30 dakika sadece yürüyerek tıkanmak çok garip geldi o yüzden örnek verdim kendi iş hayatımdan Benim bi arkadaşım vardı 100 küsür kg sigara içiyor oda öyleydi hemen terliyordu sebebi bir şeylerin ona zarar vermesinden kaynaklı o birşeyleri sen bulacaksın beslenme tarzındanmı, kütlendenmi uyku düzenindenmi, kan değerlerindenmi artık her ne seni tüketiyorsa onu bulman lazım Ben ilk başladığımda işe hemen yoruluyordum hatta 40-45 gün boyunca eve geldim uyudum eve geldim uyudum önceki hayatımda hiç bu kadar zor bi iş yapmamıştım kibar işlerdi Artık alıştım hasta olmuyorum eskisi gibi Bence mesele direnç zorlaman lazım vücudunu
18 yaş. 160 boy 52 kiloyum. Arada sporda yapıyorum. Yağlı değilim. Ve 30 dk sonra hem ağızdan nefes alma hem de sol kol ağrısı yaşıyorum bende anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yuh o kadarmı kötü ben sabahdan akşama kadar en az 50 kg bobinleri indir kaldır yukarı fırlat yapıyorum
Erkekler o kadar ağırlığı kaldırabilir ben yapamam
yakışıklımısın çıtır
30 dakika sadece yürüyerek tıkanmak çok garip geldi o yüzden örnek verdim kendi iş hayatımdan
Benim bi arkadaşım vardı 100 küsür kg sigara içiyor oda öyleydi hemen terliyordu sebebi bir şeylerin ona zarar vermesinden kaynaklı o birşeyleri sen bulacaksın beslenme tarzındanmı, kütlendenmi
uyku düzenindenmi, kan değerlerindenmi
artık her ne seni tüketiyorsa onu bulman lazım
Ben ilk başladığımda işe hemen yoruluyordum hatta 40-45 gün boyunca eve geldim uyudum eve geldim uyudum önceki hayatımda hiç bu kadar zor bi iş yapmamıştım kibar işlerdi
Artık alıştım hasta olmuyorum eskisi gibi
Bence mesele direnç zorlaman lazım vücudunu
Teşekkür ederim
Soğol
Yaşlanmış olabilrmisin yani bundan 10 sene önce ben 45 dk kosardim şimdi 20 dk ya dustu
Ama 18 yaşımdayım daha
Sporda yapıyorum
Erken yaslanmisin:)) işin espirisi bu olay genelikle bulunduğun bölgeye ve yere bağlıdır yani rakimla alakalı ya da havanın temizliği gibi seyler
Haklsınız çok doğru. Bi de İstanbul gibi bi yerde 2 ayda bi hastalanıyor insan. Doktora gideceğim çok geçmeden. Teşekkürler yorumunuz için
Rica ederim bencede dr görünmesini sol kol ağrısı demişsin bu pek iyi bir şey deyil doktora gorunmende fayda var
Kanka hani robot digiliz ya hani hani yorulabilme gibi bir özelliğimiz varya hani
Bende de şu sıralar kalp çarpıntısı oluyor ama en ufak biseyde
belkide yorulmaya programlıdir
Heee smsnjsjdjsjsksnsk
Yorulmaktan değil bu bence çünkü yol kısa yorulmuyorum. 15-30 dk arasında olmaya başlıyor bu ağızdan nefes alma durumu
o zaman ciğerlerde sorun vardır doktora görün
Yağlanmışsın hareketsiz yaşam
18 yaş. 160 boy 52 kiloyum. Arada sporda yapıyorum. Yağlı değilim. Ve 30 dk sonra hem ağızdan nefes alma hem de sol kol ağrısı yaşıyorum bende anlamadım
Kardiyolojiye git acil derim kalbinde sıkıntı olabilir
Bu konu burada çözülmez sol kol ağrın varsa doktor sart
Kalbine bir baktır derim
Burnunda et mi var acaba
Küçükken aldırmıştım.
Kilo fazlası mı var
Yazdım kilomu 52
Bence nefes tekniklerini öğrenmen lazım ciğerden alıyorsan normal diyaframdan almaya çalış
Onu nasıl öğreneceğim. Benim birkaç ay sonra şan dersim var orada öğrenebilir miyim acaba
Şanda öğrenirsin tam onla alakalı
Kaç kilosun
52
Boy?
sigarayı bırakın
Elim bile değmemiştir sigaraya
hımm.. o zaman doktor kontrolü mantıklı bir hamle olur.
Spor yapmalisin
Yapıyorum. Önceden (çok eski yıllarda değil) çevremde olan koşu yarışmalarında birinci olurdum. Şimdi niye böyle oldu anlamadım
Birden btakmissindir sporu ondan
29 dk yürü o zaman
Mübarek zeka akıyor
Kan tahlili yap
Sigaradandır
Sigara alkol zararlı hiçbi şey kullanmıyorum
Hamlıktandır
Cigerden kaynaklı
Kalp yetmezliği
burnun tıkanmıştır
Her zaman oluyo bu
doktora git