Arkadaşlar yeni uyandım, gözlerimi hiç açmaya çalıştığımda, hiç açılmıyordu az önce, akıyordu resmen.. kızarmış, yanıyordu.
Sol gözüm düzeldi gibi, ama sağ taraf çok kötü telefona bakamıyorum bile yanıyo yanıyo😕 niye böyle oldu anlamadım. Dışarı da çıkmıyorum.. evde nasıl olabilir böyle bir şey?
Ne yapmalıyımmm?
Sol gözüm düzeldi gibi, ama sağ taraf çok kötü telefona bakamıyorum bile yanıyo yanıyo😕 niye böyle oldu anlamadım. Dışarı da çıkmıyorum.. evde nasıl olabilir böyle bir şey?
Ne yapmalıyımmm?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vielleicht entzündet... doktora görün bir ... sieht man sich wieder nach langer zeit :)
Jaaa😅 olabilir de evde olduğum halde nasıl olur böyle, ich verstehe das echt nichtttt🥺 es brennt..
zum Arzt gehen.. ay yok gidemem😬 bin seit 15 Tagen zu Hause #evdekal😂
Nerelerdesin sen ya😅
Evet doğru, doktora gitmek iyi bir fikir değil bu aralar... apothekeden göz damlası al o zaman, wird gut tun
Haha, sehr vorbildlich 😅
Sen yoksun ortalıkta, ben buralardayım 😅 wie gehts?
Ben de buralardayım 😅 nein nein sen yoksun hahhah daha doğrusu yoktunnnn😁 nasılsınız efenim😅
Enfeksiyon kapmıştır hemen göz damlası kullan geçer
Scolar 😊
çapak mı bağladı gözün? sıcak suyu çay bardağına doldurup uzaktan buharını gözüne tut.
Yok akıyor sadece ve kızarmış 😕
nazara gelmiş sindir fazla göze gelme fazla cıkma dısarı otur evinde... etraf cıkılacak gibi değil
Scolar diye bir damla var hanımefendi eczaneden alınız
Geçtiğimiz 2-3 ay böyle bir göz salgını vardı.
Enfeksiyon kapmış olabilirsin