Hamile olmadan öncede tikinirdm arada ama calistigim icin pek kilo almazdim simdi ise 79 kiloya yaklastim ve önümde 2 bck ay var Nasil verecem bu kilolari hic bilmiyorum cok üzülüyorum hamile olmadan önce 65 kiloydum
6,5 aylık hamileyim, aşırı kilo takıntım var. Hamilelikten sonra kilo verebilir miyim?
Genelde bu bünyeye göre değişiyor ayrıca normal doğum ve sezeryan yapan kadınların arasında da fark oluyor. Herkeste olmasa da birçok kadında doğum sonrası o sezeryan karnı kolay kolay gitmiyor. Fakat benim önerim doğum sonrası hızlı bir şekilde kilo vermek istiyorsan emzirme döneminde yediğine içtiğine dikkat edeceksin. Ben emzirme sürecinde illa süt olsun diye eski kalori dolu babaanne tariflerini pişirip yemek yerine profesyonel bir doktorla birlikte ilerlemiştim.
O sana bağlı bunyene. Benim metebolizmam hızlı ne gebelikte aldım kilo adam akılı nede doğumdan sonra. İlk hamileliğimde 47 kiloydum dogumdan sonra 43 e kadar düştüm. Diger 2dogumumda da 54ve 58 kiloya çıkmıştım doğum sonrası hemen 50 kiloya düştüm. Sadece bir kere doğum sonrası 60 kg çıktım yiyip durdum süt olsun diye ondan aldım. Yani vücudun almaya meyiliyse alırsın. sana bağlı
Kişiden kişiye göre değişir. Ama doğumdan sonra dikkat edersen, ayrıca bebiş içinde daha hareket halinde olucaksin. Kilo verebilirsin. Ben 57 ile hamile kaldım. 59 il de doğuma gittim. Halada 54 kiloyum.
Hemen olur mu bilmiyorum sanırım hamilekikten sonraki 1 buçuk ay vücut kendini toparlaması için belki kilo veremeyebilirsin ama teyzem de doğum yaptı ve ciddi anlamda kilo almıştı ama aradan süre geçti yine eski kilosuna döndü baya
Canım merak etme veriliyor ben 2 çocuk doğurdum. Hamilelikte ve doğumdan sonra dikkat edersen eski haline dönmen çok uzun sürmüyor. Dengeli beslen yağdan hamurdan özellikle şekerden hem kendin hem de bebek için kaçın. Egzersiz yapmaya dikkat et. Doğumdan sonra ilk adımda veremeyeceğin tek kilo sütten dolayı göğüsler o da emzirme döneminden sonra eski haline dönüyor. Doğumdan sonra ilk hafta bi 7-8 kg gidiyor zaten. Gerisi senin elinde ki bu dönemde mental sağlığı korumak fiziksel sağlığı korumaktan daha zordur. Yardım almaktan çekinme eşinden dostundan
Öncelikle Çok hoşsun güzel birisin. Hamilelikte yakışmış. Bu durumda kiloları düşünme. Önce bebek sonra sen. Aslında yine önce kendini düşünmen lazım yiyip icmen lazimki çocukta gelişsin. Hayırlısıyla kucagina aldıktan sonra kiloları düşünürsün. Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
Sunuda demeden gecemiycem. Üstüme düşmez ama ben eşimin bu tür platformlara foto atmasıni istemezdim doğru değil yani. Hem kendini hem özeli yatak odani gostermissin.
Cok tskr ederim Evet haklisiniz bu konuda ama morelim okadar bozuluyoduki atim artik neyse yarin silecem resmi Yatak odasi konusundada bitek orada ayna var 🥺
Merhaba bence mumkun. Evet zor bir sure ama atlattıktan sonra bence zamanla vucut bu dengeyi saglayacaktır. Beslenmenin ve yapacağınız aktiviteler bunu etkileyebilir olumlu yonde. Ben acıkcası cok fazla takıntı haline getirmenizi Dogru bulmuyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merhaba Annelik size çok yakışmış, umarım sağlıklı bir çocugunuz olur.
Kilo olayı tamamen irade ile ilgili şimdi bunu düşünüp kendinizi yormayın. Ki zaten sizin kilonuz abarti degil TLC kanalında ağır yaşamları izlediyseniz 400 kilo inaanlar zayiflayip nirmal bir kiloya iniyorlar.
Dediğim gibi çok tatlı bir anne adayısınız cocugunuzun bakımına odaklanin bence goreceksiniz ki vereceksiniz
Sen şu an bebeği düşün doğumdan sonra verirsin zaten emzirme döneminde kolaylıkla verirsin şu an kilo değil bebeğin sağlığı gelişimi önemli takma kafana kiloyuda
Su iç havuç ye bunlar süt yapar. Sakın başkalarının lafına inanıp her şeyi yeme "ye kızım süt yapar"cı teyzeler den uzak dur. Tecrübeyle sabittir benden demesi 😊😊😊
Vücut yapına bağlı. Kilo alan yapın varsa biraz uğraşman gerekir vermek icn
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hocam simdiden bunu niye dusunup takiyorsun kafaya, hem neden veremeyesin. Iki rejimle ne bilim kosma sporla duzelirsin yani cok ds buyuk bir sikinti degil…
İşin zor doğurmaya bak. biran önce diyet ve spor acil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı şekilde Nazar değmez inşallah Verirsin ya bünyen el veriyorsa kısa sürede de verirsin bebeğin sağlıklı olaunda bir şekilde verilir kilo stres yapma boşa
Ablam ben 124 kg dan 80 kg düştüm. Bekarım. Sağlıklı beslenir gün içinde 1 saat de olsa spor yaparsan verirsin 🌸 önceliğin bebeğin ve sağlığın olsun kilo bu alınır verilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Abla çok tatlısın karnında çok tatlı dert etme doğumdan sonra diyetle halledilir böylede çok güzelsin
şu an bile zorlanıyorum çok ağrım mide bulantısı oluyor bebeğim durmuyor delirdim diyebilirim allahım sabrını veriyor ama sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum