Güncellemeler
+1 yıl
Ezik senin için niye çıkarayım tipini ismini vs bile bilmiyorum ayrıca zaten çıkaricaktim şuanki kişiler ile sadece kalmak istiyorum senden önce de çoğu kişiyi çıkarmıştım sonra sıkılıp bırakmıştım sen hatırlattın sadece tekrar çıkardım sen kendini bu kadar önemsememe değersiz bir hiçsin yalancı ve Abaza birisin sana birgün bile tahammül edemedim bu paronayaklik ile boynuzu yersin herkesi kendin gibi sapık sanıyorsun birde 🤣🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Cigola sapık olduğunu anladım seni de takipçilerimden çıkardım beni takip bile edemezsin o kadar değersiz birisin kudur. B irgün bile tahammül edemedim sana hangi kız tahammül eder eden varsa da aptaldır ya da saftır kadınlara yavsamak için yardımcı olayim diye yalvarıyorsun burada sexting yaptığın çok belli birden fazla hesabın var onları çıkardım takipçilerimden seninde abaza olduğunu anlayıp çıkardım 🤣 git tedavi ol yalancı şizofren seninle uğraşamam vaktim değerli sen değersiz birisin bb
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İlk sevgilim baya kilolu biriydi ve 1 kere olsun dert etmedim aksine hoşuma gidiyordu o yüzden hayatıma başka kim girerse girsin dert etmem
Şahsen ben bakmıyorum
Huyu güzel olsun herşeyden önce
Huyum güzel
Maşallah 🧿
Ne kadar güzel
Yüzün güzelse kafada uyarsa ben severim ayırt etmem
Güzel yüzüm bence
Gormedimki 😊
aşırı önemli konu hatta ben bi deri bi kemik olanlardan istiyorum :d
Kilolu kadın çok severim. Bence kadına yakışıyor. Kaç kilosun
Gönlünün güzelliğine bakanda olur elbet, kaç kilosun ki?
Seven sever sen kendini sev once
Kilo önemsizdir kalp ve ruh önemli olan
Kalbim temiz
Tamam sadık ve güvenilir de biriysen ne mutlu sana
Ama sevmiyorlar işte seven ve seveceğim biri istiyorum
Neden sevilmeyesin ki ben olsam severim
☹️☹️sever misin gerçekten bende seni severim
İyi biri misin
Beni seversen severim
Gerçekten beni seversen
Severim tabii konuşalım mutlu olmaya ihtiyacımız var
Severim cidden iyi biri olduğumu düşünüyorum
Instagram var mi
Sen mutsuz musun
Sevmeye sevilmeye ihtiyacım var gibi hissediyorum
Vermedin instagram ver yazayım
orada mısın şarjım bitebilir hızlı olur musun
Buradan konuşalım sonra tanımadık daha birbirmizi gerçekten sevebilir misin kiloya önem veriyor musun
Beni seven birini ben sevebilirim ama senin beni sevmen gerekiyor
Yaz madem bana mesaj at yok korkma sana zarar vermem güvenmiyorsan fake Instagram verebilirsin
Ben seni severim hiç merak etme
Kabul ettim ama xperim yetmiyor mesaj atamadım
Yalancı olan sensin sözde hesabın açıktı ve o zaman eklemişlerdi seni şimdi de diyosun daha önce çıkarmıştım bana da haberin yokmuş gibi saf ayağına yatıyosun hahahaha bu kadar rahat yalan söylemen beni rahatsız etti KS gibi bir ortamda aşk dilenip her erkeğe sapık abaza etiketi vurman basit bir kız olduğunun kanıtıdır ezik olan sensin takipçilerinden belliydi akrepkral22cm , isteklimecnun , kaslı lavuklar ve olgun dayılar burayı sexting ve ilgi için kullanan bir objesin başkasına çamur atma hayatınd başarılar.
Cigola sapık olduğunu anladım seni de takipçilerimden çıkardım beni takip bile edemezsin o kadar değersiz birisin şimdi git kudur. Ben birgün bile tahammül edemedim sana hangi kız tahammül eder eden varsa da aptaldır ya da saftır kadınlara yavsamak için yardımcı olayim diye yalvarıyorsun burada sexting yaptığın çok belli birden fazla hesabın var bahsettiğin kişilerden farkin yok onları çıkardım takipçilerimden seninde abaza olduğunu anlayıp çıkardım 🤣 git tedavi ol yalancı şizofren seninle uğraşamam vaktim değerli sen değersiz birisin bb
Fiziksel görünüşten çok karakter daha önemli
Zalım erkekler
Öyleler
Kaç kilosun ki ve sağlığın iyi mi?
İyi değil
zayıfla?
Kilolu seven de ver
Saçmalama ayten
Kaç kilosun