Kilomdan dolayı Sevgilim olmayacağını düşünüyorum sizin için dış güzellik önemli mi kilolu kızın şansı yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİlk görüşte dış güzellik benim için önemlidir. İlk görüşte beğenirsem gerisi önemli değil ama eğer karşı taraf çok zayıf veya kilolu ise kesinlikle kendisini düzeltmesini ve dikkat etmesini isterim.
Bu hem onun sağlığını düşündüğümden hem de kendi güzelliği için. Ayrıca bunlara dikkat eden insan özenlidir de. Kendisine saygısı vardır.
Ama eğer bir hastalığı vs. varsa ve bu yüzden kilolu veya çok zayıfsa o zaman yapacak bir şey yok. Severim yani, niye sevmeyeyim. Kendi keyfi yüzünden yaptığı bir şey değil sonuçta. :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kilo vermek yerine neden kılıf arıyorsun kilo vermek senin ve sağlığın için en ideal yöntem değil mi? Sevgili olmasını geç kilo vermek seni bir çok hastalık dan korur vücut yorgunluğun gider örnek nefes almak yürümede zorlanma kalp krizi riski bunları düşün hedefin sevgili değil bence sağlık sorunların olmalı
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılDış görünüşe herkes bakar o yüzden olmaz hiç şansın yookk maalesef ama görünüşü geç de saglık önemli cok önemli bende de kilo var aşırı fazla vermem gerekiyor kız pesinde kosmadigim icin sorun yok o bakar mi bu kadar diye ben onların olmayan g.. otune k. oyarim
00 Yorumla
+1 yılKendime çok iyi baktığım için maalesef ki kilolu birisi kriterlerime uymuyor. Ben daha çok sporcu fit vücutlu ve enerjik erkek veya kızlardan hoşlanıyorum. <3
- Yıllar geçtikçe de bu böyle devam edecek.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevebilirim
00 Yorumla Erkekler dış görünüşe önem verir yalana gerek yok ama bi sadece ilk görüş için sonrasında haptığınız konuşmalar ilk görüş algısını kırar genel olarak bu arada bahsettiğim sadece düzgün fizik değil kıyafetin uyumu makyajın abartı olmayışı aslında bunlar da var bizim için sadece fizik değil yani. Erkekler kilolu kız sevmez olayı yalandır, kendi adıma konuşmam gerekirse de benim güzellik algım konultuğum kişinin çevresinde gelişiyor konuşmaktan keyif alıyorsam geçirdiğim vakitte beni mutlu ediyorsa bir de o kişiyi benim gözümden görün isterim
10 Yorumla
+1 yılKilo ilişkiye engel değil, kilolu görünsen de hoşlanacak biri hatta zayıf biri bile bulabilirsin. Uzun yıllardır biri kilolu biri zayıf evli ciftler bile söz konusu. Dışarıdan bakınca yadırganacak bir durum değil. Lakin kendi sağlığın ve ileri yaşlarda fazla bir sorun yaşamaman adına kilo vermen her şeyden önce gelmeli, her şeyin başı sağlık. Uzun vadede saglanabilen sağlık iyilestirmesi sadece fit olmak değil, örneğin bir diş egriligi problemin varsa bunu da Ortodonti tedavileriyle uzun zamanda saglayabiliyorsun, yürüyüş bozukluğu varsa uzun vadede. Dolayısıyla kimse kilosu nedeniyle de sağlıksız olarak değerlendirilemez bence. Zaman içerisinde üstesinden gelirsen iyi olur, hayata bakış açın bile gelişir bu süreçte.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılValla benim bir arkadaşım var kız 100 kilo üstü evlendi mutlu seviyor seviliyor ama nadiren olur böyle şeyler daha yaşın küçük kilo verilemeyecek bir şey değil insanın kilosu arttıkça özgüveni düşüyor birinin seni beğenmesi değil önemli olan senin kendini beğenmen ayrıca kiloluyken hep birilerine yaranma derdinde oluyor insan ama kilo verdikçe özgüvenin artıyor ve herkes senin etrafında oluyor ve seçilmiyor seçiyorsun
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru söyledin
- +1 yıl
Bende 15 kilo verdim sporla vermem gereken az bir kilom kaldı ama hiçbir şey emek vermeden oluyor ve inan hem senin özgüvenin artıyor hem insanların tavrı değişiyor ve hal hareketlerine daha dikkatli oluyorlar kırmamaya çalışıyorlar keşke daha önce kendim için bir şeyler yapsaydım diyorsun
Soran+1 yılBen önceden 84 kiloydum 67 kiloya karar zayıfladım ama yine kilolu hissediyorum kendimi sana çok teşekkür ederim çok güzel konuştun
- +1 yıl
Eski fotoğraflarına bak yüzünde bir yüz var gibi hissediyorsun kendine gelirsin ben öyle yapıyorum motivasyonum düşünce tavsiye ederim
Soran+1 yılBende öyle yapayım
Yani seven var emin olun ama umutsuz olmak kaçmak demektir. Kilo vermek için çaba gösterseniz daha iyi olmazmı? Kilo verme işine imkansız gibi bakmayın. Ben ağır sporlar yapan biriyim ve kilo vermek zor olsada birçok kişiye başarabileceklerine inandırdım. şu an bir arkadaşım 115 kilodan 94 e geldi. İnanın ve o halinize esir olmayın. O halde önce siz kendinizi kabul etmeyin
10 Yorumla
+1 yılAslaaa böyle düşünme hiç engel değil emin ol sevgilin olur kiloluda olsan. Hem kilomla sen mutluysan sevgi doluysan gerisini düşünme bile sen kendini sevmeyi bildikten sonra seni sevecek adam mutlaka olacaktır. Kocaman öpüyorum. Kilo vermek veya almak tamamen bizim kendi şahsi kararımız olmalı kimse için kimseye şirin görünmek için yaşamamalıyız. Kendini çok sev 🥰
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evvela kemdi sağlığını düşünmelisin. Bunu kendine bir borç bilmelisin.
Karşındaki insan seni beğenir ya da beğenmez ama keyfi yere kilo vermemek kendi vücuduna haksızlıktır.
Kimisi bazı hastalıklardan dolayı veremez böyleleri var. İnsan her halükârda kendine bakmalıdır. Ama ilk önce kendini sev.10 Yorumla
+1 yılDış görünüş bir noktaya kadar önemli. Fakat sadece kilolu olmak veya fit görünmek sevilmeye sebep veya sevilmemeye engel değil. Tabi ki hastalık gibi bir durum yoksa sağlığımız İçin sağlıklı kiloda olmak gerekiyor. Bu bize hem iyi hissetmeyi hem de özgüvenli olmayı sağlayabilir.
10 YorumlaBenim için kilo sağlık açısından önemli. Kendi ev arkadaşım da kilolu biriydi. Şimdi tığ gibi oldu benim gibi. Kafasına vura vura sağlık konusunu anlattım. Ekmek yemeyi bile bıraktı ve kaç senedir de yemiyor. Sağlık için insan önce kendini sevecek kardeşim.
10 YorumlaNeden sevmeyelim. O da insan sonuçta :) kilo vs gibi şeylere tskilan insandan kaç. Yarın bir gün başka birşeyin olduğunda ona da takar. Seni sen olduğun için seven biriyle birlikte ol. Ota boka takilanla değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılic güzellige bakmalisin dis güzellik hep degistirilir ki seni seven oldugu gibi sevmeli bence kilo verebilirsin buna yapicak birseyin var ama ic güzellik cirkinse hep öyle kalir
20 Yorumla Seni çok zorluyorsa bu durum bir 6 ayını sıkı çalışarak bu problemi tamamen yok edebilirsin. Her şey senin elinde. Ayrıca erkeler genel anlamda çok değilse kiloya pek takilmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgeçen gördüm gayet fit bir delikanlı oldukça kilolu bir kız ile el ele tutuşmuş sahilde geziyordu. herkesin beğenisi farklı demek ki
20 Yorumla Yani biraz şans çoğu kilolunun sevgilisi var ben de kiloluyum benim de yok zaten kilo vermeden sevgilim olsun istemem
10 Yorumla
+1 yılMy mad fat diary de grubun en yakışıklı çocuğu şişman kıza aşıktı..🙃 sevmek isteyen her ne olursa olur sever pek takılmamak lazım.
10 YorumlaKendisi kilolu olduğu halde beni beğenmeyen tipler tanıdım
Ben görüntüye dikkat etmezken onlar ediyor10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Alakası yok sevilir tabi sana denk gelmemiş benim için sıkıntı olmadı hiç
20 YorumlaBenim için değil severim ama erkekler bu konuda daha seçici
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo falan değil mevzu, size emanet edilen bedene iyi bakınız. Kilolu olmak hiçbir manada iyi değildir, porsiyonları küçülterek kilo verin, sıhhatiniz için. Başka bir sebep için değil.
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede şansını bilmem, oradakiler insanların dışıyla fazla ilgileniyorlar, avrupaya gel kimse dönüp bakmaz bile bakan varsa oda bizim türklerdir yine 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılAslında olur, mesela başka bi özelliğin ya da kişiliğin çok tatlılığıyla ön plana çıkarır seni. Ama o kişiliğini gösterebileceğin kadar birinin sokulması şansını azaltır gerçekten maalesef. Diyor ya, insanların içi önemlidir ama önce dışını beğendiğinin içini merak edersin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayal dünyasından teselli nutukları atmaya lüzum yok, bir yağ yığınına ne kadar müsamaha gösterilebilir ki, şahsi düşünceme gelecek olursak bu kimse kendiyle ve kilosuyla başbaşa bırakılmalıdır.
00 Yorumla Diyet yapmalısın sadece 7 8 kilo fazlan var. Aç karna spor yapmak çok yağ yaktırır. Uyandıktan sonra 1 2 saat sonra kahvaltı yapmayı dene. Başarmaman için bir sebep yok sadece kendine gerçekten güvenmelisin. İnanırsan başarmaya yakınsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılAçık sözlü olacağım her zamanki gibi darılmak gücenmek yok. Kilolu birinin cinsiyet önemsiz hiç şansı yok, pohpohlama yorumlar gelecektir hazır ol
15 Yorumla- +1 yıl
Hic sansi yok mu? Cok kabasin. Ve dunyadan haberin yok
- +1 yıl
@Ergenlikbasabela kendi fikrim, herkesin fikri kendini bağlar... Kaba filan değilim gerçekler acıtır ama söylenmeli...
- +1 yıl
Bunu bir gercek olarak gormuyorum
- +1 yıl
@Ergenlikbasabela ergenlik başa bela ne yaparsın, sende haklısın
- +1 yıl
😅 eski nick o deistim ben
+1 yılKarşına gelecek kişiye sormalısın bence bunu, buradaki fikrini saygıyla belirtmeyi bile bilmeyen kafasızlara değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kilo sadece sevgili için değil sağlık İçin asıl önemli ! Spora başla ve dengeli beslen bence sevgilin olmasa da aldığın nefes olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin sansi vardir bence onemli olan istemek veya gelen sansi geri tepmemek herkes gozlerini nirvanaya dikerse olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu nasıl bir özguvensızlıktır kılondan dolayı sevgılın olur ama ozguvensızlıgınle sen onu bıktırırsın
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi düşünüyorum. Zaten bu zamana kadar hep sanaldan oldu sevgililerim. Reelde yüzüme bakan yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 67 de kg mu sende cok abartıyon ama kılolu degilsin
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi yani benim kilom
Soran+1 yılMinyon durmuyorum kilom olduğu için
Gizli Üye(25-29)+1 yılO tombişti ama öyle çok seviyodumki gozlerine bakınca dünya duruyodu
10 YorumlaKilo verebilmek istiyorsan kilo vermeye çalışabilirsin kendin için
10 YorumlaFazla kilom varsa kendimi bile sevemem başkasını nasıl seveyim
10 Yorumla
+1 yılKilolu kedi severler ama kilolu insan sevmez bunlar.
00 Yorumla
+1 yılHerkes mükemmeliyetçi o yüzden böyle düşünmen gayet doğal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞansın var tabi. Kilo verebilirsin. Kabullenecek bir şey değil ki bu.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılKız bulursun bugün bile sorularda biri kilolu seviyorum diyordu
00 Yorumla
+1 yılDış güzellik. Dışını sevmediğim birinin içini merak etmem ben.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılyani şahsen balık etli kızlara zaafım var ama kilodan kastın ne kadar bilemedim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. bi arkadaşım wardı BBW kız sewiyodu onlada evlendi 😂😂 o yüzden senide bi seven bulunur merak etme
00 Yorumla
+1 yıl80 kilo altıysan ve 1.70 in üstündeysen rahat bulursun da bu dediklerimin altında veya üstündeysen bulamazsın
04 Yorumla
Soran+1 yıl159 boy kilo 67
- +1 yıl
yok be iyi iyi çok sıkıntı olmaz
Soran+1 yılGöbeğim var
- +1 yıl
o zaman boyunun uzaması lazım kilo veremeyeceksen vaktin olursa basketbol oyna ve kahvaltıda ara öğünlerde akşam yemeklerinde ve yatmadan önce süt iç
Kilo onemli degil tatlılık onemli kesin
20 Yorumla
+1 yılKilo bazı kadınlara yakışıyor, belki çok kilolu değilsindir, görsem yorumlarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli olan ruhu sevmekBöyle olursa neden olmasınŞey senin için bir sıkıntı yoksa tanışabilir miyiz 🙏😊
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılMaalesef kullanmıyorum
Soran+1 yılBende istagram kullanmıyorum
195 boyunda erkek olarak Balık etli kilolu kız seviyorum
00 Yorumla
+1 yılOfff 67 kilo balık etli en sevdiğim 😊.
08 Yorumla
Soran+1 yılGöbekte var bende
- +1 yıl
Boy kaç peki
Soran+1 yılBoy 159
- +1 yıl
O kadar da kilolu değilsin takma kafana :)
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun yinede zayiflacağın
- +1 yıl
Olabilir evet daha sağlıklı olur senin için ama yani şu an ki ölçülerinle de sevgili bulursun öyle deme:)
Soran+1 yılTamam yorumun için teşekkür ederim
- +1 yıl
Bir şey değil
Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Ne kadar kilodan bahsediyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yıl67 kiloyum
+1 yılKilo verilebilen bişey
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kilo verilebilir ben biraz takıntı yaptım
Hiç öyle düşünme kilolu kızlar daha güzel hem
025 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm güzel tatlı
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun seven böyle sevsin
Soran+1 yılGerçi benim zayıflamış halim bu 20 kilo verdim yine aynı
Soran+1 yıl67 kiloyum
Soran+1 yılGöbek var bende fazla yani
Soran+1 yılÖnemli değil mi
Soran+1 yılİtici değil mi
Soran+1 yılBen bu konuyu takiyorum
Soran+1 yılKonuştuğum biri oldu o 70 kiloydu sen zayifla senin 58 kilo olman gerekiyor dedi
Soran+1 yılEvet sevende böyle sevsin zaten spor salonuna yazılacağim Temmuz ayında 60 kilo olayım yeter
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsun
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılTamam takmayacagim
+1 yılSeverim gel kiz burya
012 Yorumla
Soran+1 yılGeleyim mi
- +1 yıl
Gel canim
Soran+1 yılGelmeyeceğim canım falan ne bu samimiyet
- +1 yıl
Tamam ya ne dedim sanki
Soran+1 yılCanım dedin bu samimiyet fazla
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılÜniversite okuyorum sen ne iş yapıyorsun
- +1 yıl
Uni mezunuyum alanım dışında bir işte çalışıyorum
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılYaş kaç senin
- +1 yıl
Yaş 26
- +1 yıl
Çıktım gelmedib
Balina sevsem okyanustan cikmazdim
01 Yorumla
Soran+1 yılBalina kadar da şişman değil
+1 yılBu sevgili yapmana engel değil
00 Yorumla
+1 yılHayır kilo vermelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkilo erkekler kiminle sevgili olucak
00 Yorumla
+1 yılHerkesin biraz şansı var
00 Yorumla
+1 yılBen şu anda seviyorum😅🤭
00 Yorumla
+1 yılKilolu sevdik te o bizi sevmedi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. İçi güzel mi önemli olan o
03 Yorumla
Soran+1 yılİçim güzel
Soran+1 yılİnşaallah öyle olur
Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Balık etli olması mümkün de kilolu omaz ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazi kilolu kizlar guzel ki
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kilomdan dolayı sevgilim olmayacağını düşünüyorum. Kilolu birini sever misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler