Yakınınız olan birine artık kilo alışının fazlalaştığını kırmadan nasıl söylersiniz?
Onun için neler yapılabilir?
Onun için neler yapılabilir?

Söylemeye gerek yok. Kişi kendinin ne durumda olduğunu zaten bilir. Bu onu üzmekten başka hiç bir işe yaramaz. Ama onun yanında kendiniz için bi kaç cümle kurabilirsiniz bu anlamda. Bu aralar çok kilo aldım acil vermem lazım gibi bi konuşma yapabilirsiniz.
Kırmadan yolu yok. Erkeğe direk duba gibi olmuşsun de bir kulağından girer diğerinden çıkar tınlamaz ama kadına elbisen biraz dar olmuş sanki desen başlar ağlamaya.
Cevap
10Cevap
Söylemem eminim ki o bu durumun farkındadir belki bir hastalığı var ve istemeden alıyordur birde bu şekilde üstüne gelmem
aşkım göbeğin büyümüş okula mı yazdırsak derim 😀 şaka şaka demem öyle ouy hanimiş benim bebeğimin göbüşü der öperim 😀
ben normal söylüyorum kilo almışsın diye rencide edecek bişey yok bunda bence ayı gibi olmussun demiyorum sonucts jsjd
Ben söylemiyorum bu işlere burnumu sokmayı sevmem iyi niyetle söylesen bile karşı taraf yanlış anlar
bilimsel olarak anlatıyorum ve çoğu kişinin beslenme alışkanlığını düzelttim
Kadınlara karşı diyemem asla ama bir erkeğe yani hemcinsime rahatlıkla derim 😎👍
Bu aralar sağlıksız mı besleniyorsun derim ya sonuçta sevdiğimin sağlığı beni de ilgilendirir
Eminim evinde ayna vardır ve fark ediyordur. Durumdan yakınırsa tavsiye vermek düşer bana da.
Hafif kilo mu aldın sen sanki denebilir.. Keyifli günler..
Açıkçası ona söyleyeceksin bu şekilde gidersen sağlığın için iyi olmayabilir şeker tansiyon vs hastalıklarının olabileceğini belirt
O bunun farkında olup kendisi için bişey yapmıyorsa sende boşuna uğraşma.
Kendisi de kilo aldığının farkındadır bir şey söylemeye gerek yok
Dikkat etmelisin kilo aldın bu ara 😉
Direk söylerim çekinmem yani
Kendisi rahatsiz olmuyorsa karismayin bence
Ben söylerim hemde patara kütere:d
Beraber diyete girmeye ne dersin? diyebilirsin.
Kilo almişsin ama sana yakışmış
göbeğinde 100 gram yağ gördüm sanki denilebilir 😂🤣
Götttun kocaman olmuş de
Enin boyun bir deriz
kilo mu aldın sen diye
Direkt
soylemem kendi kor degil
O farkındadır herhakde
Niye, kör mü?
Gel spora yazılalım güzel
Evliyken esime hiç soyleyemedim ya
Kilo aldın kilo ver