Ne yapmam lazım gözümün şişkinliğinininmesi için?
NOT : Hakaret içeren kaba yorumlar şikayet edilir
NOT : Hakaret içeren kaba yorumlar şikayet edilir
Çok geçmiş olsun öncelikle. Ellerimizi günlük olarak gözlerimize götürüyoruz. İster istemez mikrop kapma durumu olabiliyor. Özellikle hava değişimlerinde , cilt allerjen ise tahriş olabiliyor. Antibiyotikli göz damlaları var. Ondan kullanabilirsiniz. Şişkinlilk gözünüzde mi? Göz kapağınızda? Göz uzmanına bir göstermeniz daha iyi olur. Ben size naçizane görüşlerimi paylaştım. Konunun uzmanı değilim sonuçta.
Anladım göz kapağınızda sanırım iltihap odağı oluştu. Gözde mikrop kaptığı zaman arpacık çıkıyor. Antibiyotikli göz damlaları var. En iyisi bir uzmana gözükseniz size damla önerisinde bulunabilir. Aile hekiminize gözükebilirsiniz. Gözün dış tabakasında iltihap odağı. Bu durum Göz dokusuna baskı yapıyor.
Uyurken gözüne birisi çakmış herhalde :))
Haha söveceksin sanmıştim :)) :))
EyvAllah sağol teşekkür ettim
:)) :-)) ;))
Çay a biraz pambık (pamuk) batir gözünde tut kurudukca devam et bide çay buharuna tut iyi gelmişti. Farkli bir makyaj malzemesi mi kullandin o da yapar
Cevap
11Cevap
Doktora gitmelisin görmeden bir şey diyemem ama arpacık olabilir eğer arpacık ise daha da büyür krem almazsan bende çıkıyordu krem aldım tam çıkmadan geçti... Aile hekimine git vakit kaybetmeden
ne diyebilirler ki zaten hakaret olarak :S neyse belki mikrop kapmıştır
En iyisi doktora gitmek mikrop kapmıştır. Yataklarda milyonlarca mıte var.
Çıplak gözle Görünmeyen mikroskobik böcekler.
Bu arada geçmiş olsun
Seni uyurken biri dövmüş galiba
Pamuğu çaya batır gözünde tut onu
Çıban / arpacık olmuştur büyük ihtimal. :):
sinek ısırmıştır
Nezle olmuşsundur #D şikayet etsen ne olucak
Bence doktora gitmelisin
çay demine pamuk bandır ve gözüne sür
Ben doktorum.
Sizin gozunuz sismis.
Nazar :d
soğuk uygulayın inecektir