Merhaba. Son 1 2 aydır ev ve net lafede takılıyorum sosyallik 0. ve her gecen gün özellikle bugun hepten arşa çıkan sorunlarım var.
Çok yanlız hissediyorum tükenmişlik halsizlik kırgınlık umutsuzluk ölümle yaşam arası bir yerdeyim inanın edebşyat yaomak için yazmadım. Bizden kötüleri var halimize şükür tabi ama her insan kendi çektiğini bilir.
Kuşum bile eskisi gibi değil ötmüyor sizce bu durum nasıl çözülür birşeyle ugrasacak ne halim ne isteiğim var ruhbgibi oldum herşeyi içimde yasıyorum byada kötüyüm maddi sorunlar de bir etkisi napmalıyım uzun oldu ama teşekkür ederim gülmeui unuttum gözümü kapadığımda her taraftan bir sıkıntı baş gösteriyor öok acayip içim sıkıldı utanmasam ağlıcam
Çok yanlız hissediyorum tükenmişlik halsizlik kırgınlık umutsuzluk ölümle yaşam arası bir yerdeyim inanın edebşyat yaomak için yazmadım. Bizden kötüleri var halimize şükür tabi ama her insan kendi çektiğini bilir.
Kuşum bile eskisi gibi değil ötmüyor sizce bu durum nasıl çözülür birşeyle ugrasacak ne halim ne isteiğim var ruhbgibi oldum herşeyi içimde yasıyorum byada kötüyüm maddi sorunlar de bir etkisi napmalıyım uzun oldu ama teşekkür ederim gülmeui unuttum gözümü kapadığımda her taraftan bir sıkıntı baş gösteriyor öok acayip içim sıkıldı utanmasam ağlıcam
Güncellemeler
+1 yıl
Ve cinsel sorunlarımda var bundan kaynaklı olabilrmi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biraz dışarı cikip vakit geçirsen aslinda daha iyi hissedebilirsin arkadaslarim falan varsa onlarla vakit gecir disarda hareket etmeye calis spora falan gitsen
İistesem arkadasım var ama inan takılmak bile içimden gelmiyo onu bıtak kız arkdasım olsa 1 2 gğnr sıkılırım o derece kötüyüm maddi sorun oluncada inan adam akıllı bişry yapılmıyor köşede sıkısıp kaldım ya ramazadan sonra baslayacagım
Neye razamandan sonra bqsliycan ise mi
Spora
Evet senin icin iyi olur son bi hafta kalmis zaten okuyomusun peki
Evet ama açıktan coronadan sonra paramoaröa oldu daha üni yüzü görmedik evet bitince kksmetsr baslıyayım belki iyi gelir
Belli bi yastan sonra üni okumak bana pek mantikli gelmiyor ya eğer aciktan okudugun bolumu seviyorsan onun üzerine yogunlas atanabiliyorsan hazirlanirsin kpssye bende oyle yapıyorum şu an bunu sormamin amaci şeydi dedim belki hani part time işe falan girersin sana da iyi gelir eline az bisey de olsa para geçer
Açıkcası farkındayım bu sene sınava giricem tekrar olmaz şse iş hayatuna atılacagım askerlikten sonra sağlık verirse allahbyasayıp gideceğim bir yerden ortaada olsa gelirim var o yüzden pek düşünmedim çalısma yı bşraz kryif yapmaya odaklandım atanmada ayrı sıkıntı ya
Ne istiyosun ki calisiyomusun bari sinava
Pek çalışmıyorum ne olursa lafası aslında ortam değiştirmek kabuktan çıkmak hayalim müzikle ilgili bir il ama kısmet olur mu bilemem
Bak sonradan bu harcadigin vakitler için uzulmeni istemem iyi düşün karar ver hakkinda hayirlisi olsun
Teşekkürler ya inan üzülmem bu hayatta bir başarım yok ilkokukda şiiir yarışmasında 1 ci olmultum bir o dur yani neye elimi atsam kurur bir eksi olarak yazarız onuda vakşt ayırdıgınçin teşekkür ederim
Kankan senlik bir çok kisi aynı durumda
Napıcaz peki kanka ae
Cinsellik devede. Kulak kardesim psikoloji düzelt önce çükün için. Degil kendin için yaşa derim
Kanka öyle tabi +18r düşkün biri drğilim ama şster istemez sağlık sayılır bi nevi arastrıgımfa olabilceği söylüyordu sence ondan olabilrmi acaba
Alakasi yok disari cik arkadaslarla vakit gecir. Evde durarak kendini daha da tükenmislige sürüklersin
Kanka doğru diyonda malsef biz tasındık 2 3 sene önce tüm çevre orada kalfı burada da var ama şnan tajılmaya değmez telte bişry olmuyot benim gibi adam asos. Oldu bilmiyorum nolacak