2 kaşık granola ve yarım bardak badem sütü. Ayrıca yarım elma koydum üstüne.
Spor da yapıyorum her gün. Pilates ve kardiyo seklinde 20 dakika yapıyorum.
2 kaşık granola ve yarım bardak badem sütü. Ayrıca yarım elma koydum üstüne.
Spor da yapıyorum her gün. Pilates ve kardiyo seklinde 20 dakika yapıyorum.
Sahurda az yemek yersen elbette kilo verirsin çoğu insan sahurda doyana kadar yediği için vücut sindirmekte zorlanıyor o besinleri direk yağ olarak depoluyor ama az ve hafif yiyecekler yersek rahat sindiriyor.
Yani ama yediklerimin aşırı az olduğunu söylüyorlar?
Ama fazla yemekte lazım haklısın
sen doyuyor ve gün boyu zorlanmıyorsan hiç bir sorun yok bence aynen devam et bu diyetine
Kilo verir miyim sence?
Ramazanın sonuna kadar
verirsin hele ki birde iftardan sonra bir yarım saat yürüsen varya zirve olur senin için 1 ay biraz sık dişini yaza formda gir bence ne kaybedersin
Ya aslında kilo vermesemde olur normalim ama daha fit olmak için 2-3 kilo kadar vermek istiyorum. Yürüyüş yapacağıma kardiyo basarım kafasındayım ben ya😅Okula falan yürüyerek gidiyorum ama.6000 adımı kesin buluyorum yani.
İnşallah kısa sürede veririm👍🙏
İNşallah :)
Yani 2-3 kilo bu beslenmeyle ve sporla en fazla 2 haftaya veririm ya.1500 kalori ihtiyacım olanmış.1200 kalori kadar açık bıraktığıma göre..1200.7=8400 kaloriden 1 haftada 1 kilo vermem lazım,🤩
Çok düşük kalori alıyorsun, hızlı kilo verebilirsin evet ama sağlığından olursun bu süreçte.
Yetişkin bir kadının ortalama günlük kalori ihtiyacı 2000 civarıdır, 1000 kalori alan biri çok rahat kilo verir yani. Sen ise günlük 300 küsür kalori alıyorsun ki bu anormal derecede düşük.
Anladım, sağolun. Arttırmaya çalışacağım.
Cevap
4Cevap
O kadar az kaloriyle anca kas kaybı yaşarsın
Anladım biraz arttıracağım
Afferim sana Spor yaparsan herşeyi verirsin
Kaç kilosun
Ölmezsen verirsin
Ya😥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?