Ağzım çok kuruyor ya dakikada bir susuyorum neden acaba?

Merhaba arkadaşlar.Benim bir sorunum var.Son 1 senedir boğazım aşırı kurumaya başladı.Özellikle de geceleri suyu içiyorum yatıyorum 1 dakika sonra yine susuyorum sonra içiyorum bu sefer de çok su içtiğimdn dolayı idrarım geliyor tuvalete kalkıyorum.bu döngü sürekli tekrarlanıyor.Sonra geliyorum bir daha ağzım kuruyor yani her gece en az 4 litre su tüketiyorum.Her dakika su içiyorum desem yeridir.ve bu yüzden 1 saat uyuyamıyorum.Ama şöyle bir şey var oruçtayken nasılsa ağzımın kuruması beni rahatsız etmiyor ama onun dışında çok rahatsız oluyorum su içmeden uyuyamıyorum.ve de çok sık tuvalete kalkıyorum.Acaba bu sorun bademciğimden kaynaklanıyor olabilirmi.Bende bademcik var ve baya gelişmiş durumda.Ve şunu da söyleyim ağzım çok kuruduğundan dolayı dişlerim de sapsarı.Fırçalıyorum fırçalıyorum beyazlaşıyor 5 dakika sonra yine sararıyor ağzım kuruduğundan dolayı.Doktora gitmiştik doktor da tükürük bezleri alışkanlık yapmıştır ondan olabilir dedi.Ama bence çok saçma ve buranın doktorlar hiç bir şeyi bilmiyorlar.Daha öncede aynı doktor bir çocuğa sağlamsın demişti ve çocuk 1 gün sonra ölmüştü.Acaba neden kaynaklanıyor olabilir.
Ağzım çok kuruyor ya dakikada bir susuyorum neden acaba?