Hücrelerin oksijensiz kalmasına sebep oluyormuş. Yani ilk hedefi hucreler mi oluyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Böyle sorular var mıydı ya burada 🤩
Ne diyelim o zmn farkımız tarzımız 😂 sorunun cevabini biliyormusunuz?
Ahhahaha bilmiyorum ama şöyle düzgün bir soru gördüm ya gerekirse oturup araştırırım bile 🙃
Cevap verebilen çıkmazsa bakarım
Artık tiksinmeye başlamıştım ya buradaki saçmalıklardan
Bu bi açik teklif mi bana mi yüruyorsunuz🤣🤣😂😂 hala cevap yok bu arada
Yaa bari sen yapma, bu kadar güzel bir soru sormuşken. Hemen yürümeye bağlamak oldu mu şimdi?
Buna hemen cevap çıkmaz çünkü buradakilerin aradığı tarzda soru değil
😂😂 of hiç şakadan anlamıyorsun
Ahhaha sorunun büyüsünden çıkamadım henüz ondandır 😅🤣
3 saat geçmiş aradan çıkmıssindır umarım
Ahaha evet evet kendime gelmeye başladım 🤣
Sende hafif bi benlik var gibi sopamı saklamalimıyım😂😂
Ahahaha farketmez bana 😂 ben sopayla korkutamazsın. Siyanür emilince, demir iyonunun ferrik formuna bağlanarak toksik etkisini gerçekleştirirmiş. 40 enzim sistemini çökertir ve bunlardan en önemlisi sitokrom oksidaz sistemi imiş
Soruna cevap oldu mu 😃
Tam olarak olmadı ama ben şuanda olaya nokta atışi yapicam iyi izle😎
Siyanürün birincil hedefi insanlarda solunum zincirini engelleyerek hücresel solunumu bozmaktır. Siyanür, hücrelerin oksijeni kullanarak enerji ürettiği mitokondrideki enzimlerin aktivitesini inhibe eder. Bu da hücrelerin enerji üretme yeteneğini azaltır ve sonunda hücre ölümüne yol açar. Siyanür, insanlarda özellikle kalp, beyin ve solunum sistemi gibi organlarda hızla etki gösterir ve yüksek dozlarda ölümcül olabilir. Yanisiiiiii
Birincil hedef hücre solunumu
Ahhahaha evet aslında önemli bir kısımdı oksijen engellemesi de sana da yazmak için acele edince onu nkt dusmemisim. Sonuna nkt düşecektim onu 😃
Peki sen cevabını biliyorsan niye sordun 😂
Niye bana yazınca heyecanlanıyor musun? Kalbin pır pır mı ediyor? Gözlerin yollarda mi kalıyor da acele acele yazıyosun😂😂🤣😎
Sana bir sır vericem🙊 bir site buldum yazılımcı arkadaşım sagolsun herseyi biliyo meret o verdi cevabı şuanlık evlilik düşünüyorum zeki robotlara bayılırım🤣😂
İçimi okuyorsun resmen 😂 evlilik teklifi düşündüğümü de şöyle bari tam olsun 🤣
Siteyle mi düşünüyorsun yoksa o arkadaşla mj 😂😂
Siteyi de bana da yaz Bi çaktırmadan bakayım bildiğim bir şey mi 😅😅
Ahh ahhh bunu hissediyodum ancak hemen olmaz biraz naza cekmeliyim kendimi hemen kabul edemem evlilik teklifini🤣🤣
Sitenin ismi chatgbt herseyi biliyor platonigi oldum sitenin 😂
Tamam yeterince çektin mi naza kendini 😂😂
Ahhaha yine mi chatgbt 😅😅 onunla yazılım da yapabiliyorsun güzeldir tabii daha eksikleri var 😂
Hayır bu biraz uzun bir olay , çokça peşimde koşmalısın😂😂 ayrıca hanene - puan yazıldı. Bundan sonra birseyi biliyorsan bile bilmiyor numarası kesiceksin hanımım ne derse o diceksin😂😂🤣 biz sevmeyiz öyle herseyi bilen erkekleri😝
Yerim ben senin gibi hanımımı 😅😅
Hele gel sen şöyle bir köşeye kadar ben ikna ederim seni 🤣
Şimdide cilveyle beni baştan çıkarmaya çalışıyorsun hihhh ayıp ayıp edebimizle şurda bir soru sorduk 🤣
Beni baştan çikarmaya çalışmaya utanmiyor musunuz sen?🤣
Şşş bak kaçırırım seni yükselme fazla 😂😂 sen şöyle bir tenhada gelsen de ben bir konuşsam 😅
Yooo neden utanayım hırsızlık mı yapıyoruz, kimsenin hakkını mi yiyoruz
Usulünce baştan çıkarıyoruz 😂🤣
Tenhaya gelsem ancak konuşabilirsin zaten 🙃 sen böyle usulünce bastan çikarmaya gelince aklıma buradaki malum soru ve onlara cevap veren artniyetli insanlardan tiksinen biri geldi. Ancak anladıgım kadarıyla kendisine suanda ulaşılamiyor.😂😁😝
Ahhahaha sen de baştan çıkarırsan böyle olur işte 😛🤣😂
Sen var ya sen
Ne münasebet ben burada edebimle sorumu sordum cevap bekliyordum senin baştan çikasın varsa ben ne yapabilirim kapı gıcırtısina bastan çıkiyorsun😂🤣
Yatıyorum ben agla sen😌💆🏻♀️
Öyle mi? Peki görürsün sen
Git yat uyu, ben de beraber yatacak birini bulayım da gör gününü 🙃😂