Sağlık & Diyet Sana göre en iyi diyet nedir? Çocukgelişimciiks Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Selamlar💫En sağlıklı diyet nedir? Sana göre en iyi diyet nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 5 ay En iyi diyet , diyet yapmamaktır.. Allahın verdiği boğaza işkence yapmamak lazım 1 1 Yorumla Çocukgelişimciiks 5 ay 😄😄😄 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 5 ay İnsan yediğini içtiğine dikkat ediyorsa en iyi diyet olur yani illa şunu Yemen gerek bunu Yemen gerek olayına gerekli olduğunu düşünme 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Ara öğün saçmalığından uzak durup, günde iki kez normal ve sağlıklı yemek yemektir. 1 0 Yorumla
OverCross Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 5 ay Yiyerek kilo vermek sanırım.. Ben veremiyorum ama verenler var diyorlar 0 0 Yorumla
KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 96% 5 ay Bana göre en iyi diyet yemek yapmiyor olmam olurdu 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Sağlık & Diyet konusunda 27,9b cevap paylaştı. kalori hesabı olan diyet 1 0 Yorumla
Miray0909 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 5 ay Şeker ve unlu mamuller öğünlerden çıkartılıp gün içinde aldığımız kalori yi yakmak için de kosarsak dengelenir diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 5 ay Sağlık & Diyet konusunda 309 cevap paylaştı. Yememektir 😂 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 39 5 ay Sağlık & Diyet konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bana göre diyet diye bisey yoktur 😅 0 1 Yorumla Çocukgelişimciiks 5 ay Peki sjsjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
En iyi diyet , diyet yapmamaktır.. Allahın verdiği boğaza işkence yapmamak lazım
😄😄😄
İnsan yediğini içtiğine dikkat ediyorsa en iyi diyet olur yani illa şunu Yemen gerek bunu Yemen gerek olayına gerekli olduğunu düşünme
Ara öğün saçmalığından uzak durup, günde iki kez normal ve sağlıklı yemek yemektir.
Yiyerek kilo vermek sanırım.. Ben veremiyorum ama verenler var diyorlar
Bana göre en iyi diyet yemek yapmiyor olmam olurdu
Protein ağırlıklı daha güçlü.
kalori hesabı olan diyet
Şeker ve unlu mamuller öğünlerden çıkartılıp gün içinde aldığımız kalori yi yakmak için de kosarsak dengelenir diye düşünüyorum
Önüne geleni yemek :D
Şekerden en uzak olanı
Az yemek :D
Yememektir 😂
Aralıklı diyet
En iyi diyet sebze ağırlıklı yemek
Su diyeti sağlıklı diyorlar
Bana göre diyet diye bisey yoktur 😅
Peki sjsjs
Diyet ne bea
Otofaji diyeti.
Benimle zaman geçirmek