Almanya'da koronavirüs aşılarının yol açtığı ağır yan etkiler sebebiyle soluğu mahkemede alan 301 kişi, ömür boyu aylık olmak şartıyla tazminat ödenmesi alacak.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Almanya'da koronavirüs aşılarının yol açtığı ağır yan etkiler sebebiyle soluğu mahkemede alan 301 kişi, ömür boyu aylık olmak şartıyla tazminat ödenmesi alacak.
Zamanında burada çok aşı tartışmasına girdim. Çok bilmiş aşı taraftarları gitti, üçer, beşer doz vurdurdular.
Ben demiştim devlet insana birşeyi çok öneriyor, reklamını yapıyor, bir de onu bedavadan veriyorsa, arkana bakmadan kaçacaksın oradan.
Azıcık aklı olanlar imkanları dahilinde aşı olmadılar. Olanlara da Kaya'nın selamı var, giren nasıl çıkacak, başımıza ne gelecek diye düşünüp dursunlar.
Uğur Şahin'e Almanya'da bir röportaj da adam soruyor? Siz aşıyı oldunuz mu! Diye. O da hafif gülümseyerek hayır olmadım. Böyle bir anlaşmamız var firmayla olmamamız için, diye cevap veriyordu. İşin içinde bir hinlik olduğunu ilk o zaman anladım.
Bizde isterikkk hemde 3 doz alman aşısı oldum
Aşı olmadım çünkü hiç guvenemedim
Cevap
23Cevap
Ben 2 doz olmuştum. oda sinemaya gidebilmek için çünkü aşı olmayanı almıyorlardı. ve yan etki yaşamadım ve hiç pişman değilim. yani sağlık bu riske atmaya değmez.
Olmadım😏 gururla söylüyorum. Hep dedim olmayın diye ama dinletemedim. Ülkeler arası seyahat yasakmişta mecburen olmuşlar e ben nasıl ülkeler arası seyahat yapabildim... çünkü onlar çakalsa ben hergele 😄
Oldum. 3 doz aşı oldum hatta Alman aşısı (Fransa’da en kabul edilen aşı olduğu için). 1 yıl direndim, sosyal hayatım zaten sıfırdı. Restoran, kafe, sinema, hiçbir yere gidemiyordum aşı olmadığım için. Hapse atsan aynıydı yani. Neyse, abim kalp krizi geçirdi zaten aşıdan dolayı. Bana hiçbir şey olmadı ama bu büyük bir suç. İnsanları manipülasyon yaparak zorla istediğini yaptırmak saçmalık. Yallah hesap vermeye!!!
Aşı olmadım ve hiç pişman değilim olmadığıma ama eğer türkiyede tazminat olarak maaş bağlarsa baya pişman olucam sanırım.. :(
Ben dedim Aşı olmayın diye. Te o zamanlar büyük oyunu görmüşüm.
Aşı olmadım.
Evet oldum. 2 doz. Oda maskeyi hiç kullanmak istemediğim için. Aşıdan sonra hiç maske kullanmadım.
Hayır olmadım.
Allah olanlara yardımcı olsun inşallah bir çözümü vardır daha fazla insan hastalanmadan aşının yan etkileri yok etmek için :(
Yan etkilerini*
Uzun vadede ne olacağını göreceğiz. Ben Allah'tan sinovac olmuştum. İnsanları öyle bir zorladilar ki mecburen olduk.
Hatirlarsaniz zorunlu tutuldu maalesef olduk. Olmayanlar işyerlerinde baskıya maruz kalmisti. tv lerde izledik...
Sağlıklı bir şey olmadığını düşündüğüm için ve kaç kere yan etkisini gördüğüm için birkaç kişi de aşı olmadım İyi ki de olmamışım
Sonuna kadar direndim ve aşı falan olmadım. Çoğu kezde insanları uyardım sakın aşı olmayın bu bir siyonist tuzağı diye. Sosyal medyada kaç kez yorumum kaldırıldı bu yüzden
4 defa oldum. Biontech. Bi sıkıntı yok şimdiye kadar Almanya’da yaşıyorum
Ben pandeminin başından sonuna bikere bile aşı olmadım 😃
En son 5 dost koronavirüs aşısı oldu mu ondan sonra olmadım
yok ben aşı olmadım aşı olanlardada sağlık problemleri varmış gerçektende
Aşı olmadım ve olmayacağım. Aşı olsunlar diye böyle para bile veriyorlar işte
Olmadım Hatta 2 defa korona oldum hastaneye bile gitmedim verdikleri ilaçlar daha kotu ediyodu insanları ben evde daha kolay gecirdim
3 doz biontech oldum
Her aşıdan 24 saat sonra dünya turuna çıktım
Allahtan sinıvac oldum birazdan çin de bildiri yaparsa s*çtım
Ben de Sinovac oldum. Diğerinin yan etkilerinin ne kadar çok olduğunu ve en başta kalp. kasi iltihabı vakalarina sebep olduğunu duyunca iyice korktum. Ama yoğun bir aşi propagandası vardı ve olmak istemeyenleri nerdeyse idam edeceklerdi. Ben de kötünün iyisi deyip Sinovac oldum. Bakalım bize neler olacak?
Sinovac diğerleri gibi değilmiş korkmayın arastırdım
@Saragizligüzel ohhh bunu duyduğuma çok sevindim.🥰
🥰🥰
Olmadığım gibi direndim de. Bir kez hasta oldum, bir avuç ilaç verdiler bir kez yutunca iyice halsiz düştüm hepsini çöpe attım.
Hiç aşı olmadım. Aşının sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ki zaten öyle
Hayır olmadım, en baştan bana hiç güven vermedi çünkü...
Keşke olmaz olaydım 3 doz oldum her tarafım sızlıyor sebepsiz
Aşı beni mahvetti tek bildiğim bu
İyikide aşı olmadım çok şükür..
Aşı karşıtları haklı mı çıktı yani?
Mecburen oldum hemd Alman aşısı
Keşkeler fayda etmez
Sanırım 3 doz olmuştum
3 doz oldum hocam
2 doz biontech oldum üstüne bir de corona geçirdim
Kendim için
Aşı olmadım
Olmak zorunda kaldım
Oldum 😢
Evet oldum 3 kere
3 doz biontech oldum maalesef.
Biontech aşısı oldum !
Ben 1 doz oldum
Ben de bir doz oldum. Yan etki yaşadınız mı siz?
Sadece bir tanesini oldum.
Oldum ama ablamın zoruyla keşke olmasaydım
Yan etkş yaşadınız mı?
Ben Çin aşısı oldum
Evet 🧸😇
Olmadım.
Mecburen oldum.
Maalesef oldum
Hayir
2 doz olmuştum
Evet oldum
Oldum aşkolar