Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim ^^
Sol gözüm durduk yere çok fazla kanlandı, uyusam geçer mi?
Yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim ^^
Polene de alerjim yok , bugün yeterince uyudum ama sol gözüm böyle. Kamerada çok belli olmuyor ama gerçekte daha damar damar ve kanlı gözüküyor. Bir yandan da batıyor. Durduk yere niye böyle olmuştur?
Tekrar uyusam geçer mi sizce sabaha?

Ben bunu yazdığım zaman geçmiş olabilir ama bu kalıcı bir geçme olmaz, bir sonraki tetiklenmede yeniden ortaya çıkar.
Göün kendisi ile ilgili bir durum olabilecegi gibi farklı bir rahatsızlığın belirtisi, semptomu da olabilir bu durum. O yüzden en iyisi göz muayenesi olup sebebini öğrenmek ki yeniden olmasına engel olunabilsin.
Çünkü geçse bile bunun tekrar tekrar olması gözün sağlığını bozar ve ömrünü azaltır. O yüzden muayene olsan iyi olur.
Geçmiş olsun bence geçebilir. Ciddi bir hastalık nedeniyle olmayan; alerjik sorunlar, bakteri ya da mikrop kapma, enfeksiyona maruz kalma gibi nedenlerle ortaya çıkan göz kanlanması bir-iki gün içerisinde geçebilir. Kendiliğinden geçen ve herhangi bir tedaviye ihtiyaç duyulmayan bu sorun ciddi bir rahatsızlık olarak ele alınmaz. Fakat bazı durumlarda bu süre 1-2 haftaya çıkabilir. Bu tip durumlarda iyileşme sürecini hızlandırmak için doktorunuzla birlikte tedaviye başlayabilirsiniz. Doktor kontrolünde ilaç tedavisine başlamak iyileşme sürecini hızlandırır. Şayet göz kanlanması çok ciddi biz göz hastalığının belirtisi ise bir doktora başvurmanız oldukça önemli. Ciddi bir göz hastalığınız var ise doktorunuzla birlikte ilerleyeceğiniz tedavi sürecinin gidişatına göre iyileşme süreci belirlenir. Göz kanlanmasına neden olan enfeksiyonlar çevresel faktörlerden dolayı da meydana gelebilir. Gözlerinizi çok sık ve sert ovuşturmanız göz kanlanmasına yol açabilir.
Sol gözüm durduk yere çok fazla kanlandı?
Polene de alerjim yok , bugün yeterince uyudum ama sol gözüm böyle. Kamerada çok belli olmuyor ama gerçekte daha damar damar ve kanlı gözüküyor. Bir yandan da batıyor. Durduk yere niye böyle olmuştur?
Tekrar uyusam geçer mi sizce sabaha?
mantıkdışı bir soru bu.. git doktora asdfgg
Gece gece nasıl gideyim doktora
Ayrıca gitsem bile acildeki doktorlar anlamayabilir
Benzer bir durumu yaşayan varsa diye sordum. Zaten geçmezse doktora gitmem gerektiğini ben de biliyorum.
bazen çok kaşıdığımda ya da alerji oldugu zamanoluyo ama güzelce yıkayıp dokunmazsam geçiyo sneinki de geçer diye düşünüyorum eğer geçmezse doktora gidersin ama geçer bişey olmaz
Cevap
37Cevap
Uykusuz olduğun için olabilir gadası
Uyku ve dinlenme, gözünüzün dinlenmesi ve kanlanmanın azalması için önemlidir. Bu nedenle, dinlenme ve uyuma fırsatınız varsa, bu sorunun çözülmesine yardımcı olabilir. Ancak, durumunuzda herhangi bir acı veya görme kaybı oluşursa, bir göz doktoruna danışmanız önemlidir.
Kılcal damar çatlaması olabilir.
Hapşırma esnasında görülen bir durum. Benim gözümün içine bildiğin kan oturmuştu. Dert etme düzelir ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Ne kadar süre sonra geçmişti
Umarım sürmez o kadar
Çok fazla yormusun gözü telefon tablet çok bakıyorsun sanırım dikkat et sonra miyop olursun belkide olmusundur o kanlanan gözle bir uzağa bak bulantili gormuyorsan sorun yok
Çok fazla ekrana bakmışın pc ya da tel ovalarken parmağından mikrop girmiş. Suni gözyaşı ile yıka geçer , Ya da göz damlası al.
Bilgisayara karşısında uzun süre kalmıştım orada olmuştu ama bi kaç güne iyileşti. birde ezaneden damlama almıştım
Geçmiş olsun, tekrar uyu olmazsa gözünü dinlendir. Daha da devam ederse ki umarım etmez, doktora git. Ek olarak çok tatlı çıkmışsın.
Aman Google dan bakmada kanserdi derken 1 ay ömrüm kaldı psikolojisine düşme 😂😂😂
birkaç güne geçer fazla göz makyajı yapma arada bana da oluyo
Durduk yere değildir o telefonu fazla kurcalamışsın
Uykusuz kalmış olabilirsin uykusuz kalınca banada oluyor... dinlenirsen geçer..
Geçmiş olsun inşlh tez zamanda iyi olur telefona biraz ara ver geçer
Dinlenirsen geçer gözlerini ovalarsan zarar verir.
poşet çay ya da çaya pamuğu bastırıp gözüne koyup beklet farkı ciddi anlamda göreceksin
Göz damlan var mı?
Yok maalesef
Eczaneye gidebilir misin?
En erken yarın sabah gidebilirim
Nerde yaşıyosun yahu tutup ben getircem en sonundaaa amma naz yaptınnn
Nöbetçi eczane arabayla gidilebilecek bir mesafede ve evde herkes uyuyor. Gündüz olsaydı hemen alabilirdim.
Anladım Ankara da mısın? Tavsiyem uyuman muhtemelen geçer.
Yok , Ankara 'da değilim
Peki uyumalısın güzelim. Yaşın kaç
Yazdım sana. Geçmiş olsun.
O değil de çok güzelsiniz ☺️ bayıldım durulugunuza
Teşekkür ederim
osmanlı padişahları gibi mşlh
Geçmiş olsun tatlis bir kardeşimiz mişsin
Teşekkür ederim
Yerim o surqti 😂
Çok mu ağladın alerjin falan mı var
Ya daha çok küçük değilmi
aglmak küçüğe büyüğe mi bakiyo
@laravvrexcvvby + sonsuz
Ayrıca küçük de değilim. Bu ay 20 oluyorum. Yüzümden dolayı herkes küçük sanıyor
E yasitmisiz biz nerdeyse ben 18
Aynen yaşlarımız yakınmış
Dinlendir geçer merak etme
Teşekkür ederim
İki damla Visine ile geçer
Evde yok ama yarın geçmezse eczaneden sorarım , teşekkür ederim öneri için
Çok bakmaktan baksana nasıl bakıyorsun bir yere
yıka ve gözünü gazlı bez ile kapalı tutarak acile git
kaşınmıyorsa çok sıkıntı bir şey değil. (asıl sıkıntı sana ulaşamamak)
Batma oluyor sa kesinlikle bir goz damlasi kullan
Bunu bir doktorla görüşmelisin
Uzmana git burada seni tripten tribe sokarlar
tansıyonun cıktı demek oyüzden kanlandı
Elleme kendiliginden gever
Geçmiş olsun göz nezlesimi acaba
Uykusuzluk yapar ondan değilse doktora git
Alerjidir batma varsa
ihtiyacın olduğunu sanmıyorum ama çok güzelsin hep mutlu ol
Buradakiler de çok anlar zaten. Tahminden öteye geçmez.
Kirpik kaçmıştır
Kirpik kaçsa hissederim , kirpik değil
Yastığın ucu yapmıştır
Fazla uykudan da olur
Uykusuzluk tan olabilir
Sahte doktorlar yine doluşmuş soruya.
Telefona yatarken çok bakıyorsun
Konjonktivit oluyosundur..
Tekrarlaniyorsa uzmana görün
Enfeksiyon kapmış olabilir
Cep telefonu canım
Geçmiş olsun