Sağlık Meme küçültme ameliyatı risklimi sizce? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yaşayan oldumu.İriler ve rahatsız oluyorum Dümdüz istiyorum Meme küçültme ameliyatı risklimi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl dogum yaptiniz mi? emzirme kisminda belki ufak tefek sikintilar ve buyume olabilir gebelikte. onun disinds sikinti olmaz. siet agirlariniz vs azalir hayat kaliteniz artar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Doğum yapmadım Ama süt varmış gibi Büyük Yorumla hasegec +1 yıl ilerde cocuk yaparsaniz sadece o esnada yani gebelikte ve emzirirken dikkat edersiniz. biraz gerilme olacaktir. Yorumla hasegec +1 yıl daha once baska emzirme vakasi oldu mu? gencler dikkst etmedigi icin soruyorum. bi de ilerde dusunuyo musunuz cocuk Yorumla Soran +1 yıl Hayır emzirmedim bekarımVe evet çocuk düşünüyorum Yorumla hasegec +1 yıl anliyorum. inanin bu konuda cok detay var, burada herkese acik ozelinizi paylasmanizi istemeidm. ama yardimci olabilecegim konu olursa yazabilirsiniz. Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Sağlık konusunda 343 cevap paylaştı. Herkes iri olsun ister.. Siz küçük istiyorsunuz.. Sebebi nedir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok Büyük Yorumla Muro8384 +1 yıl Olsun.. Büyük olması dert değil ki efendim.. Yorumla Soran +1 yıl Siz küçük sevmiyor muydunuz Yorumla Muro8384 +1 yıl Yok efendim.. Bana büyük ya da küçük olması sorun değil ki... Ben insan evladı isterim.. Ömür boyu beni sevsin yeter Yorumla Soran +1 yıl İşte bu yüzden olgun erkek 🤲 Yorumla Muro8384 +1 yıl ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip eylesin.. Dilerim sizi aynı siz gibi seven biri çıkar karşınıza efendim Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 796 cevap paylaştı. İçinde damarlar geçtiği için emzirme sıkıntı yaratıyormuş 0 44 Yorumla Soran +1 yıl 🤧 Yorumla gacar4886 +1 yıl Ağlama yaa 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Yok hastayim 😀 Yorumla gacar4886 +1 yıl Noldu grip misin Yorumla Soran +1 yıl Evet galiba Yorumla gacar4886 +1 yıl Senle biz daha önce konuştuk mu 😳 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Kaç kızla konusuyorsan Yorumla gacar4886 +1 yıl Bu soruyu biri daha sormuştu ama ondan sordum Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla gacar4886 +1 yıl Çok kişiyle konuşmuyorum sadece sordum Yorumla Soran +1 yıl Pek öyle gelmedi Yorumla gacar4886 +1 yıl Nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Konuşuyorsundur kizlarla Yorumla gacar4886 +1 yıl Nerden çıktı şimdi bu senle konuşmamışız baksana Yorumla Soran +1 yıl Belki başka kızlara yazdin Benle konuşmadin diye değişmiyor yani Yorumla gacar4886 +1 yıl Sanki sen çok masumsun 😅 Yorumla Soran +1 yıl Git konuşma Yorumla gacar4886 +1 yıl Seni tanıyor muyum acaba 🤔🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Hayır tanismiyoruz Yorumla gacar4886 +1 yıl Bu sinirin erkeklere mi ya da sadece bana mı özel 😒 Yorumla gacar4886 +1 yıl İlginç 🤔🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Sadece sana Yorumla Soran +1 yıl Özel Yorumla gacar4886 +1 yıl Hayret neden acaba 🤔🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Senden öyle bir hava aldım Yorumla gacar4886 +1 yıl Ne tür bir hava 🤨 Yorumla Soran +1 yıl Hep kizlara yazan sadık olmayan... Yorumla gacar4886 +1 yıl Beni tanımıyorsun yalnız tanısan karar verirsin 😏 Yorumla Soran +1 yıl Tanımak istemiyorum Yorumla gacar4886 +1 yıl Allah Allah bende seni 😒 Yorumla Soran +1 yıl 🛐🛐 yalvariyorum iste beni , sev beni Yorumla gacar4886 +1 yıl Asıl ben yalvarırım sev beni yoksa ölürüm 🤲🤲🤲 Yorumla Soran +1 yıl Çok yaşa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben ne yazdım site neye cevirdi 🤔Neyse Yorumla gacar4886 +1 yıl Ne yazdın acaba 🤔 Yorumla Soran +1 yıl G. eber yazmıştım 😂 Yorumla gacar4886 +1 yıl Gıcıklıkta dünya markasıyız 😒 Yorumla Soran +1 yıl Hmm Yorumla gacar4886 +1 yıl Çok belli yaa 😒 Yorumla gacar4886 +1 yıl İyi geceler demek geldi içimden 😒 Yorumla gacar4886 +1 yıl Hala mı iyi geceler 🤔 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler 😌 Yorumla gacar4886 +1 yıl İyi geceler 😉 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Sağlık konusunda 578 cevap paylaştı. Ameliyatlarına girdim risk az lakin sorunun yoksa kücültme 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kuzenim oldu gayet mutlu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındaydıNerede ameliyat oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul da oldu 28 yaşında Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bakıyım bir 0 0 Yorumla
Güngelir1 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Kaç b ve boy kg kaç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sudyenler sıkıyorYarım atlet kullanıyorum maalesef1.59 kilo 70 Yorumla Güngelir1 +1 yıl Kg versen ameliyata gerek kalmaz yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla Güngelir1 +1 yıl Spor yapmayi düşünüyomusun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
dogum yaptiniz mi? emzirme kisminda belki ufak tefek sikintilar ve buyume olabilir gebelikte. onun disinds sikinti olmaz. siet agirlariniz vs azalir hayat kaliteniz artar
Doğum yapmadım
Ama süt varmış gibi Büyük
ilerde cocuk yaparsaniz sadece o esnada yani gebelikte ve emzirirken dikkat edersiniz. biraz gerilme olacaktir.
daha once baska emzirme vakasi oldu mu? gencler dikkst etmedigi icin soruyorum. bi de ilerde dusunuyo musunuz cocuk
Hayır emzirmedim bekarım
Ve evet çocuk düşünüyorum
anliyorum. inanin bu konuda cok detay var, burada herkese acik ozelinizi paylasmanizi istemeidm. ama yardimci olabilecegim konu olursa yazabilirsiniz.
Herkes iri olsun ister.. Siz küçük istiyorsunuz.. Sebebi nedir
Çok Büyük
Olsun.. Büyük olması dert değil ki efendim..
Siz küçük sevmiyor muydunuz
Yok efendim.. Bana büyük ya da küçük olması sorun değil ki... Ben insan evladı isterim.. Ömür boyu beni sevsin yeter
İşte bu yüzden olgun erkek 🤲
ALLAH hakkınızda hayırlısını nasip eylesin.. Dilerim sizi aynı siz gibi seven biri çıkar karşınıza efendim
İçinde damarlar geçtiği için emzirme sıkıntı yaratıyormuş
🤧
Ağlama yaa 🥺
Yok hastayim 😀
Noldu grip misin
Evet galiba
Senle biz daha önce konuştuk mu 😳
Hayır
Kaç kızla konusuyorsan
Bu soruyu biri daha sormuştu ama ondan sordum
Yok
Çok kişiyle konuşmuyorum sadece sordum