Uyuz hastalığı geçirenler yanıtlayabilir mi?

6 7 aydır uyuzum ilk başlarda önemsemedim iyice ilerledi ve şu an hiçbir şekilde istediğim gibi giyinemiyorum ayak parmak ucumdan ellerime kadar yara içinde insan içine çıkamayacak haldeyim kaşınan yerleri kaşıdıkça yaraları kaldırıyorum ve kanıyor kaşıntıdan duramıyorum eczaneden kükürt vazelin karışımı kullanıyorum 6 gün oluyor normal yara olan yerler duruyor farklı yaralar çıkmaya başladı intihap akıyor sürekli sanki bütün böcekler bir yerde toplanmış gibi vücudumun üç dört yerinde çıktı büyük yara şeklinde kabuklanmıyor açık yara ve intihap akıyor yanma hissi ile beraber ilacı kullandıktan birkaç gün sonra oldu bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi lütfen bilen yaşayan biri yazsın kaşıntım devam ediyor hala duramıyorum yerimde 3 gün üst üste 3. Günün sonunda duş alıyorum olay krem değil sadece büyük yara olup da yanarak intihap çıkması biri bana bunu açıklayabilir mi araştırdım hiçbir yerde bulamadım cevabını uyuzu atlatanlar böyle mi atlattı intihaplanma normal ama açık yara olup da kocaman bir yerde toplanması olayını çözemiyorum ve yanma da aynı şekilde yara oluşurken sanki iğne batıyormuş gibi oluyor yanma hissi bitiyor intihap akıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yaralar zaten ilk aydan beri benim ile
Uyuz hastalığı geçirenler yanıtlayabilir mi?