Fazla kiloyu en çok kadınlar takıntı haline getirsede erkekler de bu konuda hassas olabiliyor. Sevdiğiniz insanı kırmadan bunu ona nasıl söyleyebilirsiniz?
Sevdiğiniz kişiyi kırmadan kilo vermesi gerektiğini nasıl söylersiniz?
Sevdiğim kişiyi gerçekten seviyorsam ben direk söylerim çünkü bunda kırılacak bir şey yok aksine direk söylenmeli ki sağlıklı olsun. yani görünümü geçtim zaten ben sağlığı için kilo vermesini isterdim.
çünkü kilolu olmak hep insanı mutsuz yapar hem de çok yorulmasına neden olur. bu yüzden de sevgilime kilo vermesini söyler hatta bunu yaparken de ben her zaman yanında olurdum sevgilimin. zaten seven insan böyle yapmalıdır. yoksa kilolu olmasını sorun etmem
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekse spora yazılalım tarzında konuşurum. Zaten karşı taraf da göbeğimi eritmeliyim tarzında karşılık veriyor.
Kadınsa onu havaya kaldırarak sarılmak istediğimi ancak bunun için güçsüz olduğumu söylerim. Ya sen kilo ver ya ben spora gidip güçleneyim şeklinde espri yaparım.
Ben sevdiğim insanın kilo vermesi gerektiğini bile düşünemem. Onu her hali ile çok severim çünkü. sahip olduğu tepeden tırnağa her şey benimdir. Yesin canım karım benim ne olacak
Hayatım görünüşünden ziyade sağlığın kötüye gider böyle gel beraber diyete ve spora başlayalım derim. Çünkü insan illaki birisinden destek bekler. Diyet yap spor yap kilo ver demeyle asla olmaz.
Genelde bu şekilde yorumlarda kırıcı olan taraf güzellik/yakışıklılık üzerinden yapılanlar oluyor ki bu da son zamanlarda cerrahi operasyonlara kadar varan işlemlere sebep oluyor.
O yüzden fiziksel görüntü üzerinden değil de sağlığa etkileri üzerinden söylemek daha doğru diye düşünüyorum. Bunu da "onunla yaşanabilecek yılların daha fazla olmasını istediğim" teması ile kuracağım cümlelerle yaparım.
Bazen kırmak gerekir. Hemde öyle bir kırmak gerekirki bunun farkına varsın. Zaten kendine dert etmiyorsa söylemeye gerek yok dert edem birisi ise kesinlikle kırmak gerekir. Sizin dediğiniz gibi güzellemeler yaparak onlara zarar vereceğimizi onları kandıracağımızı düşünüyorum. O yüzden gerçekleri acımasızca yüzlerine çarpmalıyız.
Konuyu tatlı bir şekilde oraya kaydırıp "seni seviyorum her halinle ama senin sağlığını da düşünüyorum " tarzıyla ponçik şekilde kalp kırmadan söylerdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Memem var anasını satayım onu sevmiyorum 😂😂 kilo neysede...
Onunla aynı seviyede olmasa bende kilo alır birlikte kilo veririz gerekirse. Çoğu insanın kilosu için en ufak bir söz ya ameliyata ya da psikolojiye sebep oluyor. Ve hiç yemeden hastahaneyi boylayan da var