Yedik yedik patladık arkadaş daha ilk günlerden şiş babam şiş! Ben de şey düşündüm, yediklerinize göre ortalama bir kilo çıkartalım.
Her gün ekmek makarna pide tatlı yiyenler 4 kilo Soframdan kızartmayı eksik edemem işinize bakın diyenler 3 kilo Arada etli yemekler yese de genelde tatlıdan kopamayanlar 2 kilo Sebze yiyoruz canım ayı değiliz diyenler 1 kilo diyorum.
Yok mu arttıran? :D
Ramazanda ortalama kaç kilo alırsın gibi görünüyor🤝?
Her sahurda yumurta, ekmek/pide, 3-4 günde bir makarna, komposto yerim. 10-15 günde bir güllaç yiyorum. Bazen kıymalı yemekler yerim. Bunca değişkenliklerden dolayı Ramazan'da 2 kilo al, 1 kilo ver yöntemine gidiyorum. Bu sene belki 4 kilo vereceğim. Malum 1 yılda 15 kilo aldım, 2 kilo verdim. Bayramdan sonra bisikletle uzun yollara (Özellikle Eskişehir-Sivrihisar yolu) çıkacağım. Ekstradan 8 kilo daha vereceğim.
Bundan 5 sene önce akşam 1 ekmek 3 tabak yemek yerdim gece de Domino's pizza dan bol malzemos söyler NBA izlerdim ve artık dur yolcu bastığın yerlere toprak diyerek geçme tanı düşün altında binlerce kefensiz yatanı dedim ve günde tek öğün beslendim ekmek tam buğdayda olsa yok günde her gün 15 dkda olsa hareket ve 3 litre su cips cola yasak ödül modül de yok ne bok yedinde ödül olcak zaten 25 yıl ayı gibi yemişim bys.
Belli olmaz ama sanmiyorum alıcağımı gerçi sahurda yediğim zaman sabah 1 kilo farkla görünüyor tartıda 🙈 sahur da iki birşey aldiğimda aynı çıkıyorum yani almamda vermemde gibi diğer ramazanlarda olduğu gibi 🙂🙂🙂
@Turtle_ sahurda canım pek bişey istemiyor elma peynir zeytin cay falan yiyiyorum iciyorum. Iftarda yemeğin yanında ayran sevdiğim için o erken doymamı saģlıyor. Ama şu var ekmekpek sevmem ve sahura kadar oyle tatli cips yemiyorum kahve meyve cekirdek kuruyemis falan yiyorum.