Kilom yüzünden kimsenin beni seveceğini düşünmüyorum erkeler kiloya çok mu önem veriyorsunuz?

Birini seversem çok severim ama kilom yüzünden sevmiyorlar beni
Güncellemeler
+1 yıl
Ezik senin için niye çıkarayım tipini ismini vs bile bilmiyorum ayrıca zaten çıkaricaktim şuanki kişiler ile sadece kalmak istiyorum senden önce de çoğu kişiyi çıkarmıştım sonra sıkılıp bırakmıştım sen hatırlattın sadece tekrar çıkardım sen kendini bu kadar önemsememe değersiz bir hiçsin yalancı ve Abaza birisin sana birgün bile tahammül edemedim bu paronayaklik ile boynuzu yersin herkesi kendin gibi sapık sanıyorsun birde 🤣🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Cigola sapık olduğunu anladım seni de takipçilerimden çıkardım beni takip bile edemezsin o kadar değersiz birisin kudur. B irgün bile tahammül edemedim sana hangi kız tahammül eder eden varsa da aptaldır ya da saftır kadınlara yavsamak için yardımcı olayim diye yalvarıyorsun burada sexting yaptığın çok belli birden fazla hesabın var onları çıkardım takipçilerimden seninde abaza olduğunu anlayıp çıkardım 🤣 git tedavi ol yalancı şizofren seninle uğraşamam vaktim değerli sen değersiz birisin bb
Kilom yüzünden kimsenin beni seveceğini düşünmüyorum erkeler kiloya çok mu önem veriyorsunuz?