Aşkooo bende seninle aynı durumdayım 1.63 boyum ve 47-48 kilo arasında gidip geliyorum önceden 55 kiloydum ve çevremdeki insanlar yüzünden 45 kiloya düştüm yarım kase pilav yiyemez oldum çünkü midem aşırı küçülmüştü şu an da gayet iyiyim ama çevrem yine susmuyor çok zayıfsın işte kilo al yok olup gidiceksin rüzgar çıksa uçarsın gibi saçma canım itamlarda bulunuyorlar ama ben böyle mutluyum ve artık onları takmıyorum sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan kilo vermeni düşünüyorsan ver ama dikkatli ver benim gibi 10 kilo birden verme nekemdkd sen nasıl mutluysan öyle yap buraya gelip sorman bile hata ♥
Yığılma geçen senede vardı ve bu seneden daha kötüydü girdiğim sınıfta iki tane yaşlı insan vardı şaka gibi... Geçen sene kazanmama rağmen gitmedim kendime bir şans daha tanıdım her şeyin hayırlısı öyle düşün senin için bu sene olmazsa seneye tekrar şansını denersin
Tek yapman gereken özgüvenini yükseltmek. Psikolojik destek almaktan çekinmemelisin. Sen kilolu biri değilsin. Sadece özgüveni düşük birazcıkta kalbi kırık bir genç kadınsın.
Hayır düzeliyor emin ol ki. Profesyonel destek almalısın bu sana çok iyi gelecek. Değişmeyi istiyorsun içteniçe çünkü bu seni de rahatsız ediyor.. Sadece bu duruma alışma ve konfor alanından çık..