Bu kızarıkları görünce normalde ilk akla gelen alerjik reaksiyon olur çünkü alerji de bu tarz hem çok hem de büyük kızarıklıklar yapabiliyor.
Fakat gördüğün ve yaşadığın o böcek olayı durumu değiştiriyor, o sebeple şudur demek zor. O neydi bilmiyoruz. Bu yüzden doktora giderek muayene olman gerekiyor ancak o şekilde tam olarak iyi olabilirsin. Bu şekilde bir sonuç alman zor.
19 Yorumla
Soran+1 yılGittim sonuç bekliyirum 😔bakmadı doğru dürüst 😒😣siz Dr musunuz?
Soran+1 yılHer yerdeki kızarıklık farklı bakmadı doğru dürüst benim zorlamamla kan testi yapti 😒😣
Soran+1 yılOff yazaagim detaylı ama yardımcı olabilecek mısın
Soran+1 yılCildiye gittim sadece 1 2 yere baktı her yerdeki iz ısırık farklı olmasına rağmen baktı ben kene olduğunu düşünmüyorum ama seni su böcek isirmistirda diyemem dedi hap krem vs yazacağım dedi ben de keneden emin olmak için kan testi vs yapamaz misiniz dedim hayır dedi onun için enfeksiyon hastalıkları na gitmen gerekir dedi ben yapmıyorum olduğunu da düşünmüyorum kene dedi 😑sonra enfeksiyon hastalıkları gittim o baktı çoğu yere uyuz muki dedi yok değil dedi farklı izler dedi bacağında göğsünde dedi kan tahlilinde yüksek düşük birşeyler çıkarsa oradan keneden suphelenebiliriz dedi , akşam çıkar sonucun e nabız bak düşük yüksek değer varsa acilede gidebilirsin göstermeye dedi , düdük yuksek çıkmazsa gelmeme hiç gerek yok banada dedi , baktım e nabız dan 2 değer düşük biri biri yüksekti sanırım bugün tekrar sonuç göstermeye gideceğim başka ne yapmalı sence? Birde dün tekrar girdim odasına çıktıktan sonra kan vermeye , göğüs ustumde ve sırtımda bir yeri göstermeyi unuttum diye gerek yok gosterme olan olmuş biten bitmiş dedi 😒😔2 Dr u da sevemedim çok rahatlar , aşırı yorgunluk uyku var dedim enfeksiyon hastalıklarına o da dediki ondan bir şey olmaz dedi 10 gün boyunca bak kusma ateş vs olursa gel tekrar bana dedi 10 gün sonra risk yokmuş söylediğine göre ama Google de okudum 1 ay boyunca belirti çıkabilir yazıyordu felç ölüm vs olur yaziyordu 😔bugün kan sonucu göstermeye gideceğim ne demekiyim ki basksnsence? bulaşıcı bir şey mi başka insanlara benden bulaşır mı yani 10 gün boyunca dikkat mı ediyim?
Soran+1 yılEnfeksiyon hastalıkları gittim sonuç göstermek için dünkü Dr yoktu dün sormama rağmen varım ben diyor olmasamda başka Dr bakar diyor ( başkası baksın istemediğim için özellikle sordum baştan 0 dan anlatacağım dinlerken oflayip pufluyor sekreterler Dr değil de sekreter !! Neyse bugün gösterdim sonucu baştan sona olayı dinlemefi bile bugünkü gelen Dr kan değerlerinde bir şey yok sorun yok dedi , bugün sabah boynumda full kızarmıştı onu da söyledim biz bilmeyiz cildiye git onun için dedi dün de gittim zaten dedim yinede tekrar git dedi gittim , cildiye gittim enfeksiyon hastalıkları yönlendirdi dünde gelmistim dedim. bir şey soracağım dedim sekreter bağırdı çağırdı çabuk sor çık diye ne soracaksan diye bende kısa bir şey değil dedim ! Çık bekle vs diye bağırdı. tekrar kayıt actirsam dedim onuda kabul etmedi ( para yazacak ya kabul eder belki diye ) 😒Dr susuyor sekreter köpek gibi sonra çıktım başka cildiye druna sıra aldım yan odada başka Dr , anlattım drumu onun sekreteri de oflafi pufladi Dr gayet kibarca baktı tüm vücuduna kilit atlet kaldı çıkardım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAlerjık olabılı
Kanında ıltıhap enfeksıyon
Bocek ısırması
mutlaka takıp et azalmassa doktor sart
06 Yorumla
Soran+1 yılDr dan ne istemeliyim? Kan tahlili mı mutlaka? 3 4 gün oldu sanırım bugün artık 😔
- +1 yıl
Görse zaten bırsyler ıster senden
Soran+1 yılUmursamıyor bazilari 😔😒
Soran+1 yılPire diyip geçiştirirse 😒gogsumdekini yapan pire değil eminim pire gözükmez ayrıca 😒başka birseydi göğüs kismindaki kene bile olabilir tüm yorumlar okuyup cevap verirseniz sevinirim 😣
- +1 yıl
Kene yapısır bırakmaz once cıkdıye dermotolojı sonra dahılıye gormelı
Soran+1 yılCildiye gittim hiç hastası olmayan bir Dr baktı kene gibi değil diyor kan testi vs yapamaz misiniz dedim emin enfeksiyon hastalıkları nagit onasoyle dedi ona gideceğim 😣krem hap yazdı bulaşıcı bir şey yok dimi dedim yok dedi
Sağlık konusunda 426 cevap paylaştı. bir şey ısırmamiş olsaydı Ürtiker olmuşsun dicektim ama isirirken gördüysen Pire yapmış olabilir veya başka bir sineğin ısırıkları bence yarın acile git baktır veya cildiyeye sıra al.
00 Yorumla
+1 yılpire ısırığına benzettim ama arı gibi bir şey demişsin, giysilerini vs kontrol et. bahçeden bir şey getirmişsin anlaşılan.
06 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumlar okuyup cevap verirseniz sevinirim, kenede olabilirmis off çok korkuyorum 😔kene şüphesi için Dr un nelere bakması gerekir? İç Anadolu kene vakasi oluyormuş 😔ev bahçeli ve cam açmıştım netbahceden geldi bahçede tavuklar kediler var hatta tavuğun ağzında fare gördüm geçenlerde eve girerken 😔yemeye çalışıyordu yani bu ısıran şey her şey olabilir 😔😣😣
- +1 yıl
hayır, kene ısırması değil. kaldı ki kene tek seferde bu kadar çok ısırmaz. büyük ihtimalle pire çünkü özellikle ayaklarını çok ısırmış.
Soran+1 yılNeyi biliyirsun banada söylede bende biliyim 😒😂
Soran+1 yılDoktora gittim ki zaten anlayamadım ama seni
Soran+1 yılCildiye gittim sadece 1 2 yere baktı her yerdeki iz ısırık farklı olmasına rağmen baktı ben kene olduğunu düşünmüyorum ama seni su böcek isirmistirda diyemem dedi hap krem vs yazacağım dedi ben de keneden emin olmak için kan testi vs yapamaz misiniz dedim hayır dedi onun için enfeksiyon hastalıkları na gitmen gerekir dedi ben yapmıyorum olduğunu da düşünmüyorum kene dedi 😑sonra enfeksiyon hastalıkları gittim o baktı çoğu yere uyuz muki dedi yok değil dedi farklı izler dedi bacağında göğsünde dedi kan tahlilinde yüksek düşük birşeyler çıkarsa oradan keneden suphelenebiliriz dedi , akşam çıkar sonucun e nabız bak düşük yüksek değer varsa acilede gidebilirsin göstermeye dedi , düdük yuksek çıkmazsa gelmeme hiç gerek yok banada dedi , baktım e nabız dan 2 değer düşük biri biri yüksekti sanırım bugün tekrar sonuç göstermeye gideceğim başka ne yapmalı sence? Birde dün tekrar girdim odasına çıktıktan sonra kan vermeye , göğüs ustumde ve sırtımda bir yeri göstermeyi unuttum diye gerek yok gosterme olan olmuş biten bitmiş dedi 😒😔2 Dr u da sevemedim çok rahatlar , aşırı yorgunluk uyku var dedim enfeksiyon hastalıklarına o da dediki ondan bir şey olmaz dedi 10 gün boyunca bak kusma ateş vs olursa gel tekrar bana dedi 10 gün sonra risk yokmuş söylediğine göre ama Google de okudum 1 ay boyunca belirti çıkabilir yazıyordu felç ölüm vs olur yaziyordu 😔bugün kan sonucu göstermeye gideceğim ne demekiyim ki basksnsence? bulaşıcı bir şey mi başka insanlara benden bulaşır mı yani 10 gün boyunca dikkat mı ediyim?
Soran+1 yılCildiye gittim sadece 1 2 yere baktı her yerdeki iz ısırık farklı olmasına rağmen baktı ben kene olduğunu düşünmüyorum ama seni su böcek isirmistirda diyemem dedi hap krem vs yazacağım dedi ben de keneden emin olmak için kan testi vs yapamaz misiniz dedim hayır dedi onun için enfeksiyon hastalıkları na gitmen gerekir dedi ben yapmıyorum olduğunu da düşünmüyorum kene dedi 😑sonra enfeksiyon hastalıkları gittim o baktı çoğu yere uyuz muki dedi yok değil dedi farklı izler dedi bacağında göğsünde dedi kan tahlilinde yüksek düşük birşeyler çıkarsa oradan keneden suphelenebiliriz dedi , akşam çıkar sonucun e nabız bak düşük yüksek değer varsa acilede gidebilirsin göstermeye dedi , düdük yuksek çıkmazsa gelmeme hiç gerek yok banada dedi , baktım e nabız dan 2 değer düşük biri biri yüksekti sanırım bugün tekrar sonuç göstermeye gideceğim başka ne yapmalı sence? Birde dün tekrar girdim odasına çıktıktan sonra kan vermeye , göğüs ustumde ve sırtımda bir yeri göstermeyi unuttum diye gerek yok gosterme olan olmuş biten bitmiş dedi 😒😔2 Dr u da sevemedim çok rahatlar , aşırı yorgunluk uyku var dedim enfeksiyon hastalıklarına o da dediki ondan bir şey olmaz dedi 10 gün boyunca bak kusma ateş vs olursa gel tekrar bana dedi 10 gün sonra risk yokmuş söylediğine göre ama Google de okudum 1 ay boyunca belirti çıkabilir yazıyordu felç ölüm vs olur yaziyordu 😔bugün kan sonucu göstermeye gideceğim ne demekiyim ki basksnsence? bulaşıcı bir şey mi başka insanlara benden bulaşır mı yani 10 gün boyunca dikkat mı ediyim? cvp
Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sağlık ocağına git. Kan tahlili iste. Aldığın kan tahlili raporunu! Yapay zeka chat gbt ye gir. Sana vucudunda ne oluyor şak diye söyler
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek anlayamadım, cildiye randevusu bulamadım acile mi gidiyim
+1 yılHastaneye git arı zehirlemiş büyük ihtimalle. Alerji gibi vücudunun çeşitli yerlerinde böyle yaralar çıkması normal bir şey değil
06 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin? Korkutma beni 2 gün oldu ama sanırım 3 gün oldu hatta 😔bak şimdi gündüz ben üstümü değiştirdim sweatshirt u giydim sonra bir baktım bir şey batıyor gogsumun alt kısmına doğru çıkardım baktım arıya benzer bir şey sokuyor aldım hemen attım elimle kayboldu bulamadım cam açıktı belki uçup gitmiştir olmuştur vs diye umursamadım sonra ertesi günden beri böyle attığım diğer yerlerde 😔
- +1 yıl
Muhtemelen öyle. Bir arı sokması bu şekilde farklı yerlerdede böyle tepki veriyorsa normal bir arı sokması olarak kabul edilmemeli.
Soran+1 yılArı degildi ki benzer kahverengi birseydi elimle aldım attarken kayboldu odada uçtu çıktı camdan diye düşünüp umursamadım onodada kaldım 3 gün 😔
- +1 yıl
Artık her neyse. İstersen şimdi acile git bi baktır. Sağlık bu
Soran+1 yıl3 gündür böyle , kardeşim var motoru var götürmez kinyalvarirsam götürür belki bu saate burada otobüs vs yokki😔
- +1 yıl
O zaman yarın git. Ama mutlaka git
+1 yılCidden önemli olabilir bunlar, hastaneye git acilen.
013 Yorumla
Soran+1 yılAcilen derken bu saate kim götürecek beni? Otobüs yok ki ailem goturmezde , yarın cildiye mi gidiyim?
- +1 yıl
Yarın acile git.
Soran+1 yılNe diyeceğim acilde? İlgilenmezler diye düşünüyorum asıl cildiye bakmaz mı? Bahçeli ev bahçede tavuklar kediler var 😔
- +1 yıl
Anlat işte böyle bir arı ısırırken gördüm şöyle şeyler çıktı de.
Belki alerjin vardır belki de yoktur ama için rahatlar en azından.
Soran+1 yılKırım Kongo yazan da olsbilir mı? Off hiç görmedim öyle böcek ben arı gibi ama kene minyoksa off😔bilirler mı kene olsa bu izlere bakarak sadece?
- +1 yıl
Bildiğim kadarıyla kene ısırması böyle olmaz kene yapışır hem.
Bilirler tabi.
Soran+1 yılNasıl yapışır yorumda yazdım ya , eve geldim üstüme sweatshirt giydim camın önünde duran, sonra uzandım 2 sn geçti göğsümde bir acı açtım baktım bir şey var orada elime aldım yok oldu kslktim baktım çarşafı yere cirptim falan bulamdim herhalde arıya benzer bir şey diye düşündüm camdan çıkıp gitmiştir diye umurdamadim 3 gün falan o odada kaldım 😔
Soran+1 yılSabah erkenden cildiye gitsem?
- +1 yıl
Ya işte herhangi bir böcek ama dediğim gibi kene değildir kene orada kalır.
Sabah erkenden acile git, onlar yönlendirir seni.
Soran+1 yılOrada nasıl kalıyor? Ben onuncamdan atamadım ya da çöpe atmadım ki zaten uzaniyordum kalktım aldım elimle sonra düştü çarşafa sonra çarşafı yere cirptim sonra yere baktım yok bir şey belkide carsafta kaldı 3 gündür ben o odada carsafta uyudum camdan ucuo gitmistir belki diye umursamadım ama bana yapıştı kaldı mı ysni bir yerimde şimdi offf
- +1 yıl
Hayır hayır.
Kene yapışır orada bir ben gibi görünür, elinle çıkaramazsın ve çıkarma da zaten.
Seninki arı gibi bir şeymiş, kene ihtimali yok şu an.
Soran+1 yılSen ne iş yapıyorsun? Tüm yorumlar okuyup cevap yazarsanız sana sonucu yazacağım
- +1 yıl
Neden?
Alerji gibi görünüyor fakat doktora görün yinede
013 Yorumla
Soran+1 yılCildiye mi?
Soran+1 yılKırım Kongo ateşi yazmis biri olabilir mi? Off korkuyorum baktım Google yazıp kahverengi birseydi gogsumde yakaladigim şey 😔sonra bulamadım o odada uyudum kaç gün , 3 gündür falan böyle yani 😔
Soran+1 yılYapışık mi yani hâlâ diyorsun tüm yorumlar okuyup cevap verirseniz sevinirim 😔 ev bahçeli cami acmistim hava alsın diye yeşillik dolu bahçede 😔 tavuklar kedilerde var
Soran+1 yılTekrar tüm yorumlar okuyup cevap verirseniz sevinirim, kırım kongolu yazdı korkuttu beni cildiye gitsem sabsh?
Soran+1 yılAma Google baktım yazdım , kahverengi bir böcek çıktı beni ısıran seyde kshcerengiydi tam hatırlamıyorum şeklini sonra yok oldu zaten 😔camdan atmadım yok oldu off😔birde 2 gündür gece uyuyakaliyirim kafam çok dolu belki ondan da bilmiyorum ama
Soran+1 yılSen anlamıyorsun sanırım göğsümun altindan elimle aldım kahverengi bir şey böcek gibiari gibi soktu !!! Yorumları hepsini oku anlarsın
Soran+1 yılTüm yorumlar okuyup cevap ver , özele gerek yok 😒
Mevsimsel alarji olabilir. Yedigin biseyde dokunmus olabilir. Doktora gorun
06 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumları okuyup cevap verirseniz sevinirim, sabsh hangi bölüme gitmeliyim?
Soran+1 yılNe tahlili
Soran+1 yılKırım kongoya bakmak için mioff
Soran+1 yılDr gidince cildiye mi gideceğim sabsh gitsem geç mi olur? Ve gidince kan tahlili de mi istiycem benim işime karışma diye kizarsa
Gizli Üye(18-24)+1 yıluff seni iyi isirmislar yaa git bi doktora ilac krem falan versin bu oyle siradan bir seye benzemiyor buyuklugu zaten normale gore daha buyuk ve kipkirmizi baksana...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcile git alerjin varsa eğer direk acile kosman lazım nefeste darlık yok değil mi alerji ciddi birsey solunum yolunu dahi kapatabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumlar okuyup cevap verirseniz sevinirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılpire ısırığı o çok tatlı kaşınır ve çok kaşıtır geçmesi bir ayı bulur
11 Yorumla
Soran+1 yılTüm yorumları okuyup cevap verirseniz sevinirim, sabsh hangi bölüme gitmeliyim?
+1 yılKara iğne diye bir böcek var minicik bir şey onun ısırığı gibi geldi ama bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok geçmiş olsun, aile hekimine yani sağlık ocağına veya hastane cildiyeye gitmelisin
00 Yorumla
+1 yıldoktora gittin mi
00 Yorumlakırım kongo kanamalı ateşi
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin? Korkutma beni 2 gün oldu ama sanırım 3 gün oldu hatta 😔bak şimdi gündüz ben üstümü değiştirdim sweatshirt u giydim sonra bir baktım bir şey batıyor gogsumun alt kısmına doğru çıkardım baktım arıya benzer bir şey sokuyor aldım hemen attım elimle kayboldu bulamadım cam açıktı belki uçup gitmiştir olmuştur vs diye umursamadım sonra ertesi günden beri böyle attığım diğer yerlerde 😔
Soran+1 yılO ne demek anlayamadım
5 ayİnşallah geçmiştir ya dert etme.
00 Yorumla
+1 yılAcil doktora gidiyosun
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doktora git hemen
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 4 gün geçti bugün goxuktum bakalım 😔
- Sağlık konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılBirşeye alarkin var
03 Yorumla
- +1 yıl
Bu ne zaman oldu
Soran+1 yıl3 gün oldu ya da 4 Emin değilim
Alerjik reaksiyon. Ne zamandır var?
01 Yorumla
Pire yad sivrisinek
00 Yorumla- Sağlık konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBi cildiyeye gözük
00 Yorumla Sinek ıssırmış
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne