Hatta bazen yemek sipariş edip evin dışında yiyp geliyor. Biz zaten küsüz ama küs olsak da olmasak da merhamet vicdan sızlaması diye bir duygusu yok gibi davranıyor. Özellikle annem babam yokken yapıyor yani şikayet etsem benim ettiğim belli olacak belki çöpten anlasilir bilmiyorum ama beni kötü etkiliyor. Dine uygun davranmaya çalışıyorum, sabretmeye aynısını ona yapmamaya çalışıyorum. Doğru mu yapıyorum? Bilen bir psikolog veya din görevlisi var mıdır? (Ve ben yemek konularında özellikle hassasım)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar. der atalarımız Paylaşmak güzeldir. Sen de bir şey alınca onunla paylaş ki o da senle paylaşsın. Barışın bu arada kardeşsiniz küslük olmaz aranızda.
Küslük başka bir sebepten öturü çıktı. Onu da anlatayım. Kendisi normalde arada bana laf atar ama hic kalbim kirilir mi dusunmez. Ben zaten hassas alingan bir insanim ustune bir insana surekli ayni seyi soylersen kaldiramam. Ben de buna karsilik kotu sozler soyler haddini bildiririm kendi konumumu onun konumunu hatirlatir uste cikarim. Birbirimize de kasinmadan duramiyoruz ne hikmetse. Yine bir yemek sonra surtüştük işi kavgaya goturdu ben bu yaptigi icin ona kotu sozler soyleyince kafama yumruk atti ve seni gebertirim dedi. Annem babam olmasa. umrumda bile olmazdim o kadar acimasiz. Bu arada ben kadinim. Ondan dolayi küstüm. Cunku beyin kanamasi gecirip olebilirdim Allah korudu. Polisi bile aramadim ailem zor duruma düşmesin diye. Ben bir sey yapinca ona da yapiyorum ama o bana yapmiyor vermiyor boyle biri
Bu dunyada bir tane kardesim var o da kardes gibi degil hic kendini bile sevdirmiyor sevmeyi de bilmiyor
1 ayi gecti hala ozur bile dilemedi
Bence anlaşmaya çalışmanız lazım birbirinizden başka kiminiz var ki? Sen de fazla alınmamaya çalış umursama her şeyi kafana takarsan hasta olursun. Biraz alttan al hem sen hem o birbirinizi üzmeyin ya kardeşsiniz siz aynı candansınız. Küçücük şeyler için birbirinizi üzmeyin gidip barış ama bir daha kavga etmemek şartıyla. Annen baban yaşlanınca siz birbirinizle kalacaksınız aile olarak. Bir an önce barış müzakerelerine başlayın :)
3 gün den fazla küslük olmaz 1 ay küslük hiç olmaz. Bir an önce barışın tatlı dille konuşun birbirinize dışarıdan biri görse sizi herhalde kan davalısı sanır.
Ben barışmak iyi anlaşmak paylaşmak birlikte bir şeyler yapmak isterim ama o öyle değil. Önünde bir şey yiyip senle paylaşmayan kardeş olur mu abi ya da beyin kanaması riski yaratacak kadar yumruk atmak kardeşliğe sığar mı? Seni demek istediğini ben anladım yapılacak insan olsa yaparım ama öyle biri mi sence
Keşke hayirli bir abim ablam veya kiz kardesim olsaydi. Ben onlara boyle yapmazdim.
20 yaşındayım :D Çok kavgacıysa onun olduğu yerlerde fazla durma tepki verme sen tepki verince daha çok sinirlenir. Görmezden gelmeye bak kardeşine böyle vuranı da ilk kez gördüm doğrusu. Uğraşma sen uğraştıkça o daha da pataklar seni anlaşmak istemiyorsa bunları yap duymamazlıktan gel.
Sen ne kadar iyi birisin. Senin gibi bir abim olsa çok mutlu olabilirdim. Ben de o yuzden muhattap olmuyorum artik. İşin kötü tarafı benim içimdeki kötüyü uyandirmaya calisiyor. Ben duygusal olarak hassasimdir ama psikolojik ve fiziksel olarak Allah'tan dayanikliyim. Kucuklukten beri bu sipa beni guresci gibi yapti sjsj. Bu yaptiklari ilk an beni cok kinlendiriyor ama sonra kendimi dizginliyorum. Onun yaptiklarini umursamamaya kendim yaptiklarimi ortaliga koyup paylasmaya calisiyorum. Sirf Allah rizasi icin. Yoksa kalbim cok kiriliyor. Allah senden razi olacagi isler yapmayi sana nasip etsin inşallah. Benle ne guzel llgilendin cok tesekkur ederim. Seni tanidigima cok memnun oldum :)
Aa ben de 23 yasimdayim keske sizi degis tokus edebilseydim jxdjdn
Hacı bektaş-ı veli der ki incinsen incitme. Söz gümüşse sükut altındır derler bir de yani o seni ne kadar kırarsa kırsın sen ters konuşma yoksa kimse kimseyle anlaşamaz. Görüyoruz yani buradakileri de en ufak olayda kocasından ayrılan mı dersin Anne babasıyla küsen mi dersin. Kırılabilirsin insansın ama çok uzatmayacaksın. Çok da takmayacaksın kafaya yoksa psikolojik rahatsızlıkların olur aşırıcılık zarardır her konuda. Sağlıcakla kal her zaman dinlerim ekle istersen sıkıntın olursa yazarsın.
20 yaşındasın ama maşallah kendini ne kadar iyi yetiştirmişsin ve ailen de seni çok iyi yetiştirmiş onlara tesekkur ederim. Galiba alttan alarak onun yaptiginin tersini yaparak kibirimizi yenmemiz lazim. Cunku hep uste hep uste cikmak derken olay kibire gidiyor ve o da cok gunah. Çok teşekkür ederim, Allah'a emanetsin <3
Benim burda kararım yok,
Ben burdan gitmeye geldim.
Bezirgânım metaım çok,
Alana satmaya geldim.
Ben gelmedim Kavga için,
Benim işim sevi için.
Dostun evi gönüllerdir
Gönüller yapmaya geldim. <3 sağlıcakla kal abicim dediklerimi yaparsan daha rahat olursun kolay değil biliyorum ama birinden biri sağlam durmalı yoksa birbirinizi öldürmeye kadar gider ileride şaka değil yani bu kin meselesi ciddi bir iş.
Bosver takma birgun değerini anlar
4 sene uzakta universite okudum degerimi anlamamis. Askere gitti yine anlamamis. Sence bu saatten sonra anlar mi
Kaç yaşında
O 21, ben 23
Fazla da küçük değil ama ergenlik var sanırım biraz benim kardeşim de 16 yaşında çok saygısız bana karşı yani anlamak zor kardeş deyip geçmek lazım yapacak bisey yok düzelmiyor
Belki bunun altında bir sebep yatıyor olabilir ya kıskanır ya aklına taktığı bir nedenden ötürü bilerek yapıyor olabilir
Bence yaşlarımız yakın olduğu için küçüklükten beri beni kiskaniyor
Olabilir tabi ben bunun sebeplerini araştırdım birisi kendinden başarılı bilgili sevilen birini görünce kıskanıp onu bilerek yıpratmaya çalışabiliyormus
Bizde de öyle o da zekiydi küçükken ama kullanamadı. Ben çalışkandım başarılıydım yetenrkliydim usluydjm ve ilk çocuktum. Kötü olan şeyleri daha çok örnek alıyor bence..
Hayırlısı artık sen doğru ol da inşallah düzelir o da
İnşallah iyi kalplim, tesekkur ederim
Rica ederim canım🌹