6 gün tek öğün, dukan birası ve yoğurt kürüyle 4 kilo verdim 71 kiloyum ama çok zorlandığım için öğünüme kahvaltı da kattım bana önereceğiniz diyetler var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben çok kiloluydum önceden yaptığım tek yanlış kendimi aç bırakmaktı. Çünki istediğin kiloya geldikten sonra evet mutlu oluyosun ama sonrasıda var. Aç bırakıp bişey yemeyince ardından su bile içince kilo alıyor insan. Şimdi tek öğün yesen ve az yesen sonrasında günlük normal insanlar gibi 3 öğün yemek yemeye başlayınca kilo yapcak. Denendi ve onaylandı😅. Bunu göz önünde bulundura bilirsin🍀
036 Yorumla- 1 yıl
Evet katılıyorum o yüzden kahvaltı da yapmaya başladım sağlık açısından da zor gelmeye başladı peki şu an istediğin kiloda mısın
- 1 yıl
Ne yaptığını anlatır mısın lütfen
- 1 yıl
Tamam yapmam ama anlat 😂
- 1 yıl
Benim bi kaç kilo fazlam var sadece yapmam o yüzden ama merK ettim anlat😂
- 1 yıl
Akılsız demekte özgürsün çünki akılsızdım😅 Sabah aç karnına okula gitmeden 2 saat spor yapıyodum. Spordan sonra termosa acı kahve yapıyodum bu benim öğlen ve sabah yemeğimdi. Okuldan dönünce 3 saat spor (yağ yakıcı spor). Spordan sonra acı kahveyle yeşil elma buda akşam yemeğimdi. Sonrasında ailem anladı tabi bayılcak derecede oluyodum. Bunlar yemek yedirmeye çalışınca bende yemek yerine yağsız yoğurt yemeye başladım limonda ekliyodum bide pul biber. Bunu akşam yiyip uyuyodum. Şeker tuz hele hele ekmek asla yemiyodum ❌Deneme❌😅
- 1 yıl
Yemeği hiç özlemiyomuydun😂
- 1 yıl
Ne kadar süre yaptın bu diyeti
- 1 yıl
Ben 1 hafta dayanamiyorum sen nasıl yaptın ya gelelim malum soruya 😂😂😂 kaç kilodun ve kaç kilo verdin
- 1 yıl
Valla helal olsun ya ben yapamam asla
- 1 yıl
Bi yerden sonra ipin ucu kaçıyor değilmi
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Vücudun artık sana yeter demiş demekki 😂
- 1 yıl
Yine de başarmışsın keşke bende öyle olsam sonradan alması kolay😂😂
- 1 yıl
Şaka maka evlenmeden önce 63 kiloydum kilom fazla olmasina rağmen yüzümde resmen hiç et yoktu hep kalçadan alıyorum
- 1 yıl
Aynen bence bi takibi hak ettim 😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim daha yeniyim de bi 1 saat olamdı hesabı acali
- 1 yıl
Bunu az önce çok net bi sekilde deneyimledim sağol 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- 1 yıl
patates diyeti önerebilirim istikrarlı olursan güzel kilo verdiriyor diye biliyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Peki nasıl bi diyet anlatır mısınız
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Nasıl yaptın onu banada anlatırmısın lütfen göbek çevresi fazla benim eritmem lazım
12 Yorumla- 1 yıl
Kahvaltı yapmadım sadece dukan birası yani yeşilçay limon ve soda karışımı içtim akşam da bazen salata bazen kabak yoğurt yanında yağsız tuzsuz bulgur akşam da yatmadan önce yoğurt zerdecal limon ama çok zorlandım gözlerim kararmaya başladı o yüzden önermem
- Cevap sahibi1 yıl
Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏
- 1 yıl
aralıklı oruç baya işe yarıyor diyorlar tek öğün değil de 2 öğün
13 Yorumla- 1 yıl
Nasıl bir diyet
- 1 yıl
şöyle sabah bir kere yiyorsun tabi ki sağlıklı sonra en az 8 saat kalori içeren bir şey yemiyorsun içmiyorsun çay kahve okey çünkü 0 kalori sonra da sebze ağırlıklı az karbonhidratlı bir akşam yemeği bundaki amaç vücuda bir süre bir şey sokmayarak kan şekeri dengesiyle oynamamak ve onu yağ yakma moduna geçirmek
- 1 yıl
Ben ztn geç uyandığımda için öglen kahvaltı ediyorum 8 gibi de akşam yemeği yiyorum demekki bilmeden bu diyeti yapıyorum 😂
- u1 yıl
Bu metabolzimanıza göre değişir. ya da kaç kalori almanız gerektiğine göre
01 Yorumla- 1 yıl
Metabolizmam cok yavaş
Aralıklı oruç en etkili ve sağlıklı yöntem bence
10 Yorumlasu diyeti her butceye ve kisiye uygun sjajajsh
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Az ye yeterli
01 Yorumla- 1 yıl
Öyle yapmaya çalışıyorum
Boyun kaç
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 yıl