Şiddetli baş ağrısı geçmiyor ve midem bulanıyor
ellerim ayaklarım üşüyor
ışık ve sese karşı hassasiyetim oluyor
2 seneden beri var bu durum nasıl geçer?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şiddetli baş ağrısı geçmiyor ve midem bulanıyor
ellerim ayaklarım üşüyor
ışık ve sese karşı hassasiyetim oluyor
2 seneden beri var bu durum nasıl geçer?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
ben soylım tansıyondan benımde oyleydı asabı olabılır benım gbı bır herkes mıgren dıcek ama mıgrenın sebebı vardır. migren caresı olamayan bas agrısına denır ama seker tansıyon bunlar bas agrısına sebep olur veya goz numarasının ılerlemesı bır cok olasılık vardır doktora gorunmen en ıyısı
Migren gibi sanırım ilaç al karanlık ve sessiz bir odaya geç boynunun altına sert bir yastık koy uyu
İlaç aldım geçti yine başladı
Sebebi nedir merak ettim
Çok mu stres yapıyorsun
Bu ara pek iyi değilim sevgilimden ayrıldım 2 haftadadır zor zamanlar geçiriyorum
Büyük ihtimal o yüzden çok takıyorsan ve stres yapıyorsan geçmez baş ağrısı kafanı rahatlat biraz
Umarım her şey düzelir çünkü bu kafa anca öyle toplanır
Teşekkür ederim 🙏
Düzeldiği kadar boş ver ya bak ölümlü dünya daha düne kadar her şey ne güzeldi bi deprem hayatımızı alt üst etti. Ben artık kalana da gidene de üzülmüyorum. Hayatımın tadını çıkartıyorum sende öyle yap
Migren falan mı acaba...
Günlük rutinini acilen değiştirmelisin.
Ne gibi
Bu tip baş ağrıları genelde gündelik hayatla örtüşür. Her baş ağrısı sebebi migren veya sinüzit kaynaklı değildir. Gündelik yaşamını kontrol et. Mesela çok oturan hareketsiz biri misin bunu değiştir veya tam tersi bir durumsa bunu değiştir. Ağrının hangi bölgeler de nüksettiği kaç dakika nüksettiği ve genelde hangi saatler de sık sık olduğunu not al. Bu bilgilerle bir doktora görün.
Peki çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim kardeşim, lakin doktora muhakkak git ihmal etme. Esen kal, geçmiş olsun.
Epilepsi?
Aynı ben.
Sebebi ne sen biliyor musun
Migren işte
Kötü bir şey bi geldimi gitmiyor
Zonkluyor mu kafanın içinde
Başımı koparıp atasım beliyor baş ağrısı ile beraber mide bulantısı oluyor 2 seneden beri var