Güncellemeler
+1 yıl
Az önce de ben sahurda yarım hindi fümeyle sandviç yaptım sonra kardeşim de yesin diye annem dedi dolapta var diye neyse gidip 2.5 tane alıp sandviç yaptı ayni miktarda ekmeğe bende böyle olunca bencilliğim tuttu galiba bilmiyorum sadece sürekli aynı şey olduğu icin sinirlendim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kendi harçlığınla alıyorsan kardeşini tatlı dille uyar de ki kardeşim ben bunları kendime alıyorum. Annemgillerden para iste eğer sen de yemek istiyorsan. Hadi şimdi s*ktir ol git dersin ve olay çözülür diye düşünüyorum. 6 yaş büyüksün sen de lafını geçir bi zahmet.
Ayrıca bu nasıl bir kültür onu çözemedim. Niye aile ayrı çocuklar ayrı alışveriş yapıyor. Hindi füme çikolata peynir anlam veremedim. Spor yapın sağlıklı beslenin. Kendinize özgüveniniz olsun. 6 yaş büyüksün mantıklı bi şekilde durumu açıkla ailene ve kardeşine. Ve bu harçılığınla sevdiğin şeyleri alma alışkanlığından da vazgeç.
Çünkü annemgil her seferinde evde bir sürü şey var vs diyor yani gereksiz görüp almıyorlar mesela annemgil hic kahve yani için çikolata almaz ama misafir gelince senin zulanda bir şeyler var mi der gibi yani ayrı alışveriş değil aslında genelde markete ben giderim ya da babam gider ama onlara göre gereksiz olan seyleri almıyorlar sağlıksız ya da evde zaten 3-4 çeşit peynir var diyorlar ama hiçbirini sevmiyorum ben alinca da laf yapıyorlar niye aldin diye
Sevmiyorumu falan geç artık ne varsa onu ye biraz da sorunu kendinde aramalısın. Et varsa ye süt varsa iç yumurta varsa ye peynir varsa ye. Extra alışveriş yapmaman konusunda tekrar tavsiye vereyim. Yoksa öğrenci evi gibi dolaptan kim kimşnkini yedi muhabbeti olur. Bunlar olan şeyler. her şey babanın parasıyla alınsın ve tüketilsin.
Hayır öğrenci evi muhabbetine normalde dönmez yani çünkü Şu an profil erkek görünüyor ama erkek değilim atıyorum kahve yapınca yanina koyuyorym ya da aldığım market alışverişi kısmından kahvaltıya bir şeyler yapıyorum baxen z
Çeşit olarak yani soruyu böyle sorunca sanki herkes ayrı alışveriş yapıp ayrı yiyor gibi oluyor mesela annemd3 bazen para verip çikolata al der ama genel olarak ben kendim gidip aliyorum para konusunda bile senin benim cok olmuyor aslında ben kardesimjb yemesine sinirleniyorym çoğu zaman çünkü annemle babam asla mesela işlenmiş et yemez ben alınca da az az yiyorum değişiklik olsun diye kardeşim de yiyor ama böyle beni çildirtiyor bazen büyük boyunu almıştım mesela yarım yedim protein açısından aldım gidip 2.5 tanesini yiyo bir tane yese cidden böyle bir soru bile sormazdim hep böyle yapması gıcık ediyor
Yapman gereken basit. Güzel kardeşim bak ben bunları seviyorum ve pakettekilerin hepsini gönül rahatlığıyla ben yemek istiyorum anladın mı? Kedi gibi paketi açarken sesini duyup da buraya koşma diyeceksin. Yapmna gereken kardeşine laf anlatmaya çalışmak ciddiye almıyorsa herkesi topla benim böyle bi sıkıntım var de kimse darılmasın gücenmesin. Bunun sıkıntısını içine atamazsın. Açık açık ne oluyosa anlat. Ben olsam öyle yapardım.
Öyle yapsam da değişmiyor yani az önce annemle babam diyor ya alma ya paylaş diye yok istemiyorum ya kardeşimle paylaşmak onlar yese sinirlenmem biliyor musun kardeşim yiyince sinirleniyorum okadar laf söyledim zaten kardeşim yinede gidip almaz babam parasını verir muhtemelen bana ama yine aynı şekilde devam eder bu diyorum gidip alsın kendine diye onu alana kadar cips alırım diyo mal çünkü bencil köpek
Benim cimriliğim kişiye göre değişiyor kardeşime de her konuda aşırı gıcık oluyorum
Kardeşin erkek mi
Sen beni igden ekle ben senin sorununu çözücem @pumaxfq
Yok kız
Nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum
Dalga mı geçiyon 😀 instagramdan takip etiyon işte ben de ekliyom sonra dm
Seni çok iyi anlıyorum… Ben de 2 tane var bir de
Eğer Aptal kardeşe sahipsen sıkıntılı bir durum
Gerçekten çok zor yani babam bize aylık olarak harçlık veriyor birde yani ben dışarda yemej yemeyeyim pahalı diye eve malzeme alıyorum onda da böyle oluyor sürekli bir şey dediğimde de hemen ne kadar aptalsın yarın da o alır diyorlar asla almıyor ya da ben alırım diyo annem ama almıyor önemsenmiyor ama bence sürekli olması insanı çileden çıkarıyor