AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
ALLAH a sığın şunuda unutma hamıle bir bayanın yanında 2 melek olur ve hergün onu anne karnında yer degsıtırırler doğum anında annenın yanında 70 melek olur sen ondan bundan fikir alacagına allaha sığın allaha tevekkül et
Korkunu annelik hormonların daha çok salgılanınca geçicek korkma
Şu an annelik hormonum yetersiz mi
artık beden acı cekmeye yaklaşınca dahada artıcak vve o acıdan korkmak gibi bir duygun kalmıcak hormonlar senin duygularını değiştiricek korkma yakında korkun geçicek 4 5 aylık olsunda
O zaman tekmelemeye baslar hem:)
yani :D
Normal mi yoksa sezeryanmi, allah olmayanada nasip etsin.
Normal
Atlatirsin umarım kolay. Ameliyattan iyi ama
Ama korkuorum
Kormana gerek yok bol yürü ve suyu boltuket
Öyle yapiyorum zaten:)
Umarım sağlıklı bebeğin olur.
Tessekkur ederim :) umarim. ..
Birazda eşine bağlı. Moral o verecek
Bence korkulacak bir sey. yok bir cocugunun olacagini dusunursen boyle seylerden. korkmazsn yani korkunu yenebilirsin diye dusunuyorum :)
Ya fırlat gitsin. Hep böyledir bu. Karnın mı ağrıyor sıç gitsin. Miden mi bulanıyor kus gitsin. Hamile misin fırlat gitsin. İçinde ki problemli yapıyı at gitsin. Takma rahat ol
Oh genişliğe bak😂
bebegini düşün anne oluyosun 3 kişi oluyosunuz güzel yonleri düşün hep
Alisirsin daha yolun basindasin psikoloğa git bence
burada tecrübeli olan çok az kişi vardır dermanın burada değil.
Zaaa çok acıcak vücud iptal :D :D
Ters piskoloji :. D
İnsan fobilerinden ancak yüzleşerek kurtulabilir ikinci çocuğa korkmazsın :)
Korkmana gerek yok sen bir melege hayat vericeksin... Allah bagislasin simdiden...
çocuğunu kucağına alınca en mutlu insan olacağını bil ve kendini bununla teselli et
Derin derin nefes al ve ıkın ıkın... Cıkar bebecik...
Dogru olsn bu herkez masal anlatyo ;)
Bende sevgilim icin üzülüyorum küçücük zaten :/ o anne olacakta bende görücem :D
sancılarda korkarsın ama bebeğini eline aldınmı tüm acıların ve korkuların gececektir
normal doğum yapmış kişilerle konuş azda olsa rahatlarsın belki canım
Kendine biraz stres edinmişsin bunu, anlık olay sonrası mükemmel bu açıdan düşün derim bide =)
O an beni korkutuyo işte canim dayanamaz sam die korkuorum
Korkma, zaten o an canının acımasından çok sonucu düşünürsün emin ol =)
valla biz sana burdan ne soylesek boş sen bidefa korkuyu içinde büyütmüşsün biraz acı ama sonrası mutluluk
ruhundan bir parça kopuyor diyorlar ölmekle eş değermiş acısı :( :(
Yaaa:((
tatlım korkma ya sezaryan yaparsın canından degerli mi :)
Cıx sezaryan daha zor
bayıltıp yaptırırsın
Sen güçlüsün güzel anne :) Yavrunu kucağına alacağın günü bekle :)
Ins canim:) bekliyorum ama korkmadan beklemem lazım:/
Korksanda korkmasanda bebek zamanı gelince doğacak, böyle düşünmeyi dene.
Korkunun ecele faydasi yok diosubn:)
Birazda öyle :)
Videolara baktimda.. cocuk dogunca babasi benmişim gibi sevindim nerdeyse... gülümsedim be... Normal mi?
Babalik içgüdüsü diyelim:)
Olabilir :) Hayat buluyo l*n :) nefes alan bir canli sana ait ;) Bunu dusun ;)
Evt ama kadin icin cok kolay olmuo o
mucizeyle basbasa kalacaksin mucizelerden korkulur mu umutlu olmalisin
Nickelback lullaby. Bak buna belki sakinleşirsin 😊
Çok sakinleştiriciymiş :D Ağladım la! Resmen ağladım! Allah korusun!
Bu arada evet ben soruyu soran değilim ama izledim ben de korkuyorum da ama öyle bir şey yok tabii şu an sadece gelecek endişesi :D Aslında şu an sevgilim bile yok :D Yani çok erken ama neyse işte yine gevezelik yaptım :D
Evet biraz romantik. Samimiyetin için teşekkür ederim 😊
Sonunda kucağına gelcek küçük insanı düşün geçer :)
dünyaya bir güzellik getiriyorsun sana sarılıcak tatlı tatlı bakıcak bunları düşün bence
4 sene disini sik seni terapi yapacam bir psikolog cikiyim :)
4 seneye kadar 4 cocuk doğururum ben:)))
Ahaah bu ne hiz anam yavas biraz bence psikologdan destek al korkuna dair
Normal doğum düşünüyosun hmm en az 11 saat sürüyor haberin olsun 😷
Dünyada çocuk doğuran kadın bir tek sen değilsin korkma
Kucağına bebeğini alınca geçiyomuş hepsi :) dert etme o kadar ya :)
Benim ablam sezeryan doğurdu fazla bir sıkıntı yaşamadı hiç
Suriyeliler duymasınlar gülerler sana 8-10 tane çocuk doğuruyor onlar
Bu erkeklerin hepsi dogum yapti anlasilan :)
Zaten 9 doğuruyosunn sen yarısı bitmiş 😂
Yaa ne demezsin:))))
Bence düsünmenn gereken şey çoğu insan anne baba olmak istiyoe ve olamiyor sen ise dünyalar tatlisi bir bebek getireceksin dünyaya sağlıklı bir ömür dilerim
suda doğum deneme şansınız olabilirmi acaba
Bendw onu istiyorum ama iyi bir yer bulmaya çalışıyorum birde fiyati biraz fazla:/
yinede şansınız olabilrse denemenizde fayda var birçok avantajı var sadece kolaylık konusundada değil başka nedenlerdende :D
Baska neden derken?
bence sezaryenle doğur çocuk için daha iyi zaten
Öyle mi?
şöyle ki; sezaryen çocuk için çok rahattır direk kesip alırlar dar bir yerden geçmez aşacağı manevra yapacağı kemik açıları yoktur, kordon dolanma olasılığı olmaz, ters gelmez, havasız kalmaz vs. ama yine de ameliyattır annenin ölüm riski daha fazladır.
Normal doğumda ise bu ters gelmeler, kordon dolanmaları, havasız kalmalar, çocuğun pubis kemiğini aşmak için yaptığı ense hareketleri ve daha bir çok şey komplikasyon oluşturabilir, ama bunlar anneye pek bir şey yapmaz e tabi canın yanar ama normal şartlarda ölmezsin
Normal doğumu kolaylaştırmak için epizyotomi yaparlar bir de (her doğumda yapıyorlar özellikle ilk doğumsa) o da anüsle vajina arasının kesilme işlemidir, işte çocuk kolay çıksın diye bu komplikasyonları azaltmak adına yapılır. vajinanın kontrolsüz yırtılmasını da önler ama bakımı falan zor oluyor en azından ilk 1 hafta
Onda da dikislerin patlama riski var yani
Birde ben hic amelliyat olmadim ki:(
evet var, ama normal şartlarda patlamaz ya, o ilk ameliyat hali 1 hafta 10 günde iyileşiyor zaten o sürede pek zorlama bir şey olmaz, onlar biraz istisna durumlardır gerçekten
ben oldum ilk gün biraz sersem geziyorsun sonra normale dönüyor bir yara yerine dikkat etmen gerek işte, ameliyattan korkma ya özellikle sezaryen yaygın bir şey yani, beyin gibi çetrefilli değil, iyi bir doktor bulun o halleder
kaçışın varmı?
Yok
o zaman düşünme
En realist yorum bu bence :)
nefes al tut bırak ne diyeyim :)
hurma ye dogumu kolaylastırır
Onu ilk defa duyuyorum ama denicem canım
Bazı kaynaklarda Rabbimizin Meryem suresinde Meryem validemize hurma ağacını sallamasını ve taze hurma yemesini tavsiye etmesinden yola çıkarak doğum öncesi tüm gıdasının hurma olduğuna hükmetmektedirler. Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir.
Resûlûllah (S. A. V) Efendimiz - "Kadınlarınıza lohusa döneminde hurma yediriniz. Kim lohusalığında hurma yerse onun çocuğu AKILLI ve AĞIRBAŞLI olur... Çünkü hurma Hz. Meryem'in lohusalığındaki yiyeceği idi. (Hz. Meryem validemize Allah (C. C.) kuru bir hurma ağacından onu vermişti). Şayet (lohusa için) hurmadan daha iyi bir yiyecek olsa idi Allah (C. C.) Onu Meryem’e ikram ederdi." buyurarak hurmanın önemini belirtmişlerdir.
Benim ablam herhalde acıdan 5 kilo vermişti.
Bence hiç girme bu işe :)
gozunu sevdıgımın epidural anestezisi :D
rahat ol
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim..
Annelik Neden Bu Kadar Kıymetli Sanıyorsun !
bir anda fırtlatcan sanırsam
Bebegi kucana alinca hepsini unutucaksin
Onu sevisirken düşünseydin bacım.
Hadi erkekler neyse de bir bayanin su yorumu yapmasi...
Bunun cinsiyetle ne ilgisi var haksızmıyım? Yaparken bize mi sordun canım? Işnz gücünüz bu değilmi Anca sevisip o iğrenç türünüzü çoğaltn.
Sende o igrenc dedigin türden birisin bir olay filan mi yaşadın ne bu simdi? Ayrica cinsiyetle gayet de alaka si var ilerde sen de anne olcaksjn bu yuzden anlamani beklerdim
bir sorun yaşamadım sadece bu yaşta evlenmek üstüne çocuk yapmak... sinirlerimi bozuyo neden bu kadar azgn insanlarsınız sinir krizi geçiriyorum şuan. Kim bilir okuyosundur şimdi sen.
24 yasindayjm mezun oldum ve evlendim ki 4 yildir birlikteydik zaten evlendigim icin pişman da degilim hem evlilkkte herseyi cinsellik saniyosan yazik.. sadece cocuk biraz erken oldu onu da iki yil sonra filan dusunuoduk
Herseyi cinsellik sanmıyorum senin sorduğun soru cinselliğe giriyo tabi çocuk yapmak yani.
Bende cok korkuyorum ya nasıl olucak :(
Ben 6 ay sonra doğurcam senin daha vaktin var
Videolar İğrençç Böğğğ
Zeytinyağlı yemk ler ye ye sektrr cikarrsin
Vesvese yapma kendine hanım ablam.
Herşeyin doğalı en sağlıklı olan değil mi?
psikoloğa git ama ilaç kullanma bebege zararı olur
Asla kullanmam
Doğurunca atlatıcaksın :)
dua et bol bol Allah yardmcn olsun canım
Güzel şeyler beklemeye ve dayanmaya değer.
Akışına bırak apla :D
eniste bey burada takildiginizi biliyormu?:)
Biliyor ilk aylar oldugu icin böyle korkuyosun diyo zamanla korkun azalcak diyo birde sürekli yuruyus yapmam icin zorluyo beni:)
sen soruyu anlamamissin
Bilio nolcak ki
o zaman sorun yok
doğumdan sonra geçer bence :)
Doğum aninda nolcak peki
umarım kolay olur
Saol. Umarım. ..
korkma sakın yoksa cocuk içeri kaçar
Nasıl yani
Şu an durumunuz nasıl