Bir abim birde ben varım ben cok kücükken gelen tüm mirasları abimle annem yemişler ben hiç bşy göremedim abim babamın sayesınde iki tane ev aldı annem 5 sene önce öldü babamla ben alt katında yasıyoruz oda ustte evli 3 evimiz var toplamda bu ıkı ev kendi üstüne aldı diğer ev daha pahalı ve ıcını yaptırdı onun kırasınıda alıyor hep almaya devam etti sımdıde bana en alttakı evı verıp ceyızımı yapacakmıs kıramıda vermıcekmıs evlenecegım adamın evide yok ben hakkımı arıyorum nolur bana yardım edin eger mahkemeye verırsem korkuyorum bana zarar verir cunku cok deli birisi korkudan elim kolum baglı altında yasadıgımız ıcınde bu mumkun degıl ama gecelerı uyuyamıyorum cok haksızlık yapıyor babam abın ne derse odur dıyor bu dogrumu sızce 3 ev var ve bana 1 tanesını hak gördü kıramıda vermıcek anca babam rahmete kavusuncaymıs ama onuda sanmıyorum yardım edın biz aynı binadaylen ben nasıl yapıcam?
Sanırım onlardan uzaklaşmak en iyisi sımdı polise gitsem bana vurucak elbet cunku darp raporu alsam bide bunları söylesem ne olur
Sanırım onlardan uzaklaşmak en iyisi sımdı polise gitsem bana vurucak elbet cunku darp raporu alsam bide bunları söylesem ne olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer