Hızlı kilo vermek için günde en az kaç kalori yakılmalı?
Sadece teravih namazında bu kadar kalori yaktım, bir de sonra gece spor eklenirse diyetsiz iyi bir sonuç olur mu? 🤔 Teravih namazı kaç kalori yakar?

Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllllll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hızlı kilo vermek için günde en az kaç kalori yakılmalı?
Sadece teravih namazında bu kadar kalori yaktım, bir de sonra gece spor eklenirse diyetsiz iyi bir sonuç olur mu? 🤔 Teravih namazı kaç kalori yakar?

287 kalorilik nasıl bir namaz bu imam kardiyo hızında kıldırıyor sanırım. Hesaplama da yanlışlık var çok yüksek ihtimal. Çünkü 45 dakikalık 5.5-6 tempo yürüyüş bile bu değere zor yaklaşıyor. Hızlı kilo vermek iyi değildir, yağ yerine kas yakarsın. Sonrasında da o kasları yerine koymak için tekrar beslenmen gerekir. Sağlam bir irade ve kalori açığı ile ortalama 30 günde etkileri görmeye başlarsın.
Bilmiyorm ben de şaşırdım. Dediğim gibi 33 rekat olduğu için belki de. Uzun sürüyo yani
Sadece basit açıklamak gerekirse günlük 500 kalori yakmak yeterli olur veya 300
Bu kişinin bazal metabolizmasına yani hiç bir şey yapmadan ne kadar enerji harcadığına göre değişir. mesela diyelim ki kişi 1500 kalori alması gerekiyor kilo koruması için. o zaman yine 1500 kalori alması lazım gün içinde ama 300 kalorilik de spor yapması lazım ki 300 kalorilik açık oluşsun. bu şekilde insan kilo verir. yani vücutta ki depolanan yağları yakarak. ama bunun içinde ilk önce enerji açığı lazım. ya az yemeniz lazım ya da normal yedikten sonra fazladan spor yapmanız lazım hangisi daha kolay olursa.
Cevap
6Cevap
Yağlara savaş açıp, şekerden uzak durup, düzenli spor yapıp, beş vakit namaz kilarsan tığ gibi olursun aşkım 😍
Tamam 🤣❤️
Aldığından fazlasını vermelisin eda
Yaktıgından ziyade aldığın kalori önemli eda.
300 kalori yakıp 600 kalori alırsan olmaz o iş. Kısaca ne diyoruz her şey ye ama az az ye.
Haydaaa 😂 gitti namaz kalorisi 😂
1- toplam 12 sene spor yaptım ve 7 senesi lisanslı profesyonel
2- iş yerinde ofise cıkıp oturmak yerine saha içinde aktif çalışıyorum.
3 - abur cubur yemem
4 - günde 3 litreden fazla su içerim
5 - 2 günde 1 sabahları 50 şınav akşamları 200 mekik çekiyorum
6 - namaz kılıp kalori yakıp üstüne tatlı yemiyorum 😂
Dalga değil kız estağfurullah. Yapılmaması gereken şey diye minnak bir not.
Eda inan benim kadar değilsindir. Aç olmadıgım halde can sıkıntısından tam ekmek kokoreç gömen adamım.
İştah değil olay kararında ve dengeli yemek.
Allah kabul etsin hocam. Şekerden ve ekmekten uzak durun.
1 Kilo vermek için 7400 kalori yakman gerekiyor.
Kaç kilo vereceksen çarp 7400 ile.
Sadece kcal vermen önemli değil kcal açığı yaratmalısın. Yediğin kadar kcal yak üstüne 1000 kcal daha yak
cakma smart watch almıs burarada hava atıo alşskdjfşalksdfa
görgüsüz
3000 ama bu neredeyse imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?