Birinin hal ve hareketine gıcık olduysam enerjim uyusmadiysa o ne yapsa batıyor bana mesela bu iyi bişey olsa dahi rahatsız oluyorum?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Al benden de o kadar yeminle
İşte bi çocuk var İlk başta hoslanmadim elektrik olarak sonra bunu kanıtlar nitelikte davrandı gelip gidip hergun kahve istiyo bardağının yikamiyor yan dükkanda kendisii ve geçenlerde bana kahve yaparken aslan parçası mi ne dedi sinir oldum
Her hareketi her tavrı batar oluyor böyle bakınca kişiye yaaa uzak duracaksın ya da umursamayacaksın ama umursamamak olmuyor zaten sorun burada
Benimde var böyle bir kaç kagıtta görsem yırtacağım tipler
Kagitta görsem yiratacagim Güzel bir tabir gerçekten öyle umursamıyorum zorla kenidni ortaya atıyor gibi abla naber napiyosun işte kahve yapiyomusun kendine yaparsan bana da yap bilmem ne gelmiş bide aslan parçası diyo o erkek çocuklarında denir diyorum ama disi aslanda var kız arkadaşına da diyorum napim diyosun arsız tipler
İnan çok iyi anlıyorum seni arsızlıkta sınır tanımayan tipler çevremde mevcut. ikesim var ama çoğalacaklar diye korkuyorum
İkesim var bana uymaz o tabir de işte laftan anlamıyor gibi bide ilk gördüğümde ve konuşmasından elektirgikin niye uysumadigini net anlıyorum sonradan çıkıyor
Teşhisi koyduğun an baktınki uymuyor sepeti koluna herkes yoluna vur kıçına tekmeyi devam et güzel şeyler düşünüp yaşamaya
Böyle söylüyorum ama ben yapamıyorum sana tavsiye ediyorum sadece
İşte sepeti koluna versem direk gider de işte yanımda hemen yan dükkanda mecburen su almyaa çay almaya geliyo devamlı
Anladım gerçekten zor bir durum ama güzel bir üslupla muhattap olmamasını söyleyebilirsin ki başka yapacak bir şey yok
Ben bana yardımcı edeyim demiyosun da abla kahve yap diyosun dedim hizmetcin değilim dedim öyle demedim deyil surat asiyo yarın ayni devam
Anlıyorum Ne işle meşgulsunuz siz
Dükkanda saticiyim
Çalışansın yani öyle mi yoksa kendi işyerin mi
Yok kendi iş yerim olsa zaten böyle yapmaz ben calisanim
Allah kolaylık versin ne deyim knk
Sağolasın kanks
Sende sağol knk nerede ikamet ediyorsun
Neden kanks
Sordum sadece knk
Tamam kanks
Kolay gelsin knk
Saolsin sana da
Teşekkür ederim 😊
Kahve keyfi
Aynen ben de öyleyim. Kesinlikle haklısın.
Mesela çocuk bana çıkarcı gibi geliyor yaptığı her hareket batıyo bana
İlk izlenim ve hissiyat genellikle doğrudur. En azından ben şimdiye kadar hissettiklerim de hiç yanılmadım.
Yanildigim olmuştur ama bu kez gerçekten cocuktan çok rahatsızlık duyuyorum
Ve mesela bu sonradan çıktığı da oluyor çocuk bana gelmiş sinir olduğun halde aslan parçası falan diyo en başında rahatsız olmakta hakliymiism diyorum
ahaha aslan parçası ne ya... Ufal oğlan çocuğumusun ki böyle sesleniyor. Deli herhalde...
İşte bak çocuktan haz etmemekte hakliymiism sen dedim erkek çocuklarına böyle denir dedim yok ya disi aslanda var bilmem ne sana saygisizligim olmuyo genelde işte kız arkadaşına da diyorum bide vifi şifresi istedim iki saaat aldı telefonunu girmeye çalıştı o ara mesajda ona gıcık olduğumu belirten mesajım vardı alıp karıştırdı mi napatiysa böyle abuk subuk konuşmaya başladı hala gelip ablam nasılsın yapmacık ya
Senin ne işin böyle bir canım anlamadım. Değmez böyle tiplere zaman harcamaya..
İşte sürekli geliyo yanıma kahve yap diyo hep bardağını pis bırakıyor onun dükkanında su yok hep burdan alıyor patron bişey demiyo ama sürekli biizm dükkanda yani girip çıkıyor
Tam gıcık. Bu ne be. Nefret ederim böyle tiplerden.. Tersle. Patronuna söyle. Girmesin bir daha sizin dükkana
İşte patron onu seviyo biz komusuyiz böyle ortak kullaniyoruz fakan diyo patron bendeb kahve istiyo dedim de
Ortakkullanma olayı bir kere saçma. Ayrıca sürekli gelip bana kahve yap nedir ya. Sen onun çalışanı mısın ki hıyara bak. Ayrıca o senin patronun bile olsa böyle davranamaz hiçkimse..
Hıyar ki hıyar ya hiç yapmiyorusn sabah iceriz öğlenden iceriz hergun geliyor en az bir kere diyor her gün geliyosa bir kere muhakkak kendine yaparsan bana yaparmisin bıkkınlık geldi bazen bişey aldığında bana da getiriyor falan ama istemiyorum bazen de alıyorum
Sen bence buna hep ters yap. Soğuk bir tavır sergile. Ve istediklerini yapma. Yüz bulduğunu sanıyordur senden. Kahve mi istiyor yapma mesela...
Valla kendin yap dicem artık gireli iki hafta falan oldu bıkkınlık getirdi bu kısa sürede
Eli falan titriyo böyle bi rahatsızlığı var gibi bazen acıyıp yapıyorum
Her rahatsızlığı olana acıyacaksak işimiz var. Karakteri sağlam olmayan böyle hıyarlar isterse eli hiç tutmasın. Önce insan olmayı öğrensinler. Sen böyle acıyıp birşeyler yapınca o da yüz buluyor. Gevşek herif... Hiç ilgilenme bundan sonra canım benim .
Kendini de böyle adamlar için üzme. Görmezden gel artık lütfen.
Tamam saoalsin teşekkür ederim sende pek bişey yapmiyosun dükkanda yapiver nolur diyoda ailem boş ver acı falan sen öyle deyince sen haklısın bence yıka yardım edeyim ablama demiyisun diyorum hiç seslenmiyo
İşte beni geriyor olur olmaz
Rica ederim ne demek. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Böyle erkekler ailelerinden böyle görmüşler. Kadının sürekli erkeğin arkasını toplaması gibi şeyler onlar için normal kabul edilen davranışlar. Saygı ve yardımcı olma duygusu hiç gelişmemiş belli ki.
Aynen öyle muhendis ama ya bu kız hep benim bardagimi yıkamak zorunda değil diye düşünmüyor her neyse bi ara karton bardak vardı onu ikişer ikişer alip götürüyor du bi tane şişe al ona koy suyunu diyorum beni dinlemiyor aliyo bardağı içip bırakıyor
Biri benim işyerime gelip sürekli bu tarz davranışlarda bulunsa önce kibarca uyarırım, baktım hala aynı davranıyor hoşlanmadığım davranışını yüzüne vururum veya istediklerini yapmam. Hala yapıorsa artık bir daha buraya gelmemesini söylerim.
İşte patron onlarka ortak davraniyr gıcıklık yapamayim diyorum bide patron bana göstersin diye onu çağırıp birkaç bişey gostermesini söylüyor oda bana gösterdiği bilgisayrdan falan bende bişey diyemedim ilk önce hizmetcin değilim yardım edeyim demiyosun dedim şişeye koy suyunu falan dedim ama yok
sen kimsin k, daha dünkü b. ok
Ne alaka
kiğmse kimseyi takmıyor zaten
Kimsenin umrunda değilsin
Ne alaka var mi yaşayan dedim birinin umrundayim demedim ya yorum yap ya da dedigini tart da konuş
İşine bak
Sende soruma gelen kim acaba
böyle insanlar çok bencil oluyor.
Ben miyim bencil
gayet açık konuştum aasdsad
Evet öyle belli
normal
Sevmiyorum ve hissediyorum onun enerjisini ve bunu da ister istemez yansitiyorum yaptığı şeyler de bana hiç olumlu gelmiyor
hahaha aynı ben ya, iş yerimde bi cocuga aynı senin gibi düşünmüştüm, ve kimseye söylemediğim halde etrafımdaki herkes sen onu sevmiyorsun galiba demişti :)) ben de bayağı belli ediyormuşum sevmediğimi onlar söylediğiinde farkettim
bu arada, buradakiler de sana gıcık kapmış demedi deme, soruna gelen bi dene normal adam yok
Aynen sanki onlara diyorum gibi alinmislar bunu yasayan var mi dedim atarlandilar bak mesela çocuk bana çıkarcı geliyor sonra yapma diyorum uyarıyorum yapıyo sonra geçenlerde bana aslan parçası dedi telefon şifresi inetnet şifresi istedin aldi eline telefomu ver diyorum dur diyil telefondan bakarak iki saatete girdi sonra duusndum yahu niye verdim ya kurcaladiysa diye
aynen nie veriosun, telefonu çok başıboş bırakma virüs bulaştırırlar telefonun içini görür sonra uzaktan
İşte vifi şifresi istedim oda baksa birine sahibine sordu telefonuna geldi onun baktı böyle yanlış girdi kaç defa sonra belki mesajına falan baktı bilemem hata ettim niye guvendiysem ona gıcık oldugumu söylediğin mesaj vardı belki onu gördü mal falan diyordum
boş ver kendi de bilsin ne olacak,
İşte şimdi düşmanlık eder patronda onu seviyor bide sürekli bendeb kahve istiyo bardağını hiç yikamayo yıka diyorum yok illa bırakıp gidiyor sinir oluyorum senin hizmetcin değilim dedim bende hâlâ ayni devam
deştikçe açılıyosun sende, aynı yerde çalışıosunuz demek :D ee başka ne var anlatsana biraz :))
Böyle işte hakliyimiism değil mi bazısı senden hoslaniyo demiste ne alaka dimi
hoşlanıo olabilirr var öyle bi ihtimal, bazı erkekler gıcıklaşır hoşlandığı kişilere gıcıklıklar yapar
Bana pek öyle gelmedi abla abla deyip duuryo bide sevgilisi varmış güya dediğine göre
eğer başkasına karşı da aynı değilse sadece sana gıcıklık yapıosa bu ihtimali de bir değerlendir derim
aslan parçası ve abla? bi garip konuşma tarzı varmış, sen haklısın ya bence net bi tavır koy, hem sana abla diene sen kahve mi getirion mutfaktan
Geliyo bazen ben götürdük bazen bekle yapim git diyorum işte ben evde de yapmıyorum bilemem de sen yap bi kere de dedim yok ben evde çay yapmiyoum filan bana ne demi ama neyse eli falan titiryo bi rahatsızlığı mi vardır nedir bazen aciyorum yapiyorum
hmm anladım..
Napim sence
soğuk ve mesafeli davran, aynı devam ederse, laubalilikten hoşlanmam de, kendine çeki düzen verir heralde mal değilse.. sende o şekilde idare veya tahammül edersin
Anladım teşekkür ederim
rica ederim
aynen ben de
Mesela ilk başta hoşuma gitmediyse anlıyorum sezinliyorum ne olduğunu ve içim almiyo yaptığıni atiyorum bana çıkarcı geldiyse herşeyi öyle görüp rahatsız oluyorum
uzak tutuyorum öyle insanları kafam rahat
Mecbur muhattab olunca nasıl baş ediyosun bu durumla
başımdan savıyorum
İşte savsam keşke geliyo yapisiyo
km mesela
Kanka yan tarafımda dükkanda ya gıcık oluyorum bu geliyo ablam nasilisn bilemm ne kahve yapmiyousn yap icelim ondan sonra gecelerde istemiyorum diyorum hala bana bağırarak bişey vermeye caliisyo otur burada yok diyorum ablaa diye bagirarak gelsene diyo çök itici ya
yaş kaç ki senin
Küçük benden o
konuş açık açık sürekli muhatap oluyorsan
Dedim ben senin hizmetcin değilim dedim hâlâ işte abla öyle demedim bidaha kahve istiyo bizde mesela bilgisayda biseyi anlamadigimizda ona soruyoruz mecbur bazen bişey demiyorum ama sinir oluyorum çocuğa
kötü niyetli değilse çok da üstüne gitme
Yani geçen aslan parçası falan dedi ben küçük erkek çocuklarına denir ne diyosun dedim yok dişi aslan da var bileme ne kız arkadaşıma da diyomus bende bi daha olmasın çok çiğ bi hitap dedim
garip çocukmuş. sevgilin var mı
Yok maalesef
hangi şehirdesn
Belki bu çocuğa haddini bildirirdi
Neden sordun hangi sehiri
merak ettim
belki konuşmak istersin
Yok saol
iyi bakalım