Sevgilim beni aldatınca psikolojim bozuldu 55 kilodan 65 kiloya çıktım🥲 Normalde fiziğim hep güzeldir, herkes çok beğenirdi şimdi kilo alınca özgüvenim iyice düştü. Spora ve diyetisyene yazıldım. Ne kadar zamanda verebilirim acabaa🥲

Sevgilim beni aldatınca psikolojim bozuldu 55 kilodan 65 kiloya çıktım🥲 Normalde fiziğim hep güzeldir, herkes çok beğenirdi şimdi kilo alınca özgüvenim iyice düştü. Spora ve diyetisyene yazıldım. Ne kadar zamanda verebilirim acabaa🥲
Kilolu durmuyor ki çok kilolu dursun.
Aldatmak karakterle ilgili bir şey, senin ne kadar iyi olduğunla ilgili değil. Dünyanın en harika insanı, kadını da olsa, kişide aldatma güdüsi varsa aldatır. Yani bu onunla ilgili bir problemdir, seninle değil. Bu kısmı mental durumuna fayda olur diye yazdım.
Spor ve diyet ile ilgili kısmının süresini de diyetisyenin bilir, ona sorman lazım. Ne yiyecek ve içeceksin, spor olarak ne yapacaksın biz bilmiyoruz ki, ona göre süre değişir.
Kilolu görünmüyorsun. Ama bacakların sanki biraz hantal gibi. Görüntü itibariyle atletik ya da bir seviye altı olsan görenlerin dibi düşer. Şimdi de düşüyordur da o moralle farkında değilsindir.
Çok da detaylı diyet gerekmez, şekeri karbonhidratı azalt. İyi bir antreman programıyla en fazla 2 ay sürer.
Boyun kaç ki gayet iyi duruyor fiziğin kilolu görünmüyorsun. Hem biraz fazla kilon olsa ne olcak insan kendine yakıştırmayı bilmeli ve özgüven sahibi olmalı. Herkes 40 kilo olacak diye bir kaide yok 🌸
Kilolu falan değilsin. Ayrıca suçu kendinde arama o kendi eksik karakteri yüzünden bunu yapmis. Unutma her zaman daha iyisi vardır. Kendinden başkasına zaman harcama 💅🏻
Cevap
135Cevap
Hayır kilolu değilsiniz bence gayet fitsiniz
Millete kendini kurbanlık koyun gibi yok adele yok uyluk yok karın sırt yağlı yok iyi küşleme çıkar diye yorumlatma. Kendine saygı duy. Aldatabilir, özgüven bir süre zedelenir ama akıllı ol. Dünyanın en güzel en harika kadını da aldatılır yanlış erkekse. Mevzu daha iyisi değil, başka kadındır başka zevklerdir aldatanlar için. En güzel tatlıyı yerken bile acaba şu diğer tatlının tadı nasıl iradesizliğidir. Akıllı ol ve önce kendine saygı duy. Mutfağı kes düzenli beslen sporla birlikte 2 buçuk ayda yaza harika girersin. Fiziğinde kötü bir şey yok, rahat ol.
Bel ince
Bacaklar dolgun
Üst hatlar güzel
Estetik vücut hatları
Seni aldatan utansın kendinden
Ayağa daha güçlü kalkacaksin ins
Zafer seninle Şampiyon sensin
Kötülük er kişiye yakışsa da
Karakter Asalet doğuştan gelir oda senin nişanın olsun🧿
Zayif olma takintisi hic iyi degil sacmalayin. Saglikli bi kilo bulun ve onu korumaya calisin.
Kilolu durmuyosun ama spor yapsan iyi olur biraz bacak falan calis
Aşırı bir kilon yok, ayrıca aldatılmayı dış görünüş ile bağdaştırmayın. Karşı tarafın karaktersizliği..
Kilo yok ki. Gayet normal duruyorsunuz. Kesinlikle demoralize olacağınız bir durum yok. Keyifli günler..
Yani bu elbiseden bu pozdan belli olmasa da kilon nerde hani? Boyun kaç? Seni aldatan erkek de malmis
Bir fazlalık yok boyuna göre orantılı duruyor yatay çizgili giysiler yerine dikey çizgileri olan parçalar tercih et sadece
Yav ben aldatılınca 15 kilo vermiştim, siz nasıl aldınız.
Bu arada kilolu durmuyorsunuz.
Niye yanlış erkekleri sevmeyi bu kadar çok seviyorsunuz anlamıyorum
Kilolu durmuyorsunuz eminim kısa sürede dilediğiniz kiloya gelirsiniz.
çabuk kıspetini giy kırkpınara gidelim 😂😂
hayır kilolu degilsin buyuk ıhtımalle kompleks yaptın
Benim gibi zayıf biri için iri biraz ama gayet normal 👍
Hayır kilolu durmuyor sun ama bir 5 kg gitse daha iyi olur gibi
Bence hala çok ideal ve güzelsin sakın kg dert etme oraya buraya da zayıflamak için para verme
Çok iyi be ne alaka ki ahhh İstanbul özledim
Göbek dışında bir şey yok gibi ama yağlı lu vücudun?
Üst bacak uykum bölgesi bi tik yağlı gibi geldi bana gözükmese bile
gayet güzel görünüyorsun hıyarın biri için hayatını zindana çevirme
İyi görünüyorsun ama sıkı bir diyete girersen 3 ay gibi sürede verebilirsin
Bence gayet guzel vucudun basenlerin vuxudun gofuslerin gobisin hepsi guzel
Karakoy iskelesi. Vucudun oldukca iyi eski sevgilin hayatinin hatasini yapmis
çok abartıyorsunuz
bu kadar şekilci olmayın yahu eziyet etmeyin kendinize
Hayır tabi ki. Bu mu kilolu halin ne güzel zayıfsın.
Kafanı göremeden kilona yorum yapamıyorum kusura bakma
Hayır bence olması gereken bu ama siz kadınlar sürekli fazlam var diye yaşıyorsunuz😀
Balık etli duruyorsun tahminen iki-üç kilo daha alsan sınırı geçip kilolu kategorisine girersin.
Kilon şu an baya iyi ve önceden baya iyi üzülme aşkım🌸💗.
aslında fizilkten yana pek kayıp yok
biraz verirseniz toparlarsınız takmayın kafanıza
Pardon ama kilomu dedin, ben göremiyorum fazlalık gayet güzel fiziğin var.
Soruyu sorali baya olmuş, şuanda nasıl kilon acaba merak ettim?
Hayalindeki kilo bu benim de 65 civarları ben kendimi etli seviyorum emin ol ihanet ile bunların hiç ilgisi yok kendine güven ve sev kendi kaybetmiş
Bolca seks yap müthiş kalori yakarsın. Tavsiyem üstte olman.
Abla biz erkeklerin çoğu dili dışarıda köpek gibi oluruz kadın konusunda.. Yani büyük ihtimalle senden kaynaklı değil. Ya birisi ona et fırlattı ya da o kokusunu alıp koştu.
Fiziğin gayet iyi. Kıvrımların mükemmel. Bu kadar dert etmemelisin. ama kendini mutlu hissettiğin kiloda ol tabi. Foto İstanbul sanırım, ve neden oldu bu aldatma olayı?
Çok iyi, etli, butlu. Fazlalıklarını yerim senin auuuuu!
Sadece bacaklar kalın duruyor oda çok büyük edilecek bir problem değil
Hayır gayet normalsin
Çok zayıf olursan pek iyi olmaz kadın için
Gercekden varya sen deli olmalisin neresi kilolu bu vucut un
bende aynnnnenn öyle. ama sen asla 65 göstermiyorsun.
Kilon şu an gayet iyi ama senin içine sinmiyorsa zayıflayabilirsin. Kilon çok olmadığı için diyetisyen ve sporla kolay verirsin 😊
Yanlis anlama ve kizma ama harika fizigin var herkes seni sey yapmak isterken o beyni olmayan neden aldatti seni
Hayır hiçbir sorun yok.
Kilolu görünmüyorsunuz hem hep aynı bedende kalamazsınız bunun için aldatıldıysanız haketmediniz
Bence her şey sende bitiyor kafaya koyduysan her şekilde kilo verirsin ama 65 fena bir kilo değil gibi
Her bedenin kendine göre güzelliği vardır. Ancak karatiktersizliğin hiç bir bedende güzelliği yoktur. Sen dünyadaki çok güzel bi detaysın💕
iyi gorunuyorsun 5 kilo versen yeter, boy kac
Güzelim daha ne olsun ben bir kadın olarak söylüyorum çok güzelsin maşallah
Dış görünüş önemli değil bence Karakter daha önemli o düşünsün seni kaybettiği icin
Hayır kilolu değilsin hatta siyah giysen zayıf derim.
Boyunuzdan dolayı balık etli duruyorsunuz kilo sorunu göstermiyor
Hahahahaha cok belli etme ole ya kilonu uzak cek resmi az
önden belli olmaz ki yandan belli olur ama kilolu durmuyorsun bu fotoda az bişey balık etlimsi duruyorsun
Gayet güzel görünüyorsun
Gayet güzel vücudun kilon yok fazla.
Buna siz karar verin bence değilsiniz
bence süper gözüküyorsun
inan hiç belli etmiyorsun kilonu takma kafana
balık etlısın hafıf
Yoo gayet dolgun iyi
Boy kaç
Hayır kilolu durmuyorsun...
Saçmalama vucudun süper olmus kadin dedigin balik etki olur kucağı dolduracak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?