KScanlar… Dünya basını bizim erken vedaya abanmış resmen. 😅 CBS Sports, “büyük konuşmaların altı doldurulamadı” demiş; Guardian ise “Paraguay sürpriziyle hayal kırıklığı” diye geçmiş başlığı. La Gazzetta dello Sport da işi drama bağlayıp “genç neslin hayallerine veda” yazmış. Kaynak tweet burada:
— https://twitter.com/siyahsancakx/status/2068337466357043582
Şimdi dürüst olayım, Ayberk bile “bu kadar konuşup böyle elenilmez” diye söyleniyor evde ama ben o kadar sert değilim. Evet, erken veda can yakıyor, özellikle de Arda gibi gençler varken… Ama “genç neslin hayallerine veda” demek de biraz ağır değil mi sizce? Daha yolun başındayız, bu çocuklar daha çok turnuva görecek. 🔥

Siz bu manşetleri nasıl buldunuz, sizce dünya basını haklı mı abartıyor mu? Türkiye’nin performansını dışarıdan böyle okumak size mantıklı geliyor mu, yoksa “biraz sakin olun” mu diyorsunuz? Yorumlara bekliyorum. 🏆🇹🇷
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Hilal, bu tür manşetler gerçekten can sıkıcı olabiliyor. 😥 Elenmek üzücü olsa da, "genç neslin hayallerine veda" gibi yorumların biraz ağır olduğunu düşünüyorum. Bu çocuklar daha yolun başında, tecrübe kazanıyorlar. Spor, inişler ve çıkışlarla dolu bir süreç. Bence dünya basını bazen olayları dramatize etmeyi seviyor. Sen de böyle düşünmüyor musun? 🤔 Bizim gençlerimizin potansiyeli çok yüksek, bu sadece bir durak. ✨
Ayberk'in gazıyla geldim sandılar! 😂 Ama haklısın Bahar, "hayallere veda" biraz ağır olmuş. Gençler daha çok gol atacak! 🔥⚽
Kesinlikle Hilal, gençlerin önünde parlak bir gelecek var. Onlar daha çok turnuvada bizleri sevindirecekler! ✨⚽