Güncellemeler
+1 yıl
Kronik astım ve kronik bronşit KOAH hastasıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Taşikardi ve KOAH hastasıyım. İlacım yok ilaç kullanmıyorum. Söylemek istediklerim var, bazı doktorların hastaya bakmıyor. İlaç yazsaydı o zaman
Normalde bu kadar nefesim daralmaz bugün akşam az önce uykudan uyanmıştım. Nefesim çok daralıyor nefes almakta zorlanıyorum. KOAH hastasıyım ne yapmalıyım? Boğuluyor gibiyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaşın kaç ki?
Genelde 40'lı yaşlarda görülen bir hastalık o yüzden soruyorum
Doktor bi git derim belki cok sikinti cekiyorsanda olabilir allah sifa versin askim)
Genellikle akşamları nefesim bu kadar daralmaz, bugün akşam çok daraldı.
Doktor astim fisfislari vermesi lazim nasil Doktor o bi git cok bunaltici seylerde giyme kesinlikle doktora gidip fisfis iste a Şu an acilede gidip hava takilabilirsin iyi gelir
Bazı doktorlar bakmıyor, bir keresinde hastaneye gittim bana bakmadı sen her gün hastaneye geliyorsun dedi doktor olduğu için cevap de veremedim sonrada doktora şiddet hakaret derler. bazıları bakıyor bazıları bakmıyor. Deprem sıkıntısı olduğu için Mersin'de şehir hastanesi bakmıyor çok acil değilse. Ama SGK Toros hastanesi bakıyor ya serum ya iğne yapıyor ya da oksijen veriyor 4 gün önce Toros hastanesine gitmiştim serum takıldı mide bulantısı için. Ama genellikle nefesim daralmaz bugün akşam uykudan uyanmıştım nefesim çok daralıyordu.. astım için mavi oksijen var. Turuncu olan daha iyi oksijen veriyor
Yüzde 45 raporum var, bipolar bozukluk ve KOAH hastasıyım. Okul okuyorum, Lise mezunu oldum. Önce çalışacağım sonrada kendimi üniversiteye yazdıracam. Açık öğretim üniversiteye yazdıracam sonrada meslek sahibi olacağım. Şimdi ben doktora cevap versem beni şikayet eder hakaret etti şiddet uyguladı diyerek..
Oyle seymi olurmus kardeşim neden bakmiyor fazla tozli yerlerde durma 2 kez sık fisfisi acile gitsen hava guzel olurdu iyi gelir cok gecmis olsun prenses bendede fmf hastaligi var omur boyu hap kullaniyorum bi doktora git ama ilaci degistirsin turuncu versin iyi geliyorsa
Deprem olduğu için depremzede insanlara barınma yeri yapmışlar. Bende çok üzülüyorum insanlar için sakat kalanlar engelli kalanlar bile oldu çok üzgünüm gerçekten de. Mersin şehir hastanesi bakmıyor çok acil değilse. SGK Toros hastanesi bakıyor Mersin'de.. deprem oldu insanlar uzvunu kaybetti engelli kaldı o kadar çok üzülüyorum ki kelimeler ile kendimi ifade edemem içim acıyor çok üzülüyorum.. çok acil değilse bakmaz şehir hastanesi çünkü başka şehirden gelen depremzede insanlara bakıyorlar yaralı, hastalara bakıyor. O kadar kişinin annesi babası öldü o kadar insan öldü. o kadar çokça kişi uzvunu kolunu bacağını kaybetti.. gerçekten de çok üzülüyorum. Annesini babasını kaybetti çocuklar.. uzvunu kaybeden bebekler çocuklar bile var.. umarım bir daha asla kesinlikle deprem olmaz. İnsanlar ailesini, yakınını kaybetti kimse mutlu değil. Hepsine çok çok geçmiş olsun
Geçen gün hastaneye gittim doktor bakmadı bana. Sen doktoru boş ver de, deprem oldu annesini babasını kaybetti çocuklar. Ben Mersin'de yaşıyorum 7,4 ile deprem oldu 40 saniye sürdü. enkaz da kaldı o kadar kişi. bazı insanlar annesini babasını kaybetti.. çok üzücü gerçekten de. O kadar insan öldü 50 binden fazla kişi öldü, 850 binden fazla engelli var uzvunu kaybetti.. bu engelli insanlar ömrü boyunca ne yapacak o ağır psikoloji ile nasıl yaşayacak. İnsanların evi başlarına yıkıldı kim bilir nasıl korktular enkaz da.. 850 bin diyorum az değil ki. 1 kişinin engelli olması bile beni çok üzüyor. 850 bin kişi engelli kalmış çok üzücü çok dehşet verici sayı da kişi engelli kaldı..
Bende İstanbul'da oturuyorum burd deprem olmadi istek atsna bana ya da insagram var mı konusalim
İstanbul'da büyük deprem olacakmış. İstanbul da çoğu insan başka şehire taşındı. 6 Şubat da gece saat 04:17 de 5,3 ile 40 saniye deprem oldu. 7 Şubat da saat 13:20 gibi yine deprem oldu aynı şiddette. 20 Şubat da 7,4 şiddetin de deprem oldu 40 saniye sürdü. Kahramanmaraş, Malatya, Hatay, Diyarbakır, Kilis, Osmaniye, Şanlıurfa, Adana, Adıyaman da 7,6 ve daha fazla şiddette deprem oldu 40 saniyeden uzun sürdü Kayseri de Bolu da bile deprem oldu Burdur da bile oldu Kastamonu da bile oldu. Mersin'de ölü ve yaralı olmadı sadece saklandık ama diğer şehirler de çok sayıda ölü ve yaralılar oldu. Bebekler çocuklar enkaz altında kaldı. Şimdi bile deprem oluyor fay hattında Doğu bölgesinde Türkiye'de. Ben bile anlamış değilim nasıl bu kadar uzun süre deprem oluyor nasıl bu kadar insan ölüyor. Eskiden 2015 gibi tarihte Mersin'de 6,4 ile deprem oldu bir defa sonra hiç olmadı ama 2023 tarihinde 6 Şubat da sallandı Mersin 40 saniye boyunca.
Yalan haber olabilirmi depremle yalan haber atan var istek attim kabul et yazarmisin
Xper seviyem yeterli degil mesaj atmak icin
6 Şubat 2023 Tarihinde gece saat 04:17 gibi Mersin'de 5,3 ile deprem oldu 40 saniye sürdü hemen dışarıya çıktık. Sabah saat 5-6 gibi evimize geri geldik hemen televizyonu açtık canlı yayını izledik çok sayıda binalar yıkılmıştı yaralı çok vardı. 7 Şubat da saat 13:20 gibi yine deprem oldu aynı şiddette ve yine 40 saniye sürdü. 20 Şubat da Mersin'de yine deprem oldu ama bu sefer daha şiddetli oldu 7,4 ile sallandı Mersin. Haberlere bile çıktı canlı yayında. Diğer şehirler de çok kişi öldü. Mersin sadece sallandı ama diğer şehirler de çok sayıda insan öldü. Haberleri izlerken kanım donmuştu. 20 Şubat gecesi ben sabaha kadar uyuyamadım o korku ile çünkü depremin ne zaman olacağı belli değildi. Sonrada diğer gün akşam olunca saat 4 gibi salonda uyumuştum rüyamda bahçede yürüyordum, çok güzel rüya görmüştüm sonrada uykudan uyanmıştım. Şimdi ise deprem oluyor ama bu sefer daha az şiddette oluyor çok sayıda binlerce insan başka şehire taşındı.
İnsagram var mı