Sağlık & Diyet 2 ay 20 kiloyu kaç ayda veririm? lmelisabz Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 tavsiye verir misinizzz 20 kiloyu kaç ayda veririm? Cevapla 19 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yani her insan için farklı ama altı ayda falan verilir bence daha sağlıklı şekilde 1 0 Yorumla
riverpond Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Önemli olan tartıdaki rakam değil yağ oranın istenen sıkılığı 4-5 ayda kazanırsın 0 0 Yorumla
Artes1a Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Bence 5 ayda falan verirsin ben bi gunde 7 kilo vermistim 0 2 Yorumla lmelisabz 2 ay vereceğin bir taktik var mıı Yorumla Artes1a 2 ay ben cok kusuyorum ama istek disi sana sey onerebilirim internette gorudugun karbonhidrat yeme seylerine inanma makarna falan cok gerekli ama daha cok su ic ve meyve tuket bol bol Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Ayda 2 kilo verirsen değişen rakamlarla beraber 6-12 ay arasında vermiş olursun. 1 0 Yorumla
Gloria00 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 2 ay sana bağlı 1 2 Yorumla Gloria00 2 ay sıkı çalışırsan yemeyi kesersen bence çok çok hızlı verirsin 2.5-3 ay olabilir Yorumla lmelisabz 2 ay yani farkındayım bir haftadır 1200 kalori alıyorım günlük aralıklı oruçla devam ettiriyorum spora başladım Yorumla
Pətrikor Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% 2 ay 20 kilo verdikten sonra kaç kilo olacaksin 0 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 26 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 806 cevap paylaştı. Spor yap şu iç az ye Spor yap şu iç az ye 1 0 Yorumla
isocuk006 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 300 cevap paylaştı. Boy kilon neki 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Sağlık & Diyet konusunda 14,8b cevap paylaştı. 5 ay ideal. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yani her insan için farklı ama altı ayda falan verilir bence daha sağlıklı şekilde
Önemli olan tartıdaki rakam değil yağ oranın istenen sıkılığı 4-5 ayda kazanırsın
3 ay da bu iş biter. Yemegi azalt, spora basla hemen simdi
Bence 5 ayda falan verirsin ben bi gunde 7 kilo vermistim
vereceğin bir taktik var mıı
ben cok kusuyorum ama istek disi sana sey onerebilirim internette gorudugun karbonhidrat yeme seylerine inanma makarna falan cok gerekli ama daha cok su ic ve meyve tuket bol bol
Ayda 2 kilo verirsen değişen rakamlarla beraber 6-12 ay arasında vermiş olursun.
sana bağlı
sıkı çalışırsan yemeyi kesersen bence çok çok hızlı verirsin 2.5-3 ay olabilir
yani farkındayım bir haftadır 1200 kalori alıyorım günlük aralıklı oruçla devam ettiriyorum spora başladım
20 kilo verdikten sonra kaç kilo olacaksin
kanka sorgulama diyete basla
Spor yap şu iç az ye Spor yap şu iç az ye
3 4ayda verebilirsin dirayetliysen
Doktor kontrolünde verin lütfen 🙏
4,5 ayı bulabilir
Boy kilon neki
10 ay iyidir.
3-4 ay.
6 ay eğer sağlıklı kilo vermek istiyorsan,
4 ayda
5 ay ideal.