünyam yıkıldı, arkadaşım bildiğim kişiler benden uzaklaşıp benimle konuşmamaya başladı. Bu şahsın yeğeni arkadaşımdı beni her yerden engelledi. Yani sanki ben bu adamla sevgiliymişim gibi bir duruma düştüm çok yıprandım toplumsal baskı gördüm uzunca bir süre evden dışarı çıkmadım sanki beni gören herkes benim hakkımda konuşuyor gibi gelmeye başladı. Öyleki adamın ailesi bizimle konuşmamaya başladı. Olay neydi tam olarak ne oldu bilmiyorum ama aileme bu durumu anlattım elimde ekran görüntüleri vardı aileme bunları gösterdim ve benim arkamda durdular. Ama yaşadığım çevreden o kadar baskı gördüm ki artık kendimi suçlu hissetmeye başladım. O adama her defasında asla böyle bişey olmayacağını söyledim ama suçlu psikolojisine girdim ben bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Bu arada adam daha önce defalarca karısını aldatmış pavyondan çıkmayan kumarbaz bi herif
Lütfen ön yargılı olmadan cevaplayın Ben mi suçluyum şimdi. Ben ne yapabilirim?