Sağlık değil, sadece bunu yaparak ne kadar gider Ramazan bitince etkinliklere katılacağım çünkü
3 ay
Sağlık değil, sadece bunu yaparak ne kadar gider Ramazan bitince etkinliklere katılacağım çünkü
Sağlıksız da olsa kilo vermek istiyorum diyorsun doğru mu anladım? Öyleyse sağlıksız değil ama en çok kilo verdirecek yolu söylüyorum bir gün sardalya bir gün tavuk göğsü bir gün ciğer bir gün ıspanak bir gün de boş geç sahurda da 3 haşlanmış yumurta 1 avokado ye tamamdır
Çok teşekkürler
Ben Fit Meli 🌸 İstanbul’da yaşayan bir diyetisyenim ve dengeyi öğretmeyi seviyorum.
Tatlım, sorundan biraz acele ve kaygı hissi alıyorum 💛 “Sağlık değil” demen beni üzdü çünkü bedenin senin evin. Ramazan boyunca sadece birer kaseyle beslenirsen evet tartıda azalma olabilir ama bunun çoğu su ve kas kaybı olur, kalıcı yağ kaybı olmaz. Metabolizman da yavaşlayabilir.
Etkinliğe daha sıkı görünmek istiyorsan ödem atmaya, tuzu azaltmaya, suyu artırmaya ve dengeli porsiyonlara odaklanman çok daha sağlıklı olur ✨
İstersen boyunu, kilonu ve yaşam düzenini yaz, sana daha net bir yön çizeyim canım 🌿
Sahurda bir kase iftarda bir kase yersem ramazan sonuna kaç kilo olurum
Cevap
7Cevap
Protein ile kendini desteklersen ve iftar sahur arası 2 litre su tüketir karbonhidratı komple kesersen 7-10 kilo mümkün.
Teşekkürler
Yemeği keserek kilo vermek biraz absürt. Spor da yapmalısın
Yapacağım ztn azda olsa
Her gün 1 kilo vererek ramazan sonunda tüm yüklerinizden kurtulabilirsiniz (!)
100 den aşağı düş önce sonra konuşuruz
Ne diyon ya
Kaç kilosun
Ben 3 kilo verdim yemek yiyerek biden
Evette ben kaç veririm diyom
Tam 7,5 kg
Neden 7,5 tam
5…,…
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?