Kişilik & Karakter Sizde aynı durumda mısınız? umayhanimm Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Aşırı sıkıldımmm Güncellemeler1 yıl E sohbet edelim bari yazın da herkes sıkılıyormuş madem. Sizde aynı durumda mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GirişimBilişim Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Uyuyun herkesin gözleri kayık çeneler maşallah hadi kalın sağlıcakla geceniz güzel olsun 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Yorgunluktan geberiyorum. 😅 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Halay cekelim 0 7 Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Edelim adim mahmut biyikliyim kirmizi kundura giymeyi severim efendi biriyim gozlukluyum Yorumla umayhanimm 1 yıl Ahahaha bayıldımm tarzına!! Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Aaa ciddenmi 🥺 kizlar sumuklu korkar olarak gorurler beni o zaman bu yolda devam sen bana bayildiysan bir imza vereyim sana 😀 Yorumla umayhanimm 1 yıl İnanmıyorum!! Bu çok heyecan verici bana imza vericek olman çok hoş ☆☆ Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Ama boyle yapma simdi bir garibani yoldan cikariyorsun 😀😀 Yorumla umayhanimm 1 yıl Aaa hayır öyle bir niyetim aslaa yokk 🙄🙄 Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl He tamam o zaman sana imza bol vercem ama imza atmayi beceremem hep klasik imza gol oldu goll bu arada a Yorumla
Burakbiss Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bende öyle ya şu an sıkıntıdan uyuycam artık 0 5 Yorumla umayhanimm 1 yıl Daha erken bee Yorumla Burakbiss 1 yıl Öylede çok sıkıldım Yorumla umayhanimm 1 yıl Yaa iyi uykular o halde 🌸 Yorumla Burakbiss 1 yıl Teşekkür ederim uyuyabilirim umarım ☺️ Yorumla umayhanimm 1 yıl Umarımm Yorumla
Agitator_Ambush Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Farklı değiliz bu yüzden buradayız 0 4 Yorumla umayhanimm 1 yıl Pp korkunç Yorumla Agitator_Ambush 1 yıl Usta Yoda o Yorumla umayhanimm 1 yıl Korkunç olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef canımcım. Yorumla Agitator_Ambush 1 yıl Tamam ben korkunç değil demedim ki. Sadece usta Yoga dedim :) Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben de biraz vakit geçsin diye geldim 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Birazcık evet. 0 0 Yorumla
Gökyüzü242 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı. Aynı durumdayız. 0 0 Yorumla
demircan89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% 1 yıl Merhaba 0 4 Yorumla umayhanimm 1 yıl Merhaba Yorumla demircan89 1 yıl Nasılsın Yorumla umayhanimm 1 yıl İyiyim sen nasılsın Yorumla demircan89 1 yıl Çok şükür Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. hiç geçmiyor 0 1 Yorumla umayhanimm 1 yıl Gell. Yorumla
AyınBulanıkHali Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Sıkılmaya mı programlandınız 0 1 Yorumla umayhanimm 1 yıl Evet canımcım. Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Henüz değil 0 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Aynennn 0 1 Yorumla sakızkabugu 1 yıl Edelim buyrun Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Uyuyun herkesin gözleri kayık çeneler maşallah hadi kalın sağlıcakla geceniz güzel olsun
Yorgunluktan geberiyorum. 😅
Halay cekelim
Edelim adim mahmut biyikliyim kirmizi kundura giymeyi severim efendi biriyim gozlukluyum
Ahahaha bayıldımm tarzına!!
Aaa ciddenmi 🥺 kizlar sumuklu korkar olarak gorurler beni o zaman bu yolda devam sen bana bayildiysan bir imza vereyim sana 😀
İnanmıyorum!! Bu çok heyecan verici bana imza vericek olman çok hoş ☆☆
Ama boyle yapma simdi bir garibani yoldan cikariyorsun 😀😀
Aaa hayır öyle bir niyetim aslaa yokk 🙄🙄
He tamam o zaman sana imza bol vercem ama imza atmayi beceremem hep klasik imza gol oldu goll bu arada a
Bende öyle ya şu an sıkıntıdan uyuycam artık
Daha erken bee
Öylede çok sıkıldım
Yaa iyi uykular o halde 🌸
Teşekkür ederim uyuyabilirim umarım ☺️
Umarımm
Farklı değiliz bu yüzden buradayız
Pp korkunç
Usta Yoda o
Korkunç olduğu gerçeğini değiştirmiyor maalesef canımcım.
Tamam ben korkunç değil demedim ki. Sadece usta Yoga dedim :)
Ben de biraz vakit geçsin diye geldim
Birazcık evet.
Aynı durumdayız.
Merhaba
Merhaba
Nasılsın
İyiyim sen nasılsın
Çok şükür
hiç geçmiyor
Gell.
Sıkılmaya mı programlandınız
Evet canımcım.