Bir yıl boyunca kullanmadığım antidepresan ilacım evde bulunuyordu dün onu tekrardan kullanmaya karar verdim bir tane içtim bugün sabah uyandığımda tansiyonum düştü mide bulantısı ve kusma yaşadım hafif üşüme ve iştahsızlık var sizce ilaç ben de zehirlenme mi yaptı?
Güncellemeler
+1 yıl
Acil görüşü olan?
Güncellemeler
+1 yıl
Acil görüşü olanlar görüşte bulunurlarsa sevinirim
Bu ilaclar doktor kontrolunde kullanılmalı. Bence bir git doktora şikayetlerin devam ederse. Normalde de yan etkileri cok zaten. Son kullanma tarıhı de gecmıs olabılır. Ayran ic yogurt ye bol bol.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doktor kontrolünde kullanıyorum zaten sadece bir süreliğine ara vermiştim pandemi dolayısıyla doktora gitmeye de çekiniyorum bu arada öneriler için teşekkür ederim deneyeceğim
pekala sana tavsiye eyer evde bu malzemeler varsa bunu yapıp iç 1) sarımsaklı yoğurt ye bu zehirin etkisini alıcak 2) keten tohumu kaynatıp iç bu da kana karıştıysa onun için allah şifa versin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu ilaclar doktor kontrolunde kullanılmalı. Bence bir git doktora şikayetlerin devam ederse. Normalde de yan etkileri cok zaten. Son kullanma tarıhı de gecmıs olabılır. Ayran ic yogurt ye bol bol.
Doktor kontrolünde kullanıyorum zaten sadece bir süreliğine ara vermiştim pandemi dolayısıyla doktora gitmeye de çekiniyorum bu arada öneriler için teşekkür ederim deneyeceğim
1 sene once demıssınız ama uzun bır sure
pekala sana tavsiye eyer evde bu malzemeler varsa bunu yapıp iç
1) sarımsaklı yoğurt ye bu zehirin etkisini alıcak
2) keten tohumu kaynatıp iç bu da kana karıştıysa onun için allah şifa versin
yan etki büyük ihtimal
3 gün boyunca bu kadar şiddetli yan etkilerin olması değişik biraz
doktora gittin mi?
Henüz gitmedim covid nedeniyle hastaneye gitmeye korkuyorum
ben pandemi döneminde kaç kez gittim bir sıkıntı yaşamadım. önlemini al git. hatta bir eczaneye ya da sağlık ocağınada gidebilirsin.
zehirlenme yaşıyorsundur yüksek ihtimal
Bilemiyorum 😞
Son kullanma tarihi geçmiştir kus hemen
İki defa kustum ama bir faydası olmadı halsizlik, baş ağrısı ve iştahsızlık durumları hala devam ediyor
Yaşın kaç
mal naptın
Hakaret etme deki amaç nedir? Doktor onaylı kullanıyorum